Интериорен дизайнер - София

• 1 056
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!

Предстои ни ремонт на целия апартамент. Тази година ще сменяме абсолютно всичко. Още не сме почнали, а започва да ми е нервно Simple Smile
Бих искала да попитам дали можете да ми препоръчате интериорен дизайнер, защото сами няма да се справим - трябва и да преустройваме...

# 1
Здравейте!

Предстои ни ремонт на целия апартамент. Тази година ще сменяме абсолютно всичко. Още не сме почнали, а започва да ми е нервно Simple Smile
Бих искала да попитам дали можете да ми препоръчате интериорен дизайнер, защото сами няма да се справим - трябва и да преустройваме...

Здравейте,
Макар и стара (от 2015), темата е актуална за мен днес.
Та - намерите ли интериорен дизайнер, който ви удовлетворява? Доволни ли сте? Може ли да ми го препоръчате?

Благодаря Simple Smile

# 2
Здравейте!

Здравейте,
Макар и стара (от 2015), темата е актуална за мен днес.
Та - намерите ли интериорен дизайнер, който ви удовлетворява? Доволни ли сте? Може ли да ми го препоръчате?

Благодаря Simple Smile

Здравейте, и аз се включвам със същото питане! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт