Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Джагдиш ще каже, че Ананди ще го разсейва, после ще се прави, че търси квартира за двамата, след това звъни на Ананди и казва, че вече не я обича и по-добре да се разделят.Тя ще остане на село, а Джагдиш ще замине и ще живее с Гаури на квартира,като двамата ще излъжат хазяйката,че са семейство.Тя по-късно ще разбере,че не са и ще ги изгони,а когато Бейрон отиде при него в Мумбай и като разбере,че той живее с друга жена ще го извика на брега и ще говори с него.Джагдиш ще каже,че Ананди е ТЪПА СЕЛЯНКА и Бейрон ще му удари шамар!

Охаа, задават се хубави моменти, много обичам да му удрят шамари на тоя кретен. Дано да е скоро това, ще го чакам с нетърпение. Сега започва и историята около Пули, то май се оказа, че тоя за който ще я омъжват е брат на бившия и съпруг, който почина преди години.

# 736
Бубе, ще ме скъсаш от смях!  hahaha
... много обичам да му удрят шамари на тоя кретен ...

# 737
  • Prague Czech Republic
ЕХ тъпия джагдиш се мисли за голямата работа #Crazy Как може така да говори за Ананди че е тъпа селянка МИ Той за какъв се мисли за най отворен ли?  #2gunfire

# 738
  • Terra incognita
По- тъп, комплексиран и злобен селянин от Джаго няма. Той може да излезе от селото, но селото от него- никога! Как ме нервира тоя тъпунгер,особено като знаеш,че в живота е пълно с такива като него повярвали си глупаци #2gunfire

# 739
То това е най-лошото - че такива като него са в изобилие. Уви, и у нас "джаговците" като видят 1000 лв накуп и се самозабравят, принцеските учат майките си как се готвят био храни, а принцовете се прибират на село само за да може маминка да им изпере дрехите, да им наготви пет манджи, а после и да сложи някой и друг буркан "за града". А това, че хората са се претрепвали от работа, за да може "горкото" да се изучи, не им е важно. Отврат работа.  ooooh!

# 740
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Oх, шЪ падна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не бех гледала Булката от януари...сега викам, чей да видим ко става...ми след 11-12г. баба ти е по-жива от всякога hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тая кат Дънкан Маклауд Joy Joy Joy Joy Joy

# 741
  • Terra incognita
Ананди защо я присвива корема, да не би да е бременна?  Thinking

# 742
Ананди защо я присвива корема, да не би да е бременна?  Thinking
Не те от 5 години не са правили нищо hahaha

# 743
  • Terra incognita
А бе и аз това си помислих, даже не знам дали изобщо нещо са правили, но както се убедихме в Индия всичко е възможно. Може от въздуха да е прихванала, щом се хваща малария от спане навън hahaha  Joy Joy

# 744
Не бех гледала Булката от януари...сега викам, чей да видим ко става...ми след 11-12г. баба ти е по-жива от всякога hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе точно това се чудих, дали още е жива и дали въобще я показват вече? Какво се случва в епизодите, открили ли са детето на Ананди?

# 745
Бубе, ще ме скъсаш от смях!  hahaha
... много обичам да му удрят шамари на тоя кретен ...

Ми така де, дърто магаре да яде бой от всички, как няма да ми е кеф? Още повече като си помислиш колко си заслужава шамарите, чудя се как дъртата не вземе и тя да му хвърли един хубав тупаник, че картинката да е пълна.

# 746
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Абе точно това се чудих, дали още е жива и дали въобще я показват вече? Какво се случва в епизодите, открили ли са детето на Ананди?
Не знам какво става в сериите, че погледнах само тая от вчера и видях, че Ананди се срещна с Нандини, ама не знае, че е тя. Нандини живее лош живот. Много я тормози свекитУ и те така... Laughing

# 747
Здравейте, искам да попитам защо Чави и Дилип ще се разделят, какво ще стане, и защо Закир иска да се ожени за Емили??? Благодаря предварително... Simple Smile))

# 748
Здравейте, искам да попитам защо Чави и Дилип ще се разделят, какво ще стане, и защо Закир иска да се ожени за Емили??? Благодаря предварително... Simple Smile))

Привет! не пиши тук  ела в тема  номер 10 тя е активна  Peace Hug

# 749
Здравейте. Търся епизодите от 315 до 340 някъде на "Ритъмът на мечтите", но изтрити. И на руски ги търсих, и в оригинал на хинди, но не ги откривам. Някой знае ли къде да намеря качени абсолютно всички епизоди или поне тези? Няма значение дали са на хинди или с бг аудио.

Общи условия

Активация на акаунт