КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 637
  • 735
  •   2
Отговори
# 195
Маринка и аз се ползувам с привилегии в мамата. За сега нямам проблеми.
Браво на Влади ,голям герой е ! Др Фло пък е магьосница... Така нашите внуци от малки си имат една такава магьосница и ходят на зъболекар без проблем. Много е важно да преодолеят страха от малки.
Айша и при нас винаги идваше зъбната фея с паричка под възглавничката .
Борянка, ама Пролетта си я докарала  направо в темата. Много свежо и пролетно настроение.. !!!
Фло Hug наистина тези дни ме налегна доста работа , но няма да е все така...

# 196
  • София
В А Ж Н О   С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Свиря сбор!!! Утре, пристига дружка от Варна - ДИДИМИТИ. Около обяд ще е в София. Гответе се за среща. Simple Smile
МЯСТОТО НА СРЕЩАТА - ДОН ДОМАТ на ПАТРИАРХА. Там бяхме с Фурийка веднаж.
ЧАСЪТ ЩЕ СЪОБЩЯ ДОПЪЛНИТЕЛНО утре. Вероятно около13.30 - 14.00
ДРЕСКОД - СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН Simple Smile

# 197
  • София
Дидимити, съжалявам. Няма да се видим този път - на работа съм утре. Нали е официално отработване, няма как.
Пък и ще клечим до 17.30, от днес ни предупредиха.
Нищо, ще гледам снимки после.

# 198
Добър вечер , мацки. Обаждам се набързо /през таблета/ , за да отговоря на Фло  "И двете  "/дядо попе -имаше такъв виц.../ Та утре съм си тук /Иван отива до родния град/, но в неделя ще отскочим до вилата . Почти надцаках грипът и си мисля , че утре мога да си позволя едно рандеву с вас.

# 199
Привет, тайфа! wavey

Днес бях на сбирка с тракийките от 13 часа, но се сбрахме в 11.30 часа, заради затъмнението. Толкова беше облачно по обяд, че дори не можахме да забележим дали е "затъмняло"! Laughing
Тъмното стъкло на ДС не ни влезе в работа! #2gunfire
Казала съм им, ако някоя някъде прочете нещо интересно, да донесе вестник ли е, списание ли е, книга ли е..... да го прочетем на сбирките ни. Нали са изпълнителни, старателни, заинтересовани, любознателни  и т.н...... носят жените почти всеки път някакви материали.
Най-възрастната ни дама 85-86 годишна, редовно ни носи страницата с вицовете от в-к "Телеграф" и страницата с кръстословицата лично за мен, явно този вестник четат децата й, внуците й.
Днес донесе един доста обемен свитък с вицове, остави ги на масата, постоя малко и си тръгна, че имала работа.
След доста време една от жените пожела да им прочета вицове, развивам свитъка и между листите намирам сгънат лист от тетрадка, на който пише "пари за погребение"- 1000 лв, сумата задраскана и написано - 800 лв!!! Shocked
Бяхме 7-8 жени, направо се опулихме! #Crazy
Разгъвам листа- вътре пет по 50 лв!
Тя няма джиесем, защото нито го чува, нито му разбира, не мога да й се обадя.
Като се прибрах към 16 часа започнах да й звъня на домашния, вдигна ми чак към 18.30.
Казах й какво съм намерила в свитъка, че като взе тази жена да плаче и благодари на мен, на жените, на Бог.....
Два дни ги търсила тези пари и не може да се сети къде ги е сложила, а в момента си стояла затворена в стаята, не смеела да влезе в хола, където били сина й, снахата и внуците, за да не я попитат платила ли е тока, а тя не знае къде са парите!!! Ужас!
Успокоявах я по телефона, помолих я да диша дълбоко, да пийне вода.......
Бре, в чудо се видях, ще стане беля, като нищо!
Уговорихме се утре в 11 ч. да се срещнем в Клуба да й предам парите, да плати тока, че "щели да ги откачат" според нея.
Не спирам да мисля..... наистина ли в този лист тя си е държала спестените пари за погребение, наистина ли първо е взела 200 лв. и после по малко, по малко е плащала тока или нещо друго и са й останали последните 250 лв!!!???
Тъжно! Страшно!
Утре ще разбера, но какво от това!
Образовани хора са младите, но май беше казала, че само снахата и единия внук работят и нейната пенсия!
Труден живот и за млади и за не толкова млади!
Защо ли тя плаща тока....... не знам!
Може би, защото парите са нейните.....
Утре ще разбера.................

Не ми се мисли, не ми се пише............

Лека нощ! smile3524

# 200
  • София
Танита, много тъжно. Чак ми се доплака, като си представих тази женица.

# 201
И аз настръхнах,помислих си го  това същото още като прочетох че били 1000 после 800  и така ...намаляват...тези управници  не знам колко мислят че можем да издържим. И циничен фин министъра ,че не винаги  е имало ток...Може и да няма...кандилото и готово ,имам поне фенери и газени лампи...не е смешно...

# 202
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро! Да започнем деня с кафе, пък.....каквото сабя покаже:

Танче, добре, че сте ги намерили вие! Ами ако бяхте прибрали някъде вестника, без да го отворите! Или да ги беше изсипала някъде по пътя newsm78 Горката жена!

# 203
  • София
Добро утро, милимоички!

Днес на първия пролетен ден се е родила неотразимата ни приятелка Джили.

ДЖИЛИ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ХУБАВО МОМИЧЕ! БЪДИ ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА МИЛА, НО НИКОГА  НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙ НА ОВНЕШНИЯ ХАРАКТЕР! НАЗДРАВЕ, МИЛИЧКА!

Фло, днес ще съм на линия за срещата с Дидимити.   bouquet

Танче, много тъжно, но пък добре, че сте ги намерили вие паричките, както е казала Янчето. Боже, Боже, мизерия голяма!

Момичета, със здраве!

# 204
  • София
" ДОБРО УТРО, ПРИВЕТ ОТ СОФИЯ" и ПРИЯТНИЯТ ГЛАС НА ДИДИМИТИ... така започна моя ден днес. Изненада ни сладураната! Метнала се на автобуса още снощи и рано, рано пристигнала. Сега каза, че ще върви по софийските улици, ще си припомня младостта, има някоя и друга среща и  в 14.00 ще бъде в Дон домат на Патриарх Евтимий. Гответе се за среща, момичета. Ние го можем това. Като хвърковатата чета сме Simple Smile
Очаква ни приятно преживяване...Хубав ден!

# 205
ДОБРО УТРО МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ ! Hug

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ !
БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ КАТО ПРОЛЕТНОТО СЛЪНЦЕ ,
СВЕЖИ КАТО УТРИННАТА РОСА !

МИЛА ДЖИЛИ ! НЕКА ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С РАДОСТ, ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ , МИР, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !

СОФИЙСКИ МОМИЧЕТА , ВЕСЕЛА СРЕЩА С ДИДИМИТИ ! ВИЕ НАИСТИНА СТЕ КАТО ХВЪРКОВАТАТ ЧЕТА Grinning

ВЕСЕЛ , УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ ГОТИНИ ПРИЯТЕЛКИ !!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 sun sun sun sun sun sun sun sun Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 206
  • София
Честит рожден ден Джили!

# 207
  • София
МИЛА ДЖИЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ОТ ВСИЧКО ДА ИМАШ ДОСТАТЪЧНО!

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 08:51 от Flo 51

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , приятелко ДЖИЛИ !
Бъди здрава ' щастлива , много обичана. Всички да те слушат и никой да не те ядосва. Бъди все така млада и бойка мадама

# 209
Мила ми дружке Джилка, честита да си!!  Пожелавам ти много щастие, здраве и сбъднати мечти!

Нека радостта и прекрасните моменти винаги те съпътстват и усмивката не слиза от лицето ти.

Мили момичета пожелавам ви хубав и усмихнат съботен ден!

Общи условия

Активация на акаунт