Подут корем

• 52 765
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
Тази седмица отивам при диетолог. Може би ще ми посъветва нещо. Наистина ми писна вече да изглеждам като бременна:(

Пробва ли да пиеш неща, които обикновено разхлабват - топло мляко, сок от алое, нещо такова?
[/quot
чесно казано, не съм. Но ще видя какво диртолога ще ми каже. Дано да ми помогне. Cry

# 16
Имах преди време същия проблем, ужасно е.
Еспумизан, дегазин и всякакавите тези абсолютно нищо не правят. Мога да го кажа от собствен опит.
Колко пъти се храниш на ден, защото аз ям само вечер, и това определено предразполага? Дъвчеш ли много дъвки? Пиеш ли газирано?
Аз, когато най-много се подувах, пих пробиотик дълго време и много ми помогна, даже сега се чудя дали да не си взема пак някакъв, че има някакви много нови и много хубави, според опиталите ги. Разбира се, важно е и как се храни човек де  Wink

# 17
Aаaaa,  ясно, че трябва да забравиш за зеле, боб, царевица /някои доста я обичат, но няма как/. Леки храни, всеки го знае, май няма нужда да ходиш по лекари, за да чуеш от тях същото - да хапваш по малко и да си купиш от аптеката Еспумисан.

# 18
Еспумизан, дегазин и всякакавите тези абсолютно нищо не правят. Мога да го кажа от собствен опит.
Колко пъти се храниш на ден, защото аз ям само вечер, и това определено предразполага? Дъвчеш ли много дъвки? Пиеш ли газирано?
Аз, когато най-много се подувах, пих пробиотик дълго време и много ми помогна, даже сега се чудя дали да не си взема пак някакъв, че има някакви много нови и много хубави, според опиталите ги. Разбира се, важно е и как се храни човек де  Wink
Замислих се за тези дъвки...Вярно е че често ги дъвча... Мислич ли че това може също да е причината? newsm78

# 19
За дъвките и аз се чудя  Rolling Eyes не дъвча толкова, но пак имам проблем със стомаха откакто се помня.

# 20
  • някъде
И моят корем е вечно подут. Аз имам и запек и сигурно това е една от причините.
От кои пробиотици сте доволни?

# 21
Aз пък имам и запек  и разстройство, ужас. И абсолютно не знам от какво зависи това.... Cry

# 22
И моят корем е вечно подут. Аз имам и запек и сигурно това е една от причините.
От кои пробиотици сте доволни?
Пробиотици и аз не съм ги взиламла никога...

# 23
Aз пък имам и запек  и разстройство, ужас. И абсолютно не знам от какво зависи това.... Cry

ама... как така? едновременно ли  Shocked

# 24

Благодаря за шегата... Рзабира се че не едновременно... Sad

# 25

Благодаря за шегата... Рзабира се че не едновременно... Sad

Въпросът ми беше сериозен, просто така е написано "имам и запек  и разстройство", та не се разбира...

# 26
Oпитай с чай!  Аз предлагам дори да правиш серии - 2 седмици чай от лайка, 2 седмици нещо друго - може да е червен чай! Grinning

# 27
Замислих се за тези дъвки...Вярно е че често ги дъвча... Мислич ли че това може също да е причината? newsm78

За дъвките и аз се чудя  Rolling Eyes не дъвча толкова, но пак имам проблем със стомаха откакто се помня.

100% Simple Smile Аз съм същата, дъвча ли дъвки (при мен никога не е една), става страшно. Нормално е първо дъвчейки влиза много въздух и второ, се увеличава слюнкоотделянето.
Махайте дъвките. Аз вече много рядко се изкушавам и винаги се подувам и втвърдявам (хаха, как звучи само) Simple Smile Най-малкото, може да пробваш един ден без дъвки и да видиш. Ако не, пробиотиците наистина оправят такива неща...

# 28

100% Simple Smile Аз съм същата, дъвча ли дъвки (при мен никога не е една), става страшно. Нормално е първо дъвчейки влиза много въздух и второ, се увеличава слюнкоотделянето.
Махайте дъвките. Аз вече много рядко се изкушавам и винаги се подувам и втвърдявам (хаха, как звучи само) Simple Smile Най-малкото, може да пробваш един ден без дъвки и да видиш. Ако не, пробиотиците наистина оправят такива неща...
Стига де...не ми се вярва че дъбките Laughing могат да причинят такъв съриозен проблем....

# 29
Ами кой знае може би това също е причината...

Общи условия

Активация на акаунт