Отговори
# 390
Какво става с Бу,не се ли чуваше за проект с Неслихан?
снимат  Peace

а,тъй ли?Ама сериал или филм?Има ли излезли снимки,нещо инфо?
сериал ама кога ще излезе не се знае  Peace
има 2-3 снимки на Бу кат талибан и това е

# 391
Може пък да го пуснат лятото.

Иска ми се да го видя в някакъв такъв образ като в малки тайни.Излъскан,нахакан.  Grinning

# 392

Иска ми се да го видя в някакъв такъв образ като в малки тайни.Излъскан,нахакан.  Grinning
уж ще го пооправят за филма...щял да бъде богаташ  Peace те ти го лъскав ама дали ще му махнат мустаците не знам  hahaha

# 393
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aбу Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Знаех си аз, че съм виновна за всичко. ooooh!

Щерко Hug при цялото ми уважение и любов към теб ще кажа само, че когато някой нарече онзи ръб дет не му знам името - зетка и подскачаш като ощипана невеста Mr. Green
Другото...ОК, не знаете за кво иде реч...ама аз предложих при първите наченки на негодуване да си направя тема за филма и там да си коментираме със систъра ти. Ние сме си самодостатъчни и нямаше проблем с това. Казахте..."Пишете си тук"нали така? Rolling Eyes
Е, бяхме във еуфория, писахме, търкаляхме се...всичко приключи.

Искрено се извинявам за вчерашната си забележка  Hug Hug Hug

Повече и от мене няма да има МАА. Peace

Болно ми стана снощи, но както казах...ще ми мине и ми мина.
Грозно е, че се стигна до такива постове да правим циркове за публиката, ама както не веднъж съм казвала...''проблемите се решават в диалога", мълча се...и нещата ескалираха...нещо напълно ненужно. Peace

Дайте да не се караме като циганки тука. Ето, аз повече няма да си правя КС-та, ако загледам нещо...ще ходя в съответната тема.
Не ми е приятно да се разбива виртуалното семейство. Ние все пак бяхме уникат в това отношение...но, както казах ''бяхме''.

Това исках да кажа...казах го Peace

Извинявам се още веднъж на щерката Hug Hug Hug Hug Hug Да се надяваме, че ще намериш сили да ми простиш и ще се върнеш тук обратно както си беше. Peace

Сега добър ден на всички.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 394

Иска ми се да го видя в някакъв такъв образ като в малки тайни.Излъскан,нахакан.  Grinning
уж ще го пооправят за филма...щял да бъде богаташ  Peace те ти го лъскав ама дали ще му махнат мустаците не знам  hahaha

Ау,дано  smile3508 smile3521

Зиз
Hug

# 395
Аааа, дур бе Naughty Всеки си има дадени моменти за което да се подразни, но не дълбайте за глупости Naughty

А, ся добро утро Party Party Party
Цецо ве4е температура не вдига, ама по4на да кашля кат магаре ooooh!

Ренку Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Вани Hug Heart Eyes Зизуно Hug Heart Eyes

Все едно Dr.Dre ще ти пее на слушалките  Mr. Green
Joy Joy Joy баш Naughty

# 396
Миме  Hug И аз така бях с температура,а сега само гърлото.Дано по-бързо се оправи.

Влизам си в туйтър и какво да видя,някаква,която съм я последвала,споделяла ли,споделяла за Джъстин Бийбър.  Crossing Arms  Shocked На всяка втора снимка той  Mr. Green махнах я де.

# 397
Миме  Hug И аз така бях с температура,а сега само гърлото.Дано по-бързо се оправи.
Дано Вани, 4е ми писна от болести ве4е Crossing Arms

4естити ти гълъбета, ама да пазиш да не ни къкат по главите Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Мичке  Heart Eyes Hug радвам се, че Цецундера е добре. Peace
Сори, че вчера не попитах, ама нали знаеш, че съм сгъната на осмица Rolling Eyes
Айде и ти да ми простиш Hug Hug Hug Hug Hug Не е нарочно и го знаеш много добре. Peace

# 399
http://www.btv.bg/video/shows/marmalad/videos/po-sledite-na-grigor-dimitrov.html  Party  веке знам де е къщата на Гришо у Хасково  Mr. Green

# 400
Сори, че вчера не попитах, ама нали знаеш, че съм сгъната на осмица Rolling Eyes
Айде и ти да ми простиш Hug Hug Hug Hug Hug Не е нарочно и го знаеш много добре. Peace

Ма стига ма, ше кайш 4е е ден за прошка Joy Joy Joy Joy
Кажи ти как си newsm78 Разбрах 4е си по4нала инжекциите. Файда има ли ве4е newsm78

# 401
Hug Hug Hug Сега като си обещала да идваш към София, дан свърнеш към Хасково Joy Joy Joy

# 402

Кажи ти как си newsm78 Разбрах 4е си по4нала инжекциите. Файда има ли ве4е newsm78
Е, ден за прошка е... Laughing много хора съм наранила и се извинявам Grinning

# 403
Сис,айде за Хасково  Laughing

# 404

Е, ден за прошка е... Laughing много хора съм наранила и се извинявам Grinning
Аз не съм от наранените Laughing И вместо да сипеш извинения налево и десно, глей се опазиш от гълъбетата на Вани Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт