Отговори
# 360
  • в подножието на планината

Лека на лягащите! Hug

Ирче, Heart Eyes и аз понякога се чувствам така, спирам да пиша за известно време и само чета, после сякаш всичко си идва на мястото... Rolling Eyes

Лека и от мен! Hug

# 361

Скрит текст:
Я тоя англичанин се посмеете малко с новата му прическа  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy май те разбраф newsm78 Laughing
Ренку, да не се чувстваш и ти така, лично аз усещам някаква разлика с преди и някак не ми е забавно пребиваването ми тук, не знам то  от няколко дена ми е някво такова усещането та за това казах, че не ми харесва  Thinking
Ренку, сиктир ти  Hug Hug Hug Сиктир и от мене  Hug Hug Hug
На моменти Peace даже ми идваше да се махна Shocked

Ади сиктир пак Laughing я си гледам щрауса Laughing

# 362
 Shocked егати писането ooooh! 25 страници 4ета два 4аса #Crazy
Само Надето Hug Рени Hug Феми Hug и Звездето Hug се сетиха за мойта особа днес Whistling Цецо е добре Peace Пие си аповете, пък ще видим дали ще се подобри  Whistling
Сабалем влизам, поздраствам и един 4ас никой не ме отразява #Cussing out Даже и булката поздравих Crossing Arms Нейсе Whistling
Айде, отивам да полягвам и аз Party Лека нощ Heart Eyes

# 363
Shocked егати писането ooooh! 25 страници 4ета два 4аса #Crazy
Само Надето Hug Рени Hug Феми Hug и Звездето Hug се сетиха за мойта особа днес Whistling Цецо е добре Peace Пие си аповете, пък ще видим дали ще се подобри  Whistling
Сабалем влизам, поздраствам и един 4ас никой не ме отразява #Cussing out Даже и булката поздравих Crossing Arms Нейсе Whistling
Айде, отивам да полягвам и аз Party Лека нощ Heart Eyes

Party Party Party ше се опраи де ше върви Laughing Hug

# 364
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Опа ляяяяяяяяяяяяяя....ся на щерката не и е кеф да седи тука...абу Shocked Shocked Shocked Shocked
Знам що е така...Аз и ВеричА сме причината Naughty
Е, споко...приключихме с изнервящите КС-та, връщайте се всички без притеснения...повече няма да ви тормозиме Peace
Освен и аз да кажем, че не ми е кеф вече...знам ли... Rolling Eyes

Честно да си кажа...лекинко ме заболя от прочетеното...ама ще ми мине.

Ай сиктир ви... Hug Утре ще видя дали ми се пише.

# 365
Опа ляяяяяяяяяяяяяя....ся на щерката не и е кеф да седи тука...абу Shocked Shocked Shocked Shocked
Знам що е така...Аз и ВеричА сме причината Naughty
Е, споко...приключихме с изнервящите КС-та, връщайте се всички без притеснения...повече няма да ви тормозиме Peace
Освен и аз да кажем, че не ми е кеф вече...знам ли... Rolling Eyes

Честно да си кажа...лекинко ме заболя от прочетеното...ама ще ми мине.

Ай сиктир ви... Hug Утре ще видя дали ми се пише.

Не е КС Peace за мен де Peace коментирайте си Hug но в последно време много скролвам Laughing

# 366
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не знам кво скролваш, ама и на мен ми се случва постоянно да скролвам, но не правя такива генерални заключения кат щерката. Да, проблема е в нас...тя си е наред Peace
То, освен нас какво да си скролвала напоследък... Rolling Eyes
Нейсе...няма вече КС, поне по нашия филм. После какво ще се скролва не отговарям.
Уж не беше проблем КС-то, ама изглежда е...
Що ли си помислих, че след като всеки може да си прави КС-та, мога и аз... ooooh! Патка съм и тва е...трябваше да си коментирам в съответната тема, а не да досаждам.

# 367
Не знам кво скролваш, ама и на мен ми се случва постоянно да скролвам, но не правя такива генерални заключения кат щерката. Да, проблема е в нас...тя си е наред Peace
То, освен нас какво да си скролвала напоследък... Rolling Eyes
Нейсе...няма вече КС, поне по нашия филм. После какво ще се скролва не отговарям.
Уж не беше проблем КС-то, ама изглежда е...
Що ли си помислих, че след като всеки може да си прави КС-та, мога и аз... ooooh! Патка съм и тва е...трябваше да си коментирам в съответната тема, а не да досаждам.
Честно казано Laughing скролвам Мехмет Акиф Peace и всичко свързано с него Peace за Фемир Серка и Ча се знае че скролвам Laughing а КС съм го чела с кеф Naughty

# 368
Айде НОЛЕ Party Party Party

И жена му е там Heart Eyes и Вайда Party

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 04:22 от ВицетУ-diksi-Клоди-Надуфка-Рени

# 369
# 370
ми то кат махнете МАА,Сера,Ча и ПО остават поздравленията сутрин  Joy Абу излиза че ей така си пишеме и никой никой не чете ....евлата  ooooh!

благодаря ви наистина сте супер фемили ей са го разбрах  ooooh!

Добро  утро  Hug на све  Hug

( не знам дали ще ми прочетете поста щот МАА е в него  hahaha)

ай сиктир

# 371
Добро утро Hug Hug Hug

Вере Hug какво да чета  newsm78 как се припада по него и тем подобни newsm78 всеки знае че аз скролвам Фемир Ча и Сера Peace еле па постовете на Джена и Бел Peaceаз седя заради вас а не заради патроните на темата Peace в последно време много голяма част от писането е заето с МАА Peace аз така го виждам Peace и не ми е интересно Peace и скролвам и това Peace и от всичкото скролване Laughing на мен ми остава малка част за забавление Peace това не значи че вие ще спрете да пишете за него Hug

Цитат
ми то кат махнете МАА,Сера,Ча и ПО остават поздравленията сутрин
Щом така го виждаш ooooh! добре Hug

# 372
Ренку еми така го виждам в повечето време...рядко се забавляваме ей така ако не са патроните ще обиждаме Сера ( да дразни ме тая жена но не я плюя на всеки пост и не я поствам самата нея щот ми е противна), от 2 години постоянно се правят КС-та на АфК еми беше ми интересно отначалото но ми писна и го пропускам ...едно време  с тебе заедно се изнасяхме ако не помниш за 1-2 часа но не съм го натяквала постоянно а тихомълком се изнизвах по терлици  hahaha и после си идвах кат първия пич след него  Joy
1 път решихме с Мам да си коментираме нещо еми то не се спря братче с постоянни подметки...слепи слепи ама то ми ваади очите вече  ooooh! колко пъти питахме ако се пречи да спрем..всеки вика няма проблем а всъчщност има  ooooh! ако това е целия проблем с писането казахме 100 пъти спираме и толко...има скайп фейсбук ЛС и тем подобни неща ....... сериала свърши така или иначе и едва ли ще си почнем нов ..малесеф  hahaha

# 373
Добро утро. Hug Hug Hug
Спокоен и усмихнат ден.  Hug

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥
То пък човек да стане бактън, че нещо не му е в ред и си е казал значи  ooooh! ooooh!
Е, те това е и двете сте станали супер докачливи и дори не мога си направя майтап с Шамандурко, щото се засягате и почва едно леко заяждане от ваша страна . Вчера се изсмях и ми се направи забележка, че прекалявам вече, а едно време за същите такива анкети из фейса за Чачун, пак съм лягала от смях, ама ся щото засягат Борко ли какъв е и се засягате, га че ли ви е у къщата  ooooh!
Ми няма как да не скролвам дадени случки от сериал, който не разбирам. Все едно аз да коментирам Физрук, и вие да не сме скролвате, ми като не знаете за кой иде реч и кои са персонажите естествено, че ще го правите. Аз поглеждам за какво пишете и ако е за него подминавам, но неща които ви се случват винаги ги чета. Кажа ся нещо не ми е добре тук и лично на мен от тоя факт не ми е приятно и затова си го споделям и вие двете веднага скачате и едни тежки думи изричате. Ми ок проблема може и да си е в мен и нещо да ми е такъв период, защо веднага си намесвате КС-то, не съм от хората, които правят някакви тънки намеци, дразнят ме такива хора, а вие ме слагате от тая група, че намеквам разни неща като някаква мижитурка и нямам смелост да кажа истинската причина.
Лично аз имам чувство, че като драскам нещо и съм досадна и ви преча на КС-то да си правите.Ама замислете се и вие как се докачате за глупости и стига с тва нашето КС, ви пречи. Значи казвам ви ако ви стреляхме както вие стреляхте нас кога се уговаряхме за КС, ми вие щяхте да сте ни обидени до смърт. Значи не може ние( говоря от моята гледна точка) да го приемаме всичко на майтап, а вие да се засягате. И Ренку, се е търкаляла много пъти на Чанинг, като го сложа ама един път не и казах- Прекаляваш вече.Ми аз също съм обидена от просто ненужната забележка и наистина беше неочаквана за мен, ама си премълчах, на мен също ми стана болно, че вече не мога да си правя майтап с който преценя, защото ще засегна някой. Не мога да се търкалям на нещо, което ми е станало смешно, защото пак ще засегна някой. Ето и тук вече не е моя дом, защото в моя дом никога не ми правеха забележки за подобни неща, а когато не мога да се забавлявам в моето място, къде да го правя тогава  Thinking
Спирам аз по тая тема, явно малко почивка ми трябва и повече дори и нещо да не ми е наред ще си премълчавам за да не ми се налага да се обяснявам като ученичка и да пиша такива чаршафи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт