Боледуване на децата ни - тема 24

• 36 840
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Лисе,благодаря.Ще пиша утре как е минал прегледа и какво е казал доктора за операция и кога,но не знам кога ще мога да се включа,че малкия като заспи на обяд ще трябва да свърша домакинската работа,че с него не мога нищо.При първа възможност ще се включа.
Цветна палитра,да се оправя бързо малкия.Моя и той винаги вдига висока Т от гнойна ангина.
Рали,да се оправя скоро Криси.
Уми,днеска като ходих при педи ме предупреди,че сега имало и такъв вирус.За енгистола не съм давала и не мога да помогна.

# 676
палитра, малката вдига по 40° и държи темп, свалям с панадол и нурофен през 4 часа. панадолът е по-слаб, гледам през нощта да се падне повече прием на нурофен. имай предвид, че и двете действат след около 45 минути, а панадолът сваля и по-бавно, и държи по-кратко. когато започне да качва над 40° давам хексалгин.

# 677
sylviana, и моят е от тея с високите температури. Просто до сега все се повлияваше от сиропи. За първи път ми се случва да пие сироп и след 2-3 часа да е минал 40 ooooh! Друг път Панадолът поне малко смъкваше за 3-4 часа, а Миг даже по 5-6 ни държеше newsm78
Одеве даже опитах с мазане на краката с разбит белтък. Че то иначе..Хексалгин в 7, Ефералган в 8.40 и пак с покачваща се Т в 10ч. Не знам дали е от белтъкът, но се поизпоти Simple Smile Дано да е минала острата фаза и да няма такива високи градуси вече Praynig

# 678
Вече 2 пъти го правя днес това. Сваля наистина, но после набързо си я вдига, освен ако не го правя докато чакам да подейства съответното лекарство за Т.

Ние с малкия карахме подобен вирус в края на миналата седмица, несваляема температура и ужасна отпадналост, съчувствам ти дано минава бързо че е ужасно Praynig, малкият не сваляше под 38, стигаше докъм 39 преди да дам следващото температуропонижаващо  ( а този в ухото ми показваше редовно 40,3 при който ми идеше да припадна просто  Confused И аз давах доста начесто антипиретици на 3 часа нурофен/панадол че и даже два пъти хексалгин. Държа такава темепратура около 24 часа, дано и при твоето детенце вече да мианва. Ден след като той свали вдигнах и аз. И при мен започна с  втрисане, не можех да се стопля 2 часа ... Един ден бях като парацал и не падах под 38 следващите два дни 38 на моменти падаше до 37,5 , каот не падна след 3тия ден ми казаха да започвам антибиотик и 4 часа след прием на антибиотика паднах на 36,6. И двамата вече кашляме, дано минава бързо.

# 679
  • shumen
Добро утро!
Цветна палитра,как сте?Как мина нощта?Дано е спаднала Т и не е вдигал толкова висока малкия и да сте поспали спокойно.
Аз след малко вдигам малкия да се оправяме и да отиваме при уролога,че снощи сън не ме хвана да мисля цяла нощ какво ще каже дали ще има операция или ще се разминем.

# 680
Ами последно към 12 се наложи да дам Миг и до сутринта не е вдигал. Като стана, беше с 36.9. Дано да не вдига повече, че си е голям тормоз Praynig
danaeka, стискам палци да се разминете с операцията Hug

# 681
цветна палитра,дано не вдига повече.
Какво е това миг ?

Дани  fingerscrossed

# 682
МИГ400-температуропонижаващо,ибупрофен

# 683
МИГ400-температуропонижаващо,ибупрофен
Благодаря   bouquet

# 684
  • Варна
Дани,
палци и от мен да се размине операцията.
Бързо оздравяване на болничките дечица и родители.

# 685
  • софия
Здравейте,
Дани Praynig, чакаме те с по добри новини.
За температура ги вкарвам в банята в едно голямо корито с хладка вода. За гнойна ангина съм ви казала че Гранофорин ни е спасявал 2 пъти от АБ, но е била без темп, знам че докато не се даде 2-3 пъти АБ при ангина темп няма да спадне Rolling Eyes
Мойте и двамата са си вкъщи, сина ми имам съмнения, че започва някаква пролетна алергия, само се чеше по носа и е с лека хрема, малката е с пресипнал глас и токова лошо/ларингитно/ се изкашля сутринта, че направо Sad.
Мисля, че лимфния възел при малката е поспаднал малко Praynig
Да се оправят мъниците Hug и болните майки.

# 686
  • Варна
И моят тази нощ малко след 12 се закашля, но този път не се успокои лесно. Половин час кашля дразнещо, сухо, все едно нещо адски го дразни, а не може да го изкашля. Точно както беше есента... И аз веднага си помислих, че вече избива на алергична кашлица. Накрая се сетих, че имам ериус, дадох му, успокои се и заспа и не мръдна до сутринта. Май ще започна да го давам вечер преди лягане. Имам и ксизал в хладилника, но със сигурност са минали повече от 3 месеца от отварянето му... Как мислите, дали става за употреба или да го изхвърлям?

# 687
Момичета , Гранофорин става ли за деца на 13 години /племеника ми е с ангина/ , но с температура ? И как се прилага?

# 688
  • София
Момичета , Гранофорин става ли за деца на 13 години /племеника ми е с ангина/ , но с температура ? И как се прилага?

Става за всички възрасти. Миналата година, когато бях в 6 месец и баткото ме зарази, не можех нищо да пия и ме маза една лекарка с гранофорин и веднага се облекчих.
Вземате от аптеката клечки за секрет на носа и гърло(те са като клечки за уши, но доста по-дълги)
Мажете гърлото с тях и дори и да повърне, няма проблем-това е рефлекс. За по-комфортно на детето, нека да затвори очи и набързо да му намажете гърлото.

# 689

Става за всички възрасти. Миналата година, когато бях в 6 месец и баткото ме зарази, не можех нищо да пия и ме маза една лекарка с гранофорин и веднага се облекчих.
Вземате от аптеката клечки за секрет на носа и гърло(те са като клечки за уши, но доста по-дълги)
Мажете гърлото с тях и дори и да повърне, няма проблем-това е рефлекс. За по-комфортно на детето, нека да затвори очи и набързо да му намажете гърлото.
Благодаря ти,веднага ще кажа на сестра ми   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт