Зелено,нещо не разбрах,8 дни след ваксината,да няма контакт и е достатъчно,за да се предпази така ли?А това за" бременни само" където си написала 23дни ли е,или си искала да напишеш 2-3 дни.И мен ме вълнува изкъсо.Мислим да си ходим до нашите тия дни,а снаха ми е бременна.Май не съм се похвалила,че ще ставам леля
Та сега се стреснах...
Моят малчуган ми разкова кухнята да дърпа летви и дъски от нея, на чекмеджета и шкафове не прощава. Няма значение дали за заключени или завързани (заключвам ги с тези ключалки от джъмбо или с ленти) и не прощава на съдържанието в тях. И да Ви се оплача
моят герой след обяд спи два часа. Но след първият е събужда идва при мен и ляга или сяда даже до мен полага глава където намери и пак заспива. Вечерно време си ляга между 21 и 21,30 часа след между 45 и 60 минути ми се буди. До скоро го кърмех, но от вчера реших това кърмене да го махна (Зелено човече моля те не ме съди прекалено строго, о все пак приемем критика
) И след това през нощта ми се буди още 3-4 пъти до 6 часа. Ами това е с оплакването. Иначе ходи, долу - горе хапва и прави много бели. Днес бяхме на вън и както казва mariq13 съвсем друго дете беше. Това е от мен мами. Вече ще се постарая да пиша по - често и да съм по - активна. Благодаря Ви ще не затворихте тема, че за такива като мен които ги няма във фейс - група щеше да е истинско мъчение.
и се разписвмдам докато зверчето спи.А спи,щото от 4ч.до 6ч.беше буден.Нз.какво е това неспане негово,още от съвсем малко бебе,айде тогава все намирах оправдания-това му е,онова му е,ама вече е голям,и уж се уморява навън...абе...
. Аз винаги си взимам упътванията от кутията с ваксина, така и така лекарите ги изхвърлят, а на мен информацията вътре ми е полезна, за да зная какво да очаквам като реакция след това. Освен да не се прилага при деца под една година и на бременни жени друго нищо не се споменава. Контактите да се избягват или пък да е споменат инкубационен срок след ваксинация - нито лекар го казва, нито пък го пише, а в действителност е важно да се знае, пък и има логика да е така.

Препоръчани теми