Подут корем

• 54 454
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Може... но причините могат да са много различни и комплексни. Някой ще сподели ли все пак как се справя с подутия корем? Аз даже от няколко лъжички кисело мляко се издувам жестоко...

# 31
polimoli30, повярвай ми Simple Smile Сега, аз не говоря за една дъвка на ден за по 20 минути. Имам навика, когато имам дъвки, нон стоп да дъвча - дъвча, свършва сладкото, плюя, почвам нова...Ето от това, от личен опит, казвам, че се издуваш като балон и то болезнено.

vanymany, млечните издуват принципно. Иначе, редовно хранене и хубав пробиотик и ще забравиш за подутия корем Simple Smile

# 32

vanymany, млечните издуват принципно. Иначе, редовно хранене и хубав пробиотик и ще забравиш за подутия корем Simple Smile

Пробиотик само след антибиотик съм взимала. Не знаех, че помага при проблеми с храносмилането (защото според мен на това се дължи подуването ми, на по-бавния метаболизъм).

# 33

Пробиотик само след антибиотик съм взимала. Не знаех, че помага при проблеми с храносмилането (защото според мен на това се дължи подуването ми, на по-бавния метаболизъм).
Да, много хора живеят с мисълта, че се прави един курс само и то само ако пиеш антибиотик, а всъщност може да си се пие постоянно за регулиране Simple Smile А и не е задължително да имаш оплаквания, за да пиеш...

# 34

I аз така! Simple Smile

# 35
Но все пак предпочитам по естествен начин да го отрстаня проблема... Cry

# 36
Амии, така е най-добре! Grinning

# 37
Подобрих се значително след като намалих рязко количеството на глутена. С Хашимото съм и не ми понасят доста храни. Буквално 2 дни след като спрях да ям хляб и тестени изделия се оправих.

# 38
Подобрих се значително след като намалих рязко количеството на глутена. С Хашимото съм и не ми понасят доста храни. Буквално 2 дни след като спрях да ям хляб и тестени изделия се оправих.

Но аз пък теоретически нямам никакви здравословни проблеми... newsm78

# 39
Но все пак предпочитам по естествен начин да го отрстаня проблема... Cry
Не че искам нещо да те плаша, но тези бактерии няма откъде да си ги набавяш вече по естествен начин.

# 40

Да, много хора живеят с мисълта, че се прави един курс само и то само ако пиеш антибиотик, а всъщност може да си се пие постоянно за регулиране Simple Smile А и не е задължително да имаш оплаквания, за да пиеш...

Хмм, интересно, бих пробвала с пробиотик. А ти имаш ли опит с някой определен, защото се начетох на мнения колко били важни живите бактерии. Как да знам кой си заслужа?

# 41

Хмм, интересно, бих пробвала с пробиотик. А ти имаш ли опит с някой определен, защото се начетох на мнения колко били важни живите бактерии. Как да знам кой си заслужа?

Ми, преди години бях пила някакъв и много ми помогна, но убий ме не мога да се сетя името  newsm78 Доскоро майка ми пиеше на Лактофлор някакъв, но не остана особено доволна. Сега обмисляме да си вземем профилактично Перли ацидофилус, че гледам доста хора са доволни, пък цената е ОК...

# 42

Ми, преди години бях пила някакъв и много ми помогна, но убий ме не мога да се сетя името  newsm78 Доскоро майка ми пиеше на Лактофлор някакъв, но не остана особено доволна. Сега обмисляме да си вземем профилактично Перли ацидофилус, че гледам доста хора са доволни, пък цената е ОК...

На мен няколко пъти ми изписваха БиоГая, но заради антибиотик. Не ми се сториха някакви свръх добри и не ми повлияха по някакъв положителен начин, подуването си продължи. Може и да се наканя да ги взема тези Перли, според описанието изглежда, че са наистина качествени.

# 43
При мен подуването се получава от газирани напитки и млечни изделия. Неприятно, но...

# 44
Преди две години имах същия проблем(продължи около 3 мес.) и сега от 3дни пак съм с подут корем.Тогава посетих личната, гинеколог, хомеопат и гастроентеролог.Гинеколога и гастроентеролога ми казаха, че имам ужасно много газове в червата.Гастроентеролога ми изписа пробиотици, ензими, еспумизан, спазвах и диета, нищо не помогна.Личната ми каза да си взема активен въглен или мезим форте, пробвах и двете - не ми помогнаха.Не ям вредни храни.Пържено, мазно, газирано, вафли, чипсове, боб, леща - не присъстват в менюто ми.Когато ти е подут за ден два може да е от храна, но за продължително време причината е друга.Сега пия мезим форте, но няма ефект, сякаш не го пия.Преди малко взех но-шпа, дано да е по ефективно.Ужасно е да си с подут корем - некомфортно, депресиращо и болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт