София, жк Младост - тема 24

• 77 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте момичета , спешно питане имам за препоръка на техник на хладилна техника ,че от вчера Т на хладилника е 18 градуса  ooooh! .

# 61
Може ли прясно мнение за училищна занималня Медия и Оксиния !!! Благодаря!
Имам познати деца ходили и на двете, определено препоръчвам Оксиния. Peace

# 62
  • с/у ОколоМръсТното
Ограждането около Деница значи ли, че стартира онзи извънземемен проект за ... хм...какъв оазис беше?  newsm78

# 63
  • София
Аз заглеждах рибния магазинсрещу Промаркет, но нещо не посмях да вляза.Мерси за мнението, ще се осмеля  Joy Че забелязвам, че нямаме навик да купуваме и ядем риба, а трябва.
Срещу блокът ми откриха ново малко пазарче Зеленото, някой наблизо да е ходил вече? Аз и него все още заглеждам само отвън, а пише, че има месо. Пък месарница никъде не съм видяла и ако има ще е много хубаво   Rolling Eyes

# 64
  • София
То и аз не влизам, Ирайн  Laughing Има едно прозорче, от което продават готовите рибки, наредени са на витрината, гледаш отвън и си харесваш.
Много са любезни чичковците, всеки път отговарят на стоте ми въпроса, понеже не разбирам особено от видовете риба.

# 65
Има месарница, купувах сурова наденица оттам, но като цяло изложеното месо, не бих казала, че гъмжи от разнообразие и не ми вдъхна особенно доверие, освен това пътеката дотам е с чакъл и е много неудобно с количка влизането ... плодзеленчук масите не ги огледах как са като цени, но пък аз съм си фен на Зеленият ъгъл на Жоро. Млекарският магазин изглежда добре зареден, но цените не са поставени коректно установих, по - скъпо е от млекарници Вършец, също така има и павилион за скара.

# 66
  • София-Младост
Ограждането около Деница значи ли, че стартира онзи извънземемен проект за ... хм...какъв оазис беше?  newsm78
Според мен да, започват. А като бонус от май месец започва и ремонта на бул.Ал.Малинов, който ще продължи 4месеца...
http://mladost.bg/blog/2015/03/30/4-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1% … 0%BD/#prettyPhoto

# 67

Аз заглеждах рибния магазинсрещу Промаркет, но нещо не посмях да вляза.Мерси за мнението, ще се осмеля  Joy Че забелязвам, че нямаме навик да купуваме и ядем риба, а трябва.
Срещу блокът ми откриха ново малко пазарче Зеленото, някой наблизо да е ходил вече? Аз и него все още заглеждам само отвън, а пише, че има месо. Пък месарница никъде не съм видяла и ако има ще е много хубаво   Rolling Eyes
Купих краставици и домати - хубави бяха и доста евтини(предполагам, че сега зарибяват клиенти). В млекарницата видях продукти само на Бор-Чвор, а не ги харесвам, и аз предпочитам Вършец. В месарницата не влязох, но един съсед си беше напазарувал и каза, че има хубави неща.

# 68
  • София-Младост
А кой е твоят блок ? Mr. Green

# 69
Мисля че става въпрос за пазарчето срещу 233бл. в Младост 2.Виждам го от прозореца  Grinning

# 70
  • София
233 е блокът ми.Иначе и аз си пазарувам от Вършец, но месарница не съм виждала наблизо и затова заглеждам новия пазар.
На Бор чвор хич не ги харесвам, лятото на село купих за една баница и беше като твърдо желе.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 18:05 от Ирайн

# 71
233 е блокът ми.Иначе и аз си пазарувам от Вършец, но месарница не съм виждала наблизо и затова заглеждам новия пазар.
На Бор чвор хич не ги харесвам, лятото на село купих за една баница и беше като твърдо желе.
Значи сме съседи.Живеем в един блок.Месарници има две на пазара в младост 1, а аз и от Хит съм купувала хубаво месо, особено телешкото.

# 72
Даже са три из пазара на Младост 1, но като качество за мен най-добре са Партньори-те

# 73
  • София-Младост
Въвежда се временна реорганизация на движението:
http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges
и
http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges

# 74
  • с/у ОколоМръсТното
Според мен да, започват. А като бонус от май месец започва и ремонта на бул.Ал.Малинов, който ще продължи 4месеца...
http://mladost.bg/blog/2015/03/30/4-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1% … 0%BD/#prettyPhoto

значи ще се гръмна вече  Crazy

Таман се радвах, че вечер в трафика стигах до ц-ра за 12-16 мин и ето пак се почва. От една страна Цариградско, сега и Малинов...
Добре, че на 08.05. пускат метрото до БП.

Общи условия

Активация на акаунт