КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз се прибрах, колкото да си взема пижама. Отивам у Дани и ще се гледаме с него. Ще си взема таблета, ако не заспя преди него ще ви нагледам.
За срещата нямам думи, куп изненадващи гости, беше толкова хубавооооооооооо. А агнешкото беше върха  newsm51 за Здравун. Наистина си стана национална среща. Невероятно!

# 586
Девойки мили,май аз се прибрах първа. Hug
Благодаря ви за прекрасния прием,обяд, на Танитка за поемите посветени на Борянка и мен,за организацията на Здравчето, за хубавите армагани и най важно,за честа която ни оказахте с присъствието си.Дори децата като се върнах казаха колко е било хубаво. Бяха прекрасни и вълнуващи и първата и втората среща, и тази с Роси в Пловдив.Трогна ни и присъствието на девойките пропътували по няколко стотин кмза да се видим и чуем.  Hug  Heart Eyes
Шпунци много ти се зарадвах също, но не разбрах че днес си имала и скъп рожденик.Да ти е жив и здрав и поне още толкова години да сте заедно. Praynig
Просто беше прекрасен ден за мен и семейството ми.
Благодаря ви от сърце!

# 587
  • София
Аз доволен. Видях хора дето не съм виждала досега като Аритка,други от отдавна- Доби, трети от далече-Танита и компания. Юбилярките прекрасни Кари и Борянка.  Софийската група- Римар,Мая, Айша, Здравчето,Джилинка, Яжка със синето Жоро и Маринка.
 ЕЕ момичета мечтая си някога всички,абсолютно всички да се съберем в една голяма спалня и да бърборим до зори.
 Здравче комплименти за организацията. ГолЕма си.
 Пропуснах ,че съм възхитена от принцовете ,Грети изетя като мед на Кари.
 Аз цял месец бях затворена в къщи и сега съм зашеметена от впечатления.  Ако съм пропуснала някой да ме извините.
 След малко сядаме на трапезата да уважим и нашия рожденик.

# 588
  • Larnaca, Cyprus
 Party Party  Party Party ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ПОРАСНАЛИТЕ  Party Party Party Party

МОМИЧЕТАТА

И НА МОМЧЕТАТА

Party Party PartyЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!!!!! Party Party Party

# 589
  • София
Привет милички, моя ден премина съвсем различно от това, което беше планувано.
Радвам се на хубавата среща-заредили сте батериите.
БРАВО на организаторката ЗДРАВКА. Църкаше, мъркаше, ама се справи. Здравче, вече все теб ще те товарим с тази отговорна работа Simple Smile
Толкова ми се искаше като Марина да прескоча само за малко, даже мислех да взема акордеона, да изпеем за Кари и децата ѝ Хубава си моя горо, Я кажи ми облаче ле бяло, ( даже ги репетирах ), но... следващия път. Господ отчита и добрите намерения Simple Smile. Надявам се, че на момчетата им е харесало в България и пак ще дойдат. Та те още не са видели колко красиви внучки имаме.

Макар и малко късно, но се сещам, че имаме именик днес ЛАЗАР - зетят на ХУЛИ. Нека моя поздрав ги свАри на маса-да е жив и здрав, да е опора на близките си.

Наздраве за Хули и компания!

Хубава вечер милички! wavey

# 590
  • София
Ето към след двойната среща. Всичко беше много добре организирано, много весело.
Благодаря на Здравка за отличната организация   bouquet
Сега по молба на Танита ще публикувам поемите за рожденничките
Честит юбилей, мила приятелко Кари!
от далече, от Обетованата земя,
пристигнала приятелка една,
пристигнала като истинска кралица,
или може би като императрица,
със своята свита тя е тука,
дъщеря, зет и три прина-внука!
Родена на крилете на пролетта,
в ранно утро или късно вечерта,
Съдбата я събра с нас пъво виритуално,
а после истински, най-реално,
та от седем години практически,
сме страхотни приятелки и физически!
Няма нощ, няма ден,
да не си пишем или чуем хептен,
с КГБто и фейсбук ни започва сутринта,
завършва със  скайпа вечерта!
Всички толкова много я обичаме,
дойде ли в България за среща тичаме!
ето днес сме се събрали
на печено агънце и мезета отбрани
ще хапнем, червено винце ще се лее,
душата песен ще запее,
защото какво му трябва на човек
на нашите години през 21ви век?
Не ни трябва работа, творчески успехи
трябва ни здрве, обувки, нови дрехи,
трябват ни и повечко пари,
и весела компания,приятели добри.
пък докато сме млади, докато вървим,
ние знаем как да се веселим.
Да сме живи-здрави всички жабки в блатото,
и да се срещнем пак през ятото,
по-бодри, по-бойни и по-красиви,
усвихнати, готини, щастливи,
и после пак, и пак и пак...
докато станем на сто години чак!
Честит юбилей, скъпа Кари,
да си здрава ти, семействототи, КГБто и аз
и да си по-честичко при нас!
Обичаме те!
22.03.2015 г, София
КГБто и Танита.
----------------------------------------------------

Честит юбилей, мила приятелко Борян!
Да си ни жив, здрава, весела, засмяна,
да си все така млада и красива,
да си усмихната, бодра и щастлива,
да си пъргава, шетърна, да ти е добре,
че да тичаш след внучетата две!
Мила Боряна, тази красива, светла пижама,
подарена ти от нас от сърце,
приеми с усмивка на лице,
да се наконтиш, нагласиш,
да лягаш блаженно да си спиш,
да сънуваш теменужки, шарени иглики,
да забравиш прозаичните моник,
да забравиш картофи, арпаджик,
да се почувстваш по-секси, по-шик,
да станеш пак онази шармантна дама,
ще допринесе кгбейската пижама!
Носи си я със здрае, със мерак,
като се износи нова ще ти подариме пак!
04.05.2015 г София
КГБ и Танита

# 591
От името на три достолепни дами-закрихме купона и пак висим на клона.Не можеше да пишем ,все пак гостите трябва да спазват приличие,иначе може да се окажат на улицата  и докато гледат гроба на Вазов от прозореца да седнат до него. Пък студено още и ...няма да е  приятно.
Беше страхотна ,прекрасна ,изпълнена с емоции и  пълноценно общуване среща,даже се страхувам дали можем да я повторим,толкова беше   празнична и на висота.
Благодаря на всички,благодаря на специалното внимание  и се чувствам задължена да го върна на всяка от вас в пълен размер. Никога в този живот не съм имала по празничен ,пълен с обич и  внимание  рожден ден.Двете с Кари бяхме принцесите на бала...Ще пиша когато се прибера по обстойно и   продължително и  напоително и лично на доста хора.
Ние,трите грации  си говорим още и  обсъждаме преживения  празничен ден ,след малко ще се нивелираме и ви пожелаваме лека нощ и  хубави сънища.. Следват индивидуални  творчески общувания ,но от личните домашни компютри ,това е само едно:здравейте ,дами,всички вие бяхте прекрасни!

Това написа Боряна с изричното съгласие на Здравка и Танитка...

# 592
Ето ме и мен, току-що се прибрах от София и бързам да благодаря най-искрено, от цялата си пълна с много радост  и емоции душа на вас, момичета, за прекрасната, невероятно  сърдечна среща, на двете "виновнички" за това тържество на душата, на Кари, на Здравчето за прекрасната организация! Истински бях щастлива да се видя с Айша, Джили и Мая, макар че бях доста далече от тях, с rimar,  Яжка и Борянка, с Танитка и двете й приятелки, с Доби и Мarina_vladi, да се запозная с чаровната Грети, съпруга й и тримата принцове на Кари, със сина на Яжка, май го стреснахме с такова присъствие на КГБ-йки Wink. Прекрасно, прекрасно беше! И пак ще бъде!
Шпунц, скъпа, да ти е жив и здрав златният рожденник! Още много години да сте заедно опора един на друг, внуците да ожените и правнуци да гушкате! Съжалявам, че не ти честитих лично, но сега прочетох в темата, нали сутринта  в ранни ,по тъмно тръгнах за срещата.
Фло, съжалявам че не успя да дойдеш, както и Иха, Светалчо, Роси, но дано следващият път няма да има отсъстващи и ще попеем на воля!
Честит имен ден на зетя на Хули, да е жив и здрав, да му се връща стократно обичта, с която дарява семейството си!
Влизам в банята и мисля да се хоризонтирам по-раничко тази вечер, е, няма да заспя веднага, заредена съм с толкова положителни емоции. Просто ще затворя очи и ще ги преживея отново!
Здравче,  newsm51!
Лека нощ и сладки сънища!

# 593
  • София

Ние,трите грации  си говорим още и  обсъждаме преживения  празничен ден ,след малко ще се нивелираме и ви пожелаваме лека нощ и  хубави сънища.. Следват индивидуални  творчески общувания ,но от личните домашни компютри ,това е само едно:здравейте ,дами,всички вие бяхте прекрасни!

Това написа Боряна с изричното съгласие на Здравка и Танитка...

Ако искате да знаете ви завиждам, не на шега.  Crossing Arms

# 594
  • София
И аз, и аз малко страдам, че не успях да допринеса за повдигането на градусите още повече, ама то на къде ли повече?
От репортажите ви блика радост, излъчва се позитивизъм и оптимизъм. Дали направихте снимки, че и ние да се потопим в тази атмосфера... Сега ще погледна.
ТАНИТА, поет сърдечен, в римите изпечен. Поздравления newsm51
АЙША, китка и за теб, че ни представи поздравленията в стихотворна форма newsm51
Хайде, пак лека нощ. То от сън спомени няма, но все пак да подремнем, че и утре работа ни чака. Празник е!!! Simple Smile

# 595
Здравейте,милимоички.
Чувствам се с 30 г по- млада. и поне с 20 кг ми е по-леко на душичката след днешната почти осемчасова среща.
Излязох в 11.00, прибрах се след 21.00. - ,,ово je живот"", както казват западните ни съседи.

Беше прекрасно, толкова имах нужда от такова презареждане, така ми липсвахте...
Радвам се че видях толкова хора и съжалявам, за тези, които нямаха възможност да дойдат.

Да са честити днешния рожденик, съпруга на Шпунци и днешния именик, зетя на Хули. Здраве и много хубави моменти.

Честит утрешен празник на всички Цветя и Цветенца  в темата.
Чакат ме и нямам възможност за изброяване, но се чувствайте прегърнати.

Хубав празничен ден и в  домът на Маринка. Здраве и късмет за съпругът и и весело изкарване.

Още веднъж благодаря на всички ви за прекрасния ден.Подреждам го към другите ,,топлещи"" ме спомени и мечтая за следващите срещи.

Лека нощ милимоички.
Спокойни и сладки сънища.

# 596
Ето съм!
Баба Здравка съм. Другите, скъпите ми гостенки, са заети по техни си дела - кой под душа, кой мие чинии...
Кари, аз да си кажа, че съм много радостна задето се запознах с твоите хора. Най-много ме възхити чарът на Грети! Еееей! Страхотно момиче - на теб прилича. Каква усмивка, колко е мила, какво съобразяване с всички ... Принцовете и те - стори ли ми се, или са малко срамежливи? Или просто по мъжки сдържани? Обаче умеят да гледат право в очите, колкото и да са притеснени. А зетко - сладур. И той гледа право в очите и трогателно се грижи за момчетата. Щастлива си!
 family6 motor

Девойки, много ви благодаря за добрите думи! Имало защо да се захващам. Толкова се радвам за това, че очевидно всички сте добре. Колкото до суперското агне - само кажете и пак ще поръчаме другата седмица за фамилиите ви. То и на мен ми се "завтарга"... честно казано...  Получих и бонбони Чарноморец!!! мммммммм
 Hug Hug Hug
И сега от тук - та бум! в кревата.
  grinning012  bath smile3544  sleepuu
Нали помните, а Роси да знае, че утре се стягаме колективно да идем до Ал.Невски за цветиншки върбички някъде около 11 часа? Роси, и ти си ни цветенце, а?
 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower flower
Леле, с каква скорост замряха и заспаха двете ми гостенки, изтощени от емоции и вкусно похапване.
 smile3524 Sleeping /второто емотиконче е Танита, която без мен успява да хърка само на 3 гласа, уви./

# 597
Ей, Принцове на Обетованата земя - само във вас ни е надеждата за увековечаването на среща, сиреч - за качване на снимки. Във вас и в мама. Инак ние пропуснахме да си викнем фотограф.
 photo smile3509
На добър час на шестимата в понеделник! newsm49

# 598
Честит юбилей на Пламен на Маринка. Да е жив и здрав,щастлив със семейството около себе си.
Честит имен ден на всички наши цветенца в темата и в семействата ви. Да сте живи и здрави и много щастливи.
Пиша посреднощ, че утре като последен ден тук като ни завърти колелото, кой знае дали ще имам време за компа newsm78
И от таблета не мога да пусна цветя за цветенцата ни.
Още веднъж благодаря на всички за прекрасните емоции, които ни създадохте. Hug Hug

# 599
  • София
ЦВЕТНИЦА Е! ПРАЗНИК НА ПРОЛЕТТА И ЦВЕТЯТА. ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС: МОИТЕ ЕЛИЦА И ЦВЕТЕЛИНА, КАТЕРИНА ФЛОРАНС И ЕЛИА КАРОЛИН, АДАШКАТА ДЖИЛИ, ЗДРАВЧЕТО, АРИТА, ЛУСИ И ЩЕРКАТА ѝ ВИОЛЕТА, ДЪЩЕРИТЕ НА ТАНИТА-ДИЛЯНА И РОСИ, ДЪЩЕРИТЕ НА ДИДИА-ЛИЛИ И ЦВЕТИ, ЩЕРКАТА НА ХУЛИ-ЦВЕТЕЛИНА, ЯВОР НА ИВЛИН, ЕЛИНКА НА ШПУНЦ. НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ДА СА СВЕЖИ И КРАСИВИ КАТО ЦВЕТЯТА.

Вместо виртуална торта и кафе, набрах за вас букет от маргаритки и ви ги поднасям с обич Hug

Общи условия

Активация на акаунт