КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 638
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ В ТЕМАТА!!!
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, БОРЯНКА !  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕЛИЯ!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБИ!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДЕЛИН И НА НАСКО!
На всички, по много от всички хубавини,добрини и благини! Hug Hug Hug

Яжка, радвай се на Жоро,че броени дни,минават като миг.
За агнешкото утре,даже и не мисля,защото сме неприятели с него,но така ми е тегаво за срещата,че няма да съм с всички Вас Hug.Знам,че ще е неповторима и много,много приятна.
Като на шега,пак ме тръшна оная моя болка и вече трети ден съм "Нито жива,нито умряла.Докарах си я с една пържена риба на първи април и не си отива пущината.Дано имам спокойствие тази вечер,че вече спя права.Сега ще поровя за филми,да съм подготвена за евентуално безсъние.
Весел празник на празнуващите. newsm68
Приятна и спокойна вечер за всички. Heart Eyes

# 556
  • София
      Момичета,пиша по молба на Кари. Два дни не е влизала тук,защото има проблеми с нета.Обади се много ядосана,защото не може да честити лично рождените дни.Обещах и , да го направя от нейно име.

Борянче,честит юбилей!Бъди здрава и нека твоите мечти се сбъдват винаги!

Честит рожден ден на Елиа и Любчо! Щастливо и слънчево детство!
       Честит рожден ден на Наско на Луси! Много здраве,много щастие и късмет!
       Честит рожден ден на Аделин! Здраве,щастие и много успехи!

# 557
  • София

Боряно- Борянке, най лична моме,да си жива ,здрава, все така позитивна,енергична,да твориш за наслада на душата прекрасни стихове,пък ида ги покажеш,на незапознатите.  Нека пролетното слънце ти даде нови надежди,да посрещнеш сладките внучета бодра и  спокойна.Щом си Боряна ще се бориш. Това е положението.

Наско на Роси ,да е много успял и късмета да е с него и да радва мама,тате,кака,бате и племенниците.

Здраве и късмет и  на таткото на Анджи,да  я пази и закриля,да и носи хубави подаръци.

Честит рожден на Любчо,да има прекрасно детство.

Малка принцесо ,сладка Елия,нека ти е приказно детството,да си много щастлива,да имаш незабравими игри и забавления.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 19:35 от Шпунц

# 558
  • София
МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ, НАНИЗАНИ КАТО БРОЕНИЧКА, НАЧЕЛО СЪС СЛЪНЧЕВАТА МАРИНА, ПОСЛЕ ЯЖКА, ЛУСИ, ИХА, ТУТИ, СВЕТЪЛЧО, КРЕМ, ФУРИЯ, КАРИ, ШПУНЦ. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ЕЛИА. ЗА ВСИЧКИ СА МОИТЕ СЪРДЕЧНИ ПРЕГРЪДКИ.

БОРЯНЧЕ, ОЩЕ ВЕДНАЖ ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ 60. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ДА ОБЪРНЕШ ШЕСТИЦАТА - 90 Simple Smile

ЛУСИ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО, КАКТО ДОСЕГА.

ДИДИА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ЛЮБЧО. ДА ИМА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.

ЯНЧЕ, ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО НА АДЕЛИН.

Днес беше един много емоционален ден. Преди обяд бях заета, а после посрещнах Боряна, наговорихме се и после я предадох на нежните грижи на Здравка.
За сега толкова. Обичам ви!!!

# 559
  • София
Честити да са рожденните дни на Елия и Любчо!  

Честит рожден ден на Наско на Луси и на Аделин!

Много здраве,много щастие и късмет!

newsm59

# 560
Прекрасен празничен ден в темата!

На Елия и Любчо пожелавам здраве и приказно детство!

На Борянка - здраве и сила, да тича след близнаците!
И много щастливи моменти!

Янче, Роси, да са живи и здрави Вашите рожденици!
Късметът да е винаги с тях!

Аз очаквам с нетърпение утрешния ден - надявам се срещата да продължи дълго
и да успея поне за малко да ви видя и прегърна!

# 561
честит празник на всички рожденици!
бъдете щастливи, бъдете благословени!!
!

# 562
  • София
Днес явно е национален празник в темата ни.
Да са живи, здрави и много весели малките Елия и Люби!   bouquet
Порасналите мъже Наско и Аделин - да са здрави, да успяват във всичко!   bouquet
Борянка, честито! Пожелавам здраве и щастие! И кротки бебоци с разбрана снахичка.  Party   bouquet
Яжке, радвай се на сина - дните бързо минават.
Фури, каква болест си докара по никое време? Другия път прави като мене - пържената риба е върху хартия за печене във фурната. Дано ти мине вече болежката.

# 563
  • София
Направо си е национално-групов празник - от малки до големи овнета. А и предстоят още такива  Joy

# 564
Ето ме преди лягане.
За малко да пропусна другите рожденници днес-
Честит рожден ден на Елиа и Любчо! Пожелания за безгрижно и щастливо детство!
Честит рожден ден на Наско-много любов и творчески успехи!
Добре си е дошъл Яжкиния Жоро.

Лека нощ и до утре.

# 565
За пети път -
Здраве, щастие, успех, просперитет, късмет, зздраве, сбъднати желания и мечти на Елия на Фло,  на Люби на Дидия, на Наско на Люси, на Аделин-таткото на Анжелка!
На Борянка - здраве, сила, позитивизъм, сръчни ръце да плете  плетки за две сладурчета и уверение, че ако иска още две ръце за опора и помощ - има  ги от мен!
Няма да пиша повече, не че няма какво и за кого, но мама-та пак ще ме изхвърли. За това - лека нощ, чакам утрешния ден с нетърпение и съжаление за тези, с които няма д се видя!Ако успея, ще намеря по-назад в темата часът и мястото на срещата, иначе ще търся другаде информация. Но да хартисам - не, дори и за кратко!
Дано успея да публикувам, че ми идва да изхвърля цялата конфигурация през прозореца #2gunfire #2gunfire #2gunfire...
Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 23:38 от arita

# 566

Мили приятелки , хиляди благодарности за милите и прекрасни пожелания към Наско !
От вашите уста в Божиите уши !!!

Лягам ,че много ми се спиииии smile3524 smile3524 smile3524 smile3524
Лека и спокойна нощ ! 1countingsheep smile3524 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 01:17 от lusi60

# 567

Добро утро-хайде на кафето!Заредете се с много енергия за днес-ПРИЯТНА СРЕЩА МИЛИЧКИ!
Честити рождени дни на Борянка, на Ели и Любчо, на Наско, на зетя на Янчето-от здраве да не се отървете, че без него нищо не става-УСПЕХИ ЗА ВСИЧКИ!

# 568
  • София

Добрутро на Лазаровден

Започнаха прекрасните пролетни празници, които обичам!

И в нашето голямо семейство, както кзва Римарчето, празниците продължават. Днес рожденик е Шпунцов!

Шпунци, да ти е жив и здрав съпруга! Все така добър, мил и грижовен към теб и близките си! Още поне толкова години! НАЗДРАВЕ!

Радвам се, че бойната група е на линия, ама защо не се обадиха.  newsm78 Гледам Здравчето на клона все седи, пък не се обажда, или това са гостите й.  Heart Eyes Да сте живи и здрави и радостни.  Hug

Фло, на теб днес да ти е леко и приятно с колегие!  Hug

Момичета, на всички хубав ден, а на купонджийте още по-хубав!  Hug

# 569
  • тук и там
Добро утро!
Колко празнично и весело и днес!
Борянка ще започна от теб.

Честит ти юбилей!От цялото си сърце ти желая най вече здраве и много обич от близки и приятели!
На сладурчетата Елия и Любчо най шастливото детство,да растат здрави,весели засмени!
Да е жив и здрав Аделин,все така грижовен баша и зет!
На Наско да следва мечтите си и жъне успехи,да е много шастлив!
На Яжка честита радост,да се радва на малкото дни прекарани с Жоро!
На милата и всеотдайна Щпунц честит и рожденник!Да е здрав и дълги години щастливи заедно!
При нас днес слънцето се е показало,но все още е студено.Днес и утре ще съм работник в двора.До вторник трябва всичко да се довърши,че ме чека цяла седмица великденски празници в Бургас.
От мен весел и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт