КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
   Момичета,имате ли проблеми с мамата? Нещо днес е много злобна с мен,не мога дори да чета.не ми отваря страници,запича,не мърда...
   Прочетох само една страница и с 300 зора отворих последната,за да се обадя.Дано ми побликува!

# 181
  • София
 doctor  Всички се натръшкахме. Днес и Велизар.
 Няма да пиша  че не съм у ред.
Честита пролет.

# 182
  • София
Яжка и мен мамата не ме пускаше. Помислих, че проблема е в моя лаптоп и го рестартирах. Да, ама не - повредата не била в моя телевизор  Joy Joy Joy

# 183
  • София
Нещо мързел ме е налегнал... Направих си чайче от липа и хайде пак при вас.
ЯЖКЕеее гушкам те, ама здраво те гушкам. Кога ще се видим, та да ти върна мастилницата? И да ударим по един Бейлис.
ШПУНЦИиии, за вас пък много съжалявам. Значи, предаде се и последната крепост-Вели. Стискам палци един по един да се отървавате от болестите. Дано да е по-скоро!
ХУЛИ, и аз така си мислех за техниката, та включвах, изключвах, но проблемаТА не е била при мен. Всеобщ проблем. Що така ни се гневи мамата? Грешни ли сме нещо?  newsm78
ИХА, щом пишеш дългите, напоителни постове, значи си добре, за което се радвам. Геройче си ми ти! Още не съм седнала да се поровя из моите "разцепки". Да не си мислите, че нещо работя? Недейте! Нищо не правя. МОтам се насам натам, а ей го обяд дойде. Найде да запретвам крачоли и ръкави и бЕгай работа, че идвам...
После пак при вас. И да не гледате към слънцето, ей. Довечера ще го покажат на малкия екран.

# 184

Малко post factum , но сега разбрах /от друг форум/

Днес е международния ден на ЩАСТИЕТО !

Ако сте се събудили в необичайно добро настроение, всъщност има скрита причина - днес е Световният ден на щастието. Ако все още нужната празничност не ви е обхванала, имате време да наваксате.
От стотици години насам хората спорят дали има или няма пълно щастие. Необходимо ли е да си удовлетворен от всичко, за да си истински щастлив или е достатъчно като погледнеш навън да се усмихнеш широко. Дали щастието е индивидуално чувство или може да бъде провокирано от чужди постъпки и дори от чуждо щастие. Тези въпроси и днес се задават и се правят множество проучвания в областта. Няма как да се даде конкретен и един единствен отговор, защото щастието за всеки е нещо различно измеримо.
Някои казват, че щастието е въпрос на гледна точка. Може и да е така, защото като се замислим, колкото повече наблягаме и се вторачваме в „грозното“ в живота, то толкова по-нещастни сме. И обратното, колкото повече се усмихваме, радваме се на чуждите успехи, ние се изпълваме с чувство на баланс, хармония и щастие.
Щастието е във всичко и ние можем да го получим от всичко и всеки, въпросът е да го приемем, а да не бягаме от него. Можем да „раздаваме“ усмивки. По този начин ще се чувстваме добре, а и ще заразяваме околните с позитивното си настроение, което е ключът към истинското щастие. Единственото, което трябва да направим, за да бъдем щастливи, е да бъдем щастливи.
"Преследването на щастието е фундаментална човешка цел", се казва в резолюцията, приета от ООН !
Бъдете много щастливи и не забравяйте да се усмихвате

# 185
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Затова любимата ми мисъл е:

"Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!"

# 186
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Вчера Марина и Луси прокоментираха торта "Птиче мляко"., която поместих  . Луси , не съм я правила. Бях прочела много хвалебствия за нея и затова си я “пейстнах” . Вчера и Фло я похвали и ми се искаше да разбера , дали за тази става въпрос.

Привет момичета

Не пиша, но когато мога попрочитам по нещо. Горе-долу съм в час....При нас нищо ново, продължаваме да се надяваме..... Cry

Iha , погледни в рецептите на ЛАБРЕКС, една чудесна кулинарка, обичаща и популяризираща РЕЦЕПТИ ОТ РУСКАТА КУХНЯ

това е линк към всичките и рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.0

а този е за тортата "ПТИЧЬЕ МОЛОКО"  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg7590989#msg7590989

При нас вали сняг, а Пролет чакаме.... newsm78

ДАНО е по-скоро,че без слънце ми е тъжно...

Желая ви спорен ден 
Hug

# 187
Фло , не се натоварвай и не търси старите рецеПки. Нямам намерение скоро да я правя . Само попитах /между другото/ .
Тутулина – благодаря. И аз харесвам рецептите на ЛАБРЕКС и следя блога и. Мнохо хубави неща дава.

За да не досаждам повече за днес /и следващите два дни/ –

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ !

# 188
Привет, лейдис  wavey
Да мина да видя, а и вие – мен, че да не ме забравите  newsm47
Гледам Фло-то ме издирва – нИдей се тревожи, маце, нЕма се затрием  Wink
И дан` ти е мъчно, скоро ще ви поканя на кафепиене, ама като купя билетите, тогава ще кажа, сега ще си замълча....

При мен нищо интересно, омръзна ми това мартенско време, чакам да се позатопли.
В началото на месеца грип ме беше хванал – хреми, температури, втрисане....разместиха ми се всички пломби от треската, такова зъботракане дето на 50 години, веднъж го има  cold
И мъж ми беше болничък тогава, да ви кажа – лоша работа, ми не можах да се насладя на боледуването си  Embarassed то да обгрижваш болничък, домакинска работа....Мдааа....затова и грипът ме повтори – пак гърлоболи, температури и т.н. Та надявам се, си взех полагаемото за таз година  Mr. Green

Та Шпунци, напълно те разбирам, мога само да пожелая леко да го карате и бързо да оздравявате! Виртуална прегръдка от мен  Hug

Скорошни рожденници съм пропуснала  - Иха, Дая, да сте здрави, много любов и късмет ви пожелавам!   smile3525

Дидимити приключила с изпита – Congratulations! Давай, свири сбор, да го поливаме  Joy Joy Joy

Здравчето с някакви специални болежки, недей така, момиче, вземай се в ръце, оздравявай!

Днес и аз с проблеми с компютъра – рестартирах, изключвах, включвах, излизах, влизах, скъса ми нервичките, накрая стигнах до извода, че интернет доставчикът ми е виновен, знам ли, покрай слънчевото затъмнение може и оправдание да си намери  Mr. Green
Но пък чета, че и вие имате проблеми с мамата  #Crazy Даммм, само че при мен няма мама, няма тати, навсякъде зор  newsm61 Е, за сега уж задържа, ако успея и да публикувам...
На всички ви пожелама прекрасно настроение и приятна вечер  newsm51 newsm51 newsm51

# 189
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте пак! Е, аз нали съм връзкарка  Joy при мен няма проблеми с Мамата! Влизам, излизам, кеф ти отговор, кеф ти четене...само време да има!
 Доби, радвам се, че се обади! Бързо да оздравявате! И ти и Шпунц! Ние удържахме фронта тази пролет \ пу, пу, пу!\! Поне за сега. Е, то не е гаранция, ама дано удържим и за напред!
При нас вали едно средно между сняг и дъжд, но утре го дават хубаво време. ДАНО Е ПРОЛЕТ!

# 190
Здравейте мили приятелки ! Hug
Успях да видя слънчевото затъмнение. Ивайла си идва от училище по- рано и ми иска рентгенови снимки-стари. Веднага намерих и то две , та през тях гледахме към слънцето. Беше почти към края , но Ивайла го видяла в училище през рентгенови снимки на някое дете , та ме светна набързо с какво да го видя. Смях се от сърце , колко находчиви са децата.
 Всички болни да оздравявате-Шпунци , Здравче , Доби и други ако има .

Днес е ден и на щастието
Светле ,много ми хареса твоята мисъл !

"Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай.
Живей в мир със себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш - мисли, преди да нараниш - чувствай, преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай...
Просто ЖИВЕЙ!"

/Уилям Шекспир/

Има една стара поговорка, според която човек трябва да използва думите си за три цели: да лекува, да благославя и помага. Това, което човек казва за другите, ще бъде казано и за него, това, което пожелава на другите, пожелава и на себе си... И то ще се случи...
И още,ако човек живее в хармония със себе си и с всичко,което го заобикаля,той трябва да се чувства наистина щастлив !
Прекрасна, спокойна и отпочиваща вечер ви желая !
Бъдете щастливи !!!

# 191
# 192
  • София
Добра ви вечер!

След толкова усмивки и щастие какво му остава на човек освен да си разтегне устата в широка, широка усмивка и да покажи хубавите си зъбки!

Така се чувства и моя внук, който благодарение на всеотдайната д-р Фло бе спасен от силна болка в зъбче. Когато го взех от училище детето направо плачеше от болка. Звъннах на д-р Фло и тя веднага се озова. В кабинета малкият юнак моментално полегна на зъболекарския стол и след кратък разговор между двамата зъбчето бе почистено и болката отмина. И още едно клатещо зъбче бе извадено от най-добрата зъболекарка! Сега Влади е най-щастливото момче и благославя добрата  фея. Усмивката му е щърбава, но е щастлив! Д-р Фло специални благодарности от всички нас. Панциентът ти е добре, заклет фен ти е, направо те обожава! Другата седмица пак ще те посети.  Hug  

Иха, питаш ме къде ще е концерта. Разбира се, че не е никаква тайна. В НДК ще е. Но, ще бъде на СОПРАНО ТУРЕЦКИЙ. Аз ви заблудих с клипа на мъжкия хор, но така бях разбрала и поръчах на мъжа си да вземе билети. Концертът е през април.  Heart Eyes

Луси, и аз четох за тези рентгенови снимки във фейса.  Heart Eyes Обаче постфактум. Гледах го чрез един сайт, който съм пуснала пак там, във фейса.

Янче, и аз съм с връзки в мамата. Пуска ме по всяко време на денонощието.  hahaha Може би зависи и от браузъра, не съм сигурна, просто гадая.

Яжка, нещо ти се сърди май лаптопа.  Wink

Доби, и аз не обичам да боледувам с мъжа си. Тогава вместо да си почиваш, трябва да се грижиш болна за Него.  Laughing А, ти на кой концерт се гласиш да ходиш, ако не е тайна? Може и ние да се класираме там.  Heart Eyes

Тути, обаждай се по-често! Снегът дано се разтопи бързо и при вас! Целувки за всички дами у дома!  Hug

Шпунци, бързо оздравявайте! Прилагай бабешките рецепти, дано се разминете без антибиотици!  Hug

Светле, бъди щастлива и ти!  Hug

Ех, Борянче, и на мен ми хареса този алпинеум, ама много. Hug  И аз имам едно такова местенце, досущ като това, обаче и доста дървета над него, нали съм у гората. Та не мога да го докарам толкова цветно. Набутала съм сукуленти разни.

Дидия сигурно вече е в Карлово. Аз да ти пожелая весело изкарване!  Peace

Хубави думи за Деня на щастието, на усмивката. Но днес е и Международен ден на врабчето! Малкото, сиво врабче,което нищо не го плаши и цяла зима си изкара тук, на студено. Като се сетя, че през лятото си бяхме завъдили домашни любимци две малки врабченца, които само дето не кълвяла трохички от ръцете ми. А после доведоха цялото птиче ято под сайванта. Честита пролет, любими ми!

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 21:09 от marina_vladi

# 193
  • София
Ето съм пак при вас.
МАРИНКА, да се гордеете с моя човек. Смелчага! Зъбната фея да не забрави да прибере изваденото зъбче и да остави паричка. По наше време, когато ни вадеха млечните зъбки, нямаше зъбна фея, но сега като има фея, останаха ли ви зъби за вадене? hahaha
Не знаех, че и врабчо има празник. Ето едно стихотворение за този герой.
Скрит текст:
В Р А Б Ч О

Джив, джив, аз съм жив!
Здрав съм, много съм щастлив!
Тук живея на тавана,
имам гнездо в суха слама,
имам разни семенца,
даже житени зрънца.

Студен вятър нека вее,
аз подскачам си и пея.
Тъй безгрижен съм сега,
не се плаша от снега!
Имам си приятел драг,
също ми е като брат.
Да е здрав, да е жив,
чуруликаме си - джив!

Евдокия Митова

БОРЯНЧЕ, утепА ме маце с таз картинка. От къде ги вадиш? От бабиния скрин? newsm78 Simple Smile
ЛУСИ, не пишеш много често, явно работата те натиска, но затова пък я какъв хубав пост си ни изпратила, с мъдрости Hug
ДОБИ, радвам се, че като лястовичка ще долетиш при нас. Чакаме те.
ТУТИ, радваш ми очите, радваш ми душата.  Hug Поздрави на Нанси Simple Smile
ИХА, ще ходите ли на вилата, или ще пазиш стаята?
ЯНЧЕ, за теб и Анжелка Hug Hug
СВЕТЪЛЧО, хареса ми твоята мисъл. Hug Какво прави слънчевият Лъч? Ще ви гостува ли в почивните дни?
За днес слагам точка. Божеее, добър мъж имам. Кой какво прави, аз пред лапчо. Сега отивам да си чета книгата. Гушкам ви, цАлувам ви, ( А по нашенски цЕлИвам ви, нъл тъй ЯЖКЕ )  Simple Smile

# 194
  • София
Ето съм в деня на врабчето и щастието. Очаквам пролетта, писна ми от дебели дрехи.
Междвременно разпродавам петрол и евро - свалям им курса.  Party
Фло, Маринка, много смел пациента. Сега му купете нещо от Феята на зъбките. По аниното зъбоникнене тя тъкмо бе дошла в България. Та за всяко зъбче купвах подарък/обикновено книжка/ и давах по 500 лв. Сега след деноминацията май са 50 ст.
Доби, чакаме те с нетърпение.
Фло, питаш за Ани - здрава е, работи и оцелява. Не е това, което си предствяше от тук. Дано скоро и уври главата и приключи с експеримента. Дано, дано, ама надали ....
Иха, с еднакви вкусове за сладичко сме. Млясссс

Общи условия

Активация на акаунт