Боледуване на децата ни - тема 24

• 36 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Тя не тече кръвта,като издуха има на салфетката...
Джинджифил ползвам само пресен,но сушеният трябва да е на щанд с подправки в големите супермаркети.

# 616
Сушеният е при подправките.

# 617
Благодаря,момичета!   bouquet Ще потърся!

# 618
е хич не съм се сетила за сух, същите са му качествата нали? много благодаря  Hug

а между другото, от яслата е придобила навика да си лапа ръцете, а дори като бебе не ми го е правила. Сигурна съм , че повечето бацили идват от тези мръсни ръчички и утре съм си наумила да потопя пръстчетата в моята смес суров джинджифил и да се отучи от този навик.

да попитам друго, каква ви е хомеопатията за температура? Имам белладона вкъщи 15сх, знам , че трябва да е след консултация с хомеопат, но все пак и вас да попитам някой дава ли , при каква температура и по колко топченца?

# 619
  • вече Пловдив
Като идея да се дава джинджифил на децата - във фрешчета, смесен с плод, който обича. Например портокал с малко джинджифил става страхотен фреш - освежаващ и веднага пресича настинка Peace

# 620
  • Варна
За Беладоната, няма как да се каже от човек, който не е хомеопат. На наше приятелско дете му изписаха Беладона 200СН, но то вдигаше по 40С и нагоре.
Както каза Хоуп, явно зависи от тежестта на симптомите.

# 621
  • shumen
Аз досега хомеопатия за Т не съм давала и не мога да помогна.
За джинджифила-аз ползвам само настърган от корен и моя си го хапва без проблем с мед.За сега от него съм най-доволна.Сушен не съм ползвала,но според мен трябва да е при подправките в магазина.
Лилия,дано всичко е наред.
Наше приятелско детенце днеска го върнали от яслата,че е с конюктевит.Да се надяваме,че не сме си го лепнали и ние.
Дива,и моя прави така и съм сигурна,че го е научил от яслата и все се чудя как ще го отуча от този навик.Вече ми писна все да повтарям като папагал,че не се лапат ръцете и играчките,ама кой ли ме чува.
Цветна палитра,дано е добре утре вече малкия.
Аз утре ще ходя при педи за направление за уролог,че да видим дали е слязъл тестиса и ако не е да назначава операция.

# 622
  • Варна
Дани, имай предвид, че може и да го дразнят последните 4 кътника (освен ако вече не са му избили). При моя син имам съмнения, че за това си гризе пръстите. Отделно от факта, че лапа каквото му падне и го разнася в устата си бягайки из къщата, само и само за да види че се дразня и да се разхили  Laughing

# 623
Ох, сополите текнаха напред вече, кашлицата си върви, гласът попресипна, а Т е около и над 39 ooooh! Редувам антипиретици, ама само временно свалят засега. Почвам да се притеснявам, че изписаното лечение засега е само сироп за кашлица и промивки на носа. Май ще почна Коризалия на своя глава за сополите newsm78
Омръзна ми вече с тея високи температури ooooh!

# 624
  • Варна
Палитра, какви са ви сополите?

# 625
  • shumen
Мейбълин,остава да му избие още един кътник и наистина си права,че може и да тика затова всичко в устата.
Цветна палитра,дано се оправи скоро малкия.

# 626
Воднисти тръгнаха. Т си я поддържа, даже одеве в 4 ми изкара акъла - почна да го втриса и да наближава 40  ooooh! Дадох Ефералган сироп и го разсъблякох, че го понатрих с мокри кърпи и свалихме до 38.6. А и изпи едно шишенце вода. Сега заспа, ама аз не смея да дремна с тея високи градуси. Чакам да мине 8 и да го стягам за лекаря пак.
Иначе и доста киха. Сега в 4 като изкиха първите сополи бяха по-гъсти и цветни. Но после се поизбистриха със следващите кихавици Confused

# 627
Палитра, напълно те разбирам как бдиш и сън не те хваща в това положение.. Hug И аз съм така..

При тази висока Т, цвета и вида на сополите ти е най-малкия проблем..

Явно кара нещо човечето, я грип, я нещо друго...пиши какво е казал доки...

# 628
Аз давам Беладона за Т,но тя си е строго индивидуална,когато не може да стане и е като парцал,я редувам с още 2 хомеопатии,в сегашния ни случая я давам само като вдигне през нощта,понеже няма как да я накарам да пие води.Предишната вечер я редувах с Акунитум през 15 мин-смъкнах я за час,снощи дадох само нея,понеже Акунитума ни е в схемата с лечение,смъкна я за половин час,но пак казвам-индивидуално е!

# 629
Консултирах се по телефона. Каза да не бързам да му го водя, а да сме изчакали да излезе резултатът утре. То явно и такъв вирус върлува в момента, ама защо все ми вдига тея градуси нна всяко разболяване почти ooooh!
Та...продължавам с антипиретиците.

Общи условия

Активация на акаунт