Отговори
# 90
Профи, благодаря за подкрепата!
Зиз-не тъгувай ,нали може да го гледаш с нас всяка вечер по БТВ и в нета,пак си го пусни,дано си вече добре!
Гери-ела си дома у северозапада ще си намериш боти!
Добре е ,че има и Ча и Мехмед, та да има какво да ни влече и да си коментираме!
Павлинче  Heart Eyes Hug Heart Eyes аз ще се прибирам натам чак към края на месеца и не можех да чакам  Laughing Поне намерих един чифт кадърни след спринта дет му ударих и клетвите дет наредих  Laughing Laughing

# 91
Имали сериал, на които гледаш като съперник на твоя?

Нашият сериал (Мed Cezir) е много различен като концепция. В момента няма друг сериал в тази категория. Адресиран е към всички. Както младите, така и по-големите актьори (Баръш Фалай) имат своите различни истории. Гледат ни както младежите, така и възрастните. Няма друг сериал, които да смятам за наш съперник. ГЛЕДАЛИ ГО младежите  тоз велик сериал как Ямира са лиготрат, силиконя на Серенай  тя е звиздъ  hahaha  награди и дават   Меджазира,  ако не е  Керем бос  да раздава наградки  на собствената си продукция  немаше  да оцелее hahaha нема  сериал, който да може да съперничи на великия Меджазир   Mr. Green newsm09  толкова е велик , че в първия сезон прайха пиар акция   и  оттогава  феновете  Серкини   са в заблуждение  hahaha но   в  новото интервю Ча им го каза ако мълчим не значи  че е  вярно  и не иска да се обяснява  и това че се криели  и това  им отговори в един репортаж и  тогава  ми хареса  застана и отговори  на журналята  Защо да правя такова нещо ?

# 92
 Павлинка  Hug Гери  Hug Heart Eyes  разбирам те за ботите аз кат изляза си купувам се изнервям , щото носа малък номер   ooooh!

# 93
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
то беше ясно че е спрен  Peace
след смърта на да кажем една главна...защото само тя докосна бая сърцето му какво остава да гледаме  newsm78

само отмъщения няма смисъл,пробваха нещо различно- не се получи  Peace малко ми напомня на АФК..по точно АФК прилича на него  Mr. Green
само дето разликата тук е повече - цели 2 години  hahaha
тръгна да отмъщава на някой си чрез сестрата ама видиш ли толко се влюби у нея  hahaha

след Назлъ трудно са приели новата и ойде сериала  Joy

Абе проблема не е в Назлъ и дали я има или няма, проблема е, че целия 3-ти сезон не е бил замислен правилно. Не беше необходима тази промяна, яле па вкарването на психопата. За чии беше Ватата кат образ Shocked Що требваше да ни вкарват в некъв излишен Адански кючек? Можеше да си продължи както следваше...ония двамата да са си ченгета, да ловат престъпници на ляво и дясно...можеше да се появи некоя арна колежка....и те така...
Просто зле измислена сюжетна рамка за сезон-3
Новия баш комисар... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Махнаха всички стари кримки...
И вече отстрела на Алиш уби всичко... ooooh!
Добре, че Явуз се погрижи за РъфкЪ да не го мислим него поне. Crossing Arms

# 94
Запис в новата тема.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Павлинка  Hug Гери  Hug Heart Eyes  разбирам те за ботите аз кат изляза си купувам се изнервям , щото носа малък номер   ooooh!
Феми  Heart Eyes Hug аз пък съм със сорак последний  ooooh!

# 96
Запис в новата тема.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Гале  Hug Heart Eyes

# 97
Гери  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 98
# 99
то беше ясно че е спрен  Peace
след смърта на да кажем една главна...защото само тя докосна бая сърцето му какво остава да гледаме  newsm78

само отмъщения няма смисъл,пробваха нещо различно- не се получи  Peace малко ми напомня на АФК..по точно АФК прилича на него  Mr. Green
само дето разликата тук е повече - цели 2 години  hahaha
тръгна да отмъщава на някой си чрез сестрата ама видиш ли толко се влюби у нея  hahaha

след Назлъ трудно са приели новата и ойде сериала  Joy

Абе проблема не е в Назлъ и дали я има или няма, проблема е, че целия 3-ти сезон не е бил замислен правилно. Не беше необходима тази промяна, яле па вкарването на психопата. За чии беше Ватата кат образ Shocked Що требваше да ни вкарват в некъв излишен Адански кючек? Можеше да си продължи както следваше...ония двамата да са си ченгета, да ловат престъпници на ляво и дясно...можеше да се появи некоя арна колежка....и те така...
Просто зле измислена сюжетна рамка за сезон-3
Новия баш комисар... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Махнаха всички стари кримки...
И вече отстрела на Алиш уби всичко... ooooh!
Добре, че Явуз се погрижи за РъфкЪ да не го мислим него поне. Crossing Arms
Ватата беше замислена за Явуз ма не остана време да се залюбят  Joy
Али си се върна към криминалния си живот ма без бандата не е същото  hahaha

живота на Явуз по точно промяната беше измислена много тъпо наистина и така и не стана ясно защо се е махнал от полицията  #Cussing out

Ръфкъ милия все го разнасят кат прани гащи  Joy и най вече почнаха да му викат шерефсис  Joy

трябваше просто да приключат с думването на Назлъ и сериала да свърши  Peace

# 100
Тоя до нея ми мяза на гей  newsm78 Булка,зех си зарад тебе фафла хели  Mr. Green

# 101
# 102
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааааааа, щерко в грешка си... Naughty Не трябваше да свършва с отстрела на Назлъ... #Cussing out
Ако трябваше да свършва...да не бяха я стреляли...можеше да дадат 1г. след това...как се е родил келеша и ония са си ченгета, Мафиота - тъст се е поправил, че инак зет му ще го закопчае, Енго се е взел с Посера и айде сон... Grinning
Те глупости ми даваха накрая #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пък и кво значи, че Алишко се е върнал към криминалния си живот...ми той трепеше само лошите шерефсиси... Crossing Arms

Е, Ръфкъ най-добре се уреди...разнасяха го насам-натам, ама накрая стана и шерефсис Joy Joy Joy

# 103
Направо я прехранихте Сера.
Харесва ми изказа на Чачко в интервюто. От прочетеното според мен не се звездее и все още си е земно, и скромно момче, това е похвално.
Профи. Hug
Мимче,
Скрит текст:
как е Цецко? Rolling Eyes Дано се оправи по-бързо.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт