КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро слънчево утро момичета!

ШПУНЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ЖИВЕЕТЕ В МИР И ЛЮБОВ КАКТО ДОСЕГА, ДА ОТГЛЕДАТЕ ОЩЕ ВНУЧЕТА, ДА ДОЧАКАТЕ ПРАВНУЧЕТА. НАЗДРАВЕ Simple Smile

ЧЕСТИТА ЛАЗАРИЦА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.

Моята програма за днес се смени. Ние предполагаме, но Господ разполага. Налага се да отида до Перник по обяд, а ако успея ще мина да ви видя, макар и за малко, ако ли не - знам, че ще бъде чудесно, но пак ви го пожелавам. Hug

ПП Мимито ме изпревари, ама щом бърза-нека публикува и да върви в градината, да се труди Simple Smile

# 571
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! То май ДОБЪР ДЕН стана newsm78 Поспахме си доста Embarassed
Благодаря за хубавите пожелания към зетчето - дано се сбъднат!

ШПУНЦ, ПРИЯТЕЛКО, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ТВОЯ ОПОРА!

ЧЕСТИТ ЛАЗАРАВДЕН! И ВЕСЕЛА СРЕЩА С КАРИ! Да не забравите фотото, ей! smile3509

# 572
 Добро утро момичета ! Hug

Шпунц Hug честит празник на твоето момче ! Живи , здрави и щастливи заедно до дълбоки старини !

Весел купон ,мили приятелки ! Ще бъде чудесно , знам ! радвам ви се !
Весело изкарване на  празниците!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 sun sun sun sun Kissing Heart Kissing Heart

# 573
  • София
Шпунц,честит рожден ден на Велко!Да бъде здрав и жив,все така грижовен и верен!късмета да е с вас!

# 574
  • тук и там

Весел купон,приятелки,забавлявайте се и заради нас.Очаквам снимки.

# 575
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте на Лазарица!

Да сте живи и здрави всички, и вие, и обичните ви хора!

Шпунци, честит да е мъжът ти, да е жив и здрав, на ръце да те носи!

Пожелавам на купонджийките днес весел купон, да изпеете една песен и за мен.  JoyИ да изядете Ягнето, ей, да не го оставите да се  зяноса! Joy Joy Joy Joy

Живи -здрави бъдете и от сърце се повеселете!

# 576
  • София

Я да опна една виртуална трапеза в чест на ММ. Златен ми е,да е жив и здрав да ми търпи капризите и да се пази повече....
 Като потвърждение на това,ме кара да дойда да ви видя за малко,към 140 15 ега сколасам...
 Някой да ми каже къде точно на 11 август е. Където сме ходили ноември ли ? Няма как да не видя близките и далечни приятелки. Домъчняло ми е. Heart Eyes

# 577
Шпунци, където бяхме, когато за пръв път видяхме Боряна. 11 август 21 или 22.

# 578
  • София
 Светле благодаря. Как си ? Гаден е грипа ,още ми треперят краката на мене и кашлям. От 10 март ме почна,но щом ям съм добре. Пожелавам ти бързо да оздравееш и веднага на лекар,че аз се помотвах....

# 579
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на съпруга на Шпунц! Пожелавам му от всичко достатъчно - здраве, щастие, късмет и да живеят в разбирателство със своята любима съпруга  още дълги години заедно!

# 580
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВ ДЕН !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛОВИНКАТА ТИ ШПУНЦ! НЕКА СТЕ ЩАСТЛИВИ  И ВСЕ ТАКА ДА ТЕ СлУША!  bouquet  bouquet  bouquet
Весела среща на купонджийките. Hug Heart Eyes
За тези,които като мен ще чакат репортаж от срещата, по малко да страдаме.
Днес се чувствам добре.Вихрих се в къщи,а сега излизам в градинката.
Айша, избягвам пържено,но сгафих с едни попчета.За урок ще ми е.

# 581
Фури, ако се случи пак да сгафиш с нещо пържено или друга тежка храна, веднага вземи 2 табл. мезим форте или креон 1 капсулка. Ако не предотврати  дискомфорта и болката, поне ще намали силата на кризата. Друго важно - нищо не яж в следващите 10-12 часа, само водица пий или чайче.
И изобщо много внимавай, жлъчните кризи не са за подценяване.
Сега трябва да внимаваш много по Великден - яйцата са забранени, а ги има в изобилие - и в козунака, и на масата. Люто, пържено, мазно и шоколад - забранени. Друго важно нещо - никога не се наяждай до насита, по-малки количества яж. И се запаси с хапчета за храносмилане.
Аз съм извървяла цялата голгота на жлъчната болест - от първите болки, когато се чудиш "това пък сега какво е newsm78" до операция за отстраняване на жлъчния мехур. 2 години. Свалих 21 кг.

# 582
Шпунц, честит рожден ден на твоята половинка, много щастие и обич за години напред!
Ние с ММ днес открихме земеделския сезон.Насяхме три килограма чесън и четири арпаджик.На мен ми се вижда много,ама за ММ  е нормално,че щерките като са в майчинство щели да  имат време да готвят и ще ползват повече лук.
Преди малко си ме докара с колата, а той се върна да фрезова място за картофи и докато чакам да ми доведат внучката реших да си почина до вас.
Весела среща ви желая, момичета.

# 583
  • в малка спретната къщурка
Светалчо,Благодаря ти много за съветите.Ще си взема  тези таблетки,да са ми под ръка.Трябва да спазвам съветите ти,които ми даде още лятото,но множко ми е дебела кратуната и голям Амела.То от болка,освен чай,друго не хапнах.Днес продължавам така,нищо,че ме гони глад.
Крем, шашна ме с количествата чесън и арпаджик,но за голямата челяд е така.
Мими,ти до къде докара градинарството?
Аз се точих на градината,но ми се обадиха да отида да поработя на допълнителната работа и оставих земеделието за утре.Нали е време за козунаци,пробвах едни брашна,преди да са ги вложили в производство.То сега с тази химия,лекуват ги още в мелницата.Пробните хлебчета станаха супер,дано и козунаците да са същите.
[/

# 584
  • София
Ето ме и мен. Днес бях доста заета с всекидневни битовизми, но пък се измъкнах по чорапи тихичко и отидох да видя дружината на 11 август. Изненадах ги! Ама, как да пропусна да видя Борянчето, Кари,,   Танита, Доби, Аритка, че и нашите девойки, дето отдавна не бях виждала като Джили например, а и с Шпунци. Беше за малко, но пък много хубаво. Поприказвах си с всички гости, със софиянки по малко, но с тях следващия път.  Laughing Обаче закъснях доста и изпуснах принцовете и родителите им. Ей, затова ме е яд! А, пък ги сънувах всичките, цялото семейство преди вечер. Тю, направо си ме е яд още. Ама, това е то.

За утре у дома ще има агне, та сега ще го приготвям по лека, лека. Обмених опит с две кулинарки и ще внедря от тях нещо ново.  Heart Eyes

Част от веселата група отиде да допразнува у Здравуна, а ние с Римарчето си тръгнахме по живо, по здраво!

Хайде, скъпи, толкоз от мен! Компроматите и дългите разкази от останалите.

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 18:55 от marina_vladi

Общи условия

Активация на акаунт