София, жк Младост - тема 24

• 77 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета,

Извинявам се, че нахлувам в темата ви. Търся вариант за изучаване на немски за дете в 1-ви клас в района на Младост, най-добре 1 или 1А. Можете ли да споделите инфо за езикови школи или частни учители в района?

Благодаря   bouquet

# 76
 Здравейте, питанка и от мен -
Имам нужда от учител по български за деца, които го говорят, но не четат или пишат, през юли. За Младост 3, две деца са, два или три пъти в седмицата. Моля да ми пишете на лични, ако имате информация. Благодаря

# 77
  • София
Мили,мами трябва ми помощ .Моля да ми кажете дали още работи магазин оказион шарено човече,който се намира в Младост 4.

# 78
  • София
В коя лаборатория в Младостите  мога да си направя ПКК и да ми дадат резултатите до 3-4 часа (до обяд примерно)?

# 79
25 ДКЦ имат лаборатория, останалите носят накъде пробите (Рамус, Цибалаб и тн.) От ДКЦ-то са ми давали резултат и до 1ч., когато са виждали, че става въпрос за болно дете и нямат много работа. Без да ги моля. 

# 80
  • София
Кандиларов в Перлите също работят на място и са горе-долу бързи.

# 81
  • с/у ОколоМръсТното
В коя лаборатория в Младостите  мога да си направя ПКК и да ми дадат резултатите до 3-4 часа (до обяд примерно)?

25 ДКЦ.
Само си поискай кода, с който он-лайн след 2-3-4ч. си проверяваш резултатите тук: http://77.70.110.2/

# 82
  • София
Мили,мами трябва ми помощ .Моля да ми кажете дали още работи магазин оказион шарено човече,който се намира в Младост 4.

отдавна затвори

# 83
  • София
Много ви благодаря за инфото за лабораторийте   bouquet
Много ми помогнахте  Hug

# 84
  • София
Много моля за инфо за детски магазин, в който да продават гумени ботушки. Трябват ми 23-24 номер за момиченце. Благодаря.

# 85
Много моля за инфо за детски магазин, в който да продават гумени ботушки. Трябват ми 23-24 номер за момиченце. Благодаря.
В немските магазини и в Лидл пускат понякога - наистина страхотни като изпълнение. Но дали в момента има - не мога да кажа.

# 86
  • София
В Лидл няма в момента, но има симпатични детски кецове и дрехи.
В сайта им качват винаги новите и промоционални продукти.
Аз съм виждала в К и К в моловете  Rolling Eyes
В Хипо, Точици...може ще има  newsm78

# 87
В рум-а в младост 2 също продават ботушки.
На пътеките в Младост 1
Предполагам, че в Стил 99 също може да има ботушки

# 88
Потърси в онлайн магазина на барт

# 89
  • София
Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт