Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Не се омъжва по любов но няма да разкривам всичко .  Mr. Green
Всичко изглежда страхотно докато не роди детето.Тогава се разбира ,че тя е била просто инкубатор..

# 721
Не се омъжва по любов но няма да разкривам всичко .  Mr. Green
Всичко изглежда страхотно докато не роди детето.Тогава се разбира ,че тя е била просто инкубатор..

Някой тук разказваше, че са я използвали само да роди и после са я изритали като куче. Съпругът и май си имал жена, която не можела да ражда, та в Индия имало такава практика на който мъж жената не може да роди, да си вземе жена, която да му износи детето и после да я изгони. Това е направо извратено.

# 722
Точно така се получава при Пули ..Но и там има справедливост накрая .Wink

# 723
  • ГО
Май всичките насила ги женят. Само Джаго и Гаури се вземат по любов, ама и там не просъществуват дълго време.... ooooh!
Този път Ананди ще се противопоставя ли на брака на Пули?

# 724
Мисля ,че не .Не са ми много ясни спомените ,но знам ,че й помагаше в подготовката с усмивка.Май нямаше идея за какво става въпрос.Дори Гена отива с нея.

# 725
Здравейте , момичета! Най-сетне насмогнах с материала и ви настигнах...
На мен новите Сугна и Шам ми харесват, е да, дразни ме смяната на актьори, но нямаме дума по въпроса. Липсват ми старите Сугна и Шам, но и тези ги приемам... Рада, майката на Шам, повече ме дразни - не знам защо...
Но Гена, това според мен, е най несполучливата замяна... Толкова е грозна и нещастна. Гена е борбена натура и , независимо от това, че много й се налагало да преживее в дома на Калиани, тя остана горда и уважаваща себе си. Дори когато скланяше глава и се извиняваше на свекървата си, го правеше без излишна раболепност. Актриса Неха Мадра много добре изпълняваше ролята си, а новата Гена някак си смачкана, винаги е нещастна, страдаща и .... Абе няма нищо общо с образа, който създаде Неха Марда

# 726
ПОНЕДЕЛНИК. Васант уверява брат си, че Джагдиш ще се осъзнае, прегръщат се. Ананди за малко да падне, докато взима чаша от шкафа, но съпругът и я хваща навреме. Тя е много радостна от този жест. На сутринта му поднася кафето с бележка, в която пише, че иска да подновят отношенията си и го моли да не си тръгва. Малко по-късно той слиза с багажа си долу и казва, че в последния момент е разбрал сроковете за записване. Отказва да го изпратят до автобуса. В този момент влизат Казан и Баго, които са посетили близък храм. Носят принушение и са изненадани, че Джаго се е прибрал. Радостни са, че вече е станал лекар, но той бърза да тръгне. Калияни се прибира в стаята си, а гостите се чудят защо всички се държат странно. Бейрон им казва за намеренията на Джагдиш. Двамата са шокирани. Багвати се ядосва и казва, че Ананди трябва да замине за града и да бъде заедно със съпруга си. Васант и Бейрон одобряват идеята, Ананди обаче не желае да замине за Мумбай и се разплаква. След дълго убеждаване, тя неохотно склонява. В дома на Мадан Варун става и се опитва да ходи, но Шиам го хваща навреме, преди да е паднал. Обсъждат колко са безпомощни след напускането на Джагдиш. У дома Ананди разсъждава върху събитията от деня на сватбата до последната кавга с Джаго. Чичото и Гаури са в ресторанта и чакат Джагдиш. Пристига и си намира оправдание да не ги посрещне в дома си. Мъжът не е много очарован. Споделя с Гаури, че ще иска да се срещне още веднъж с избраника и. Пули е в болницата с едно момиче, там и съобщават, че Джаго е заминал. Отива да види приятелката си и подкрепя идеята тя да отиде в Мумбай, за да бъде със съпруга си. Джагдиш и Гаури пътуват с такси, той започва да и разказва за "свой приятел", който е бил оженен като дете и сега е влюбен в друго момиче. Иска и съвет wink emoticon . Гаури обвинява "момчето", че двете момичета в живота му ще страдат заради неговия егоизъм. Съветва го да му предаде да напусне и двете, тъй като това не е любов. Гаури много се ядосва от тази тема, а Джагдиш се чуди как да я успокои. У дома Калияни подкрепя идеята да пратят малката и снаха в Мумбай.

# 727
  • Севлиево
Кефи ме Гаури  Party как го насади на чичо си. Сега гледам запис, че вчера имахме мероприятия и не успях да гледам.
Скоро предстои екшъна тъй като гледам  #2gunfire

# 728
Момичетааааа, мед ми капе на сърцето като гледам Калиани. Сега ли е върховният момент, в който започва да се държи добре с Ананди или това е временно?

# 729
  • ГО
Мен ме разрева Калиани  Heart Eyes

# 730
  • ГО
Сънува, нали?

ммм, дааа  Cry

# 731
Ау, тук сте били, а пък аз ви чакам оданатзе, в тема 16

# 732
  • ГО
Ами тази не е изписана, а правилото е да се изпише първо тази и тогава да се местим.

# 733
Момичетааааа, мед ми капе на сърцето като гледам Калиани. Сега ли е върховният момент, в който започва да се държи добре с Ананди или това е временно?

И аз това се чудих, дали вече започва да става добра. Също ми е много интересно как ще реагира Джаго, като отиде Ананди при него. Затова никой не е разказвал. Дали пък няма нещо да стане да я спре, примерно той да и се обади да и каже, че си има друга, това ми е много интересно.

# 734
Джагдиш ще каже, че Ананди ще го разсейва, после ще се прави, че търси квартира за двамата, след това звъни на Ананди и казва, че вече не я обича и по-добре да се разделят.Тя ще остане на село, а Джагдиш ще замине и ще живее с Гаури на квартира,като двамата ще излъжат хазяйката,че са семейство.Тя по-късно ще разбере,че не са и ще ги изгони,а когато Бейрон отиде при него в Мумбай и като разбере,че той живее с друга жена ще го извика на брега и ще говори с него.Джагдиш ще каже,че Ананди е ТЪПА СЕЛЯНКА и Бейрон ще му удари шамар!

Общи условия

Активация на акаунт