Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 198
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
На какъв език говорят в този филм, като че ли не е на хинди?  Thinking

# 676
Интересно какво става с кармата, разбрах, че Ванш вече се е самоубил. Искаше ми се поне този епизод да гледам, ама не знам колко ще го разбера, вероятно пак всичко става на фона на музиката, както в повечето случаи.

Какво става с Виир и Тапася? Върнаха ли се, защото май доколкото гледах преди време една серия, бяха в Америка. Дали сега скоро Ичха и Виир ще се съберат? Никой не каза как точно свършва сериала и дали Тапася остава жива до края.

# 677
добро утро, момичета!!!! Тез форуми са доста зарибяващи. Още не съм се събудила , що се вика, а първо търча да седна зад компа, да видя какво сте написали    newsm78

Лека-полека ви настигам в сериите, реших този път да не скачам като муха натам-насам и да изгледам всичко подред (е почти всичко - кат дават само Джаго и Гаури ги пропускам лекичко или пък когато са били по-женски на киното - кадрите, в които Ананди се представяше себе си и Джаго като романтична двойка от филма - също ги превъртях набързо)

Засега Гаури се представя като добро момиче, което наистина има чувства към Джаго, и с чичо й също са в добри отношения, което също е показателно.
Джаго вече почна да показва рогата на Ананди, но и това е разбираемо с оглед на това, че е женен, а е влюбен в чуждо момиче. Както вече някой от вас писа по-рано - това е типично поведение на гузен мъж, слаб при това

# 678
На какъв език говорят в този филм, като че ли не е на хинди?  Thinking
Хмм..Аз мисля ,че си е на хинди.

# 679
  • ГО
Много ви се радвам, че сте така активни в темата!

Моето момче (голямото), имаше вчера рожден ден и ни Кармата, ни Булката гледах.

Прочетох коментарите ви с голям интерес.
Благодарение на вас, успях да схвана какво е станало вчера.

# 680
kama4e, да ти е живо и здраво детенцето!  Heart Eyes

# 681
  • ГО
Благодаря!
Не съм фен на виртуалното черпене, ама да ви покажа тортата, която направих за него.
Изглежда леко крива, ама не е  Mr. Green
Скрит текст:

# 682
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много ви се радвам, че сте така активни в темата!

Моето момче (голямото), имаше вчера рожден ден и ни Кармата, ни Булката гледах.

Прочетох коментарите ви с голям интерес.
Благодарение на вас, успях да схвана какво е станало вчера.
Да ти е живо и здраво детенцето newsm59 Tada
Тортата изглежда идеална Grinning Grinning Grinning
За кой филм питате дали е на хинди?
Ако е за Булката е хинди, ако гледате Кармата напред не е хинди, а някакъв диалект Peace

# 683
  • ГО
Благодаря!

Много са ми смешни, като 2 думи в изречението кажат на английски, другите на хинди.  #Crazy И толкова смешно звучи. Повече в кармата карат на хинди-инглиш, ама и в булката го вкарват.
Така ли е в Индия?

# 684
Камъче! и от мен поздрави за синчето ти!!! да ти е живо и здраво детенцето и да те радва

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 14:40 от Дарья

# 685
Гаурито наистина е влюбена в Джаго, дори отиде в храма да се моли и да се намери решението! Тя нали реши, че няма да се омъжва преди да завърши ученето и да стане лекар, затова толкова страда сега, като се разсейва и мисли само за Джаго.
И си е хубавка, и ножичките й са прави, за разлика от Анандито, на таз горката толкоз са й кривичкииииииииии

# 686
  • Севлиево
Кви ножички бе Дарья  newsm78
Те като тукашните /Севлиевски/ турци, пердашат на турско български, щото и турския толкова са го запомнили във времето.

# 687
Камъче Hug Да ти е живо и здраво детенце! Успех, късмет и просперитет да съпътстват живота му.

Привет Банда  Hug Hug Hug Хубав и усмихнат ден от мен!

# 688
Интересно какво става с кармата, разбрах, че Ванш вече се е самоубил. Искаше ми се поне този епизод да гледам, ама не знам колко ще го разбера, вероятно пак всичко става на фона на музиката, както в повечето случаи.

Какво става с Виир и Тапася? Върнаха ли се, защото май доколкото гледах преди време една серия, бяха в Америка. Дали сега скоро Ичха и Виир ще се съберат? Никой не каза как точно свършва сериала и дали Тапася остава жива до края.
Ичха умира, дава сърцето си на Тапася май беше претърпяла катастрофа

# 689
Камъче,и от мен поздравления за празника на момчето ти !
Аз се радвам ,че понякога шпрехат на английски ,защото схващам по нещо . Mr. Green
Има много готина сцена на сватбата на Анади и Шив ,в която Санчи се опита да изложи Ананди но се получи обратното .Представи я на приятелките си като селско момиченце (май намекваше ,че неграмотна ),но Анандито я затапи на чист и ясен английски .Направо ми напълни душата ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт