Забременели след Ин витро - тема 6

• 37 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Естлар, аз исках да съм при Михова в Надежда и наистина малко повече от месец по-рано зсписах. Д-р Персенска ми каза дати подходящи около 12 седмица и аз направо отидох на регистратура и казах, че докторката е казала да запиша час за Д-р Михова за едикогаси. Simple Smile По-добре да имаш час отрано, да.

# 61
  • София
Момичета, в отчетната нещо ме наплашиха, че доста отрано трябвало да се записват часовете за феталните морфологии и че вече трябвало да записвам. Толкова отрано ли се записват действително? Все пак ранната е към 12 седмица, ако не се лъжа, имам над месец до тогава - я камилата, я камиларя си казвам аз. Аз ще се следя в Надежда, защото ми харесват условията, а и свикнах с тях. Ако някой има опит да сподели.   bouquet
Записвай смело  Peace
При добрите и търсени специалисти по ФМ наистина трябва от доста по-рано, в последния момент не става. Аз съм в "Щерев", около месец преди това се обаждах и все някакви последни дни и часове хващах, за точната г.с. се дореждах, но в точно желаните от мен ден и час, които най-добре да ме устройват, все нямаше часове.

# 62
И аз Персенска в седма седмица като ми каза за кога да си запиша час, веднага си го записах и винаги за Михова си записвам час преди месец.

# 63
Благодаря ви момичета за пожеланията.
Естлар аз до 9г.с. бях при Стаменов и още тогава си записах час за ранна ФМ в 12г.с. и след нея веднага си записах час за следващата,въпреки че имах месец и нещо за записване.
Аз пък още си слагам Утрогестан и в последно време и бяло течение като че ли пак имам,едно жълтеникаво,на моменти зеленее,странно ми е. Бъбреци и кръст понякога ме наболяват и усещам понякога едно пробождане в яйчниците. Надявам се да са нормални тези болежки,че чак на 26 съм на преглед.

# 64
Здравейте, мили мои момичета. Гледам всички сте налице, че и доста нови попълнения има, за което много се радвам. Отдавна не съм писала, нито съм ви чела, че нямам никакво време. Ходя на работа, върша си сама цялата домакинска работа, много разходки и срещи с приятелки, абе въобще съм доста активна, ама се чувствам добре и не се уморявам. Тук вече е доста топло и доки ми препоръча разходки особено след вечеря. Да се похваля и аз най-накрая за пола- еми свекърва ще ставам  Laughing , момченце ще си имаме. В 20-та седмица правих втора ФМ и най-накрая се видя. Аз така си бях наумила, че ще е момиченце, че и име й бях измислила вече, да ама не. Сега още нямаме име за момченце. Та като почнаха моята майка и свекърва ми едно пазаруване...... Сега мъжа ми е в България и всичко ще докара, останаха ми само дребни неща и дрешки, а мебелите за детската стая ще ги правим по поръчка.
Така спокойно и мен можете да ме добавите вече на първа страница с термин 20.07.
Прегръщам ви всички и стискайте кълките, малко остана.  Hug Hug Hug

# 65
  bowuu thanks Bisi za temata  bouquet

# 66
  • София
Irinka, при бременност е нормално по-обилното бяло течение, особено и с утрогестан, но като си промени цвета - жълто, зелено..., обикновено е признак на някаква инфекция, ако имаш сърбеж, парене - са гъбички, ако не - бактерии. Не е лошо следващия преглед да направите микробиология. Аз от три месеца съм с жълто течение, първата микробиология показа стрептококи, лекувахме ги, течението обаче си продължава същото, пусках 2 микробиологии след това и все са чисти, лекарите вдигат рамене. Но най-вероятно при мен е от серклажния конец, така че ти най-добре се провери.
Джи, добре дошла! Наистина отдавна не си писала. Радвам се, че вървят добре нещата, че се чувстваш добре и водиш нормален живот - от това по-хубаво няма. И честито момченце  Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 07:29 от Frida*

# 67
Благодаря. Сигурно сега на прегледа  в сряда ще ми кажат да запиша.

# 68
Ейй Джи, добре дошла пак!!!  Добре ти се отразява Испанията, много се радвам, че си добре Simple Smile И аз днес ще ходя до работата, пак тая седмица имам задачи, но ще гледам да е без пресилване. Събота и неделя бях плътно вкъщи, ама то и в това време къде да ходя.
С Аекара ви добавих, от Аекара чакам пол - не бяха ли младеж и девойка?

# 69
Записвам се, че току виж ви изпусна, като гледам как сте се разписали Wink
На кой да дам датички за начална страница за термин  newsm78 да ме впишете и мен  Embarassed
Отдавна не съм се отчитала, ма няма и много време, сега от 01.04. съм официално болнични и ще гледам да съм по-редовна. Горе долу всичко е наред, мина ми и втората ФМ и док каза и трета да правим след 8 седмици, което е чак далечния май месец...

# 70
Буци, Джи, привет! Супер е, че сте с добри новини.
На Бистракова пишете за лични данни за първа страница.  Hug

# 71
Бре, докато дойде ред да пиша и новата тема преполовена  Crazy
Рени, честит рожден ден на патерица! Здраве, късмет и много любов ти желая! За течението непременно кажи като отидеш на преглед да ти пуснат изследване, че зелено на гъби или бактерии прилича...
Джи, честити сини гащи!
Фрида, аз гледам съм плътно след теб  Heart Eyes Ако бебка не реши друго, ще си чакаме датата за секцио. Утре съм на консултация с акушерките с един списък въпроси  Crazy А в сряда на УЗ и смятам да мрънкам до посиняване да ми дадат болнични, че вече ми е адски трудно да идвам на работа... Не ми се идва и това си е...
Дани  Hug дано си по-добре. Ще устискаш, знам аз!  Heart Eyes
Кошарата и скрина които поръчахме пристигнаха в събота. Сега трябва да устискам до 20 май, когато татко ще дойде и ще може дапомогне на ММ да преместим мебелите от едната стая в другата и да сглобим на бебка мебелите и да подредя стаята... Как ще изтрая не ми е ясно... Но поне съм по-спокойна, защото почти всичко ми е подготвено. Само не знам как си повярвах в началото, че няма да се купува нищо докато бебка не се роди  newsm78 Хем се знам каква съм... Ето, в края на март съм кажи речи готова...

# 72
  • Sofia
Ирина, ЧРД и от мен на патерици! Бъди жива и здрава и като му дойде времето да гушкаш най-сладките бебоци (не помня дали бяха две)!

След малка отивам при Чавеева, дано всичко е наред.
Мен предната бременност д-р Сигридов ми би тези инжекции в 36 навършена седмица и каза, че белите дробове на бебето се развиват до 39 г.с. и е необходимо да ми ги бият, за по сигурно. Според него пък трябва да се бият непосредствено преди раждането, иначе нямало смисъл. С първата бременност също ми ги биха два дни преди секциото. Не знам, май разни доктори, разни мнения. Thinking

# 73
Здравейте и от мен, момичета! Прекрасна тема, нека все повече мигрират насам от "Дългото чакане след трансфер"!

При мен нещата са на много ранен етап, в петък, 20ти сме на преглед за плоден сак, тогава ще е и 20ти ден от трансфера. От 12ти ден имам леко кафеникаво зацапване, увеличиха ми утрогестана от 3х2 на 3х3 и понамаля, но не изчезна напълно. Доки каза, че можело и и нищо да не означава, дано!
Само хубави емоции пожелавам на всички в темата и до скоро!

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 21:38 от abracar

# 74
  • София
Добре дошла, abracar!
Пожелавам ти в петък едно прекрасно сакче  Hug За зацапването не се тревожи, повечето момичета тук имаха. С повече прогестерон, нош-па и лежане нещата ще отминат.

Общи условия

Активация на акаунт