AVON - обсъждане на продукти - тема 18

• 56 476
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Ивченце, много ми помогна   bouquet

# 16
  • Sunshine state
Нели,заздравяващ шампоан с кератин ли се води? Това е,което намерих с черна капачка и червено на опаковката.  newsm78

# 17
  • Стара Загора
Нели,заздравяващ шампоан с кератин ли се води? Това е,което намерих с черна капачка и червено на опаковката.  newsm78

Да, той е.

# 18
  • Бургас
Лаковете за които питах са Golden  vision  и      Emerald Elegance  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
  • София
_re_ge, благодаря  и аз за темата.
Миналата година си бях взела от дебелите моливи, но се оказа, че не мже да се остри нито пък излиза графита. Пълна глупост беше и сега не смея да взема нов подобен

# 20
  • Стара Загора
Лаковете за които питах са Golden  vision  и      Emerald Elegance  bouquet  bouquet  bouquet

зелено - Flormar 442
златно - Golden Rose Color Expert 61 и Golden Rose Paris 78

Веднага мога да ти дам и предложения за хубави златни и зелени на Zoya, China Glaze, но не са бюджетни. Wink

# 21
  • Бургас
 smile3525 smile3525 smile3525
Лаковете за които питах са Golden  vision  и      Emerald Elegance  bouquet  bouquet  bouquet

зелено - Flormar 442
златно - Golden Rose Color Expert 61 и Golden Rose Paris 78

Веднага мога да ти дам и предложения за хубави златни и зелени на Zoya, China Glaze, но не са бюджетни. Wink
много благодаря,ще потърся по-бюджетните предложения

# 22
Rimar, пробвай да сложиш молива в камерата за около час и после го подостри. Аз така направих с един молив на друга марка, независимо, че подострях пластмасовата му обвивка.

# 23
И аз ще    пробвам шампоана значи Peace

# 24
  • София
Rimar, пробвай да сложиш молива в камерата за около час и после го подостри. Аз така направих с един молив на друга марка, независимо, че подострях пластмасовата му обвивка.

Точно пластмасов е, дано не съм то изхвърлила вече.

# 25
  • Бургас
Искам да попитам още 2 неща за кремовете за лице,първото е:
Има ли някоя дама,която от години ползва кремове за лице и изобщо имат ли ефект в борбата с бръчките?
И второто:
Само на мен ли кремовете ми лепнат доста време,след като съм ги сложила на лицето?Не слагам много,ползавам ги на чиста кожа,просто съм озадачена,че дори няколко часа след нанасяне лепнат

# 26
  • Русе
...
И второто:
Само на мен ли кремовете ми лепнат доста време,след като съм ги сложила на лицето?Не слагам много,ползавам ги на чиста кожа,просто съм озадачена,че дори няколко часа след нанасяне лепнат

Това за всички кремове, които ползвате или за определени само? При мен го има такъв ефект, но не с всички кремове, които съм ползвала.

# 27
  • Бургас
...
И второто:

Това за всички кремове, които ползвате или за определени само? При мен го има такъв ефект, но не с всички кремове, които съм ползвала.
Не е за съвсем всички кремове,ББто на Аню попива много бързо,но тези,които наричаме бяла козметика лепнат,не че няма да ги изразходя,но се чудя защо е така,конкретно питам за хидратиращата маска в бурканче на Аню,Спа маската за лице с маслина и златната емулсия пак на Аню

# 28
  • Sunshine state
Имам на Аню един хидратиращ п/в бръчки и не ми лепне. Обаче малко ми омазнява в Т-зоната. Не ми се стори така в началото, но после забелязах,че става така. Все пак аз съм с мазна кожа и е нормално,но лепнене в никакъв случай. Ефект не забелязвам, но и аз нямам много бръчки. Около устата имам "смешни" такива и не са мръднали.

# 29
Не е за съвсем всички кремове,ББто на Аню попива много бързо,но тези,които наричаме бяла козметика лепнат,не че няма да ги изразходя,но се чудя защо е така,конкретно питам за хидратиращата маска в бурканче на Аню,Спа маската за лице с маслина и златната емулсия пак на Аню

Не е ли нормално маските и емулсията, която е вид терапия, да се държат различно от крем?

Общи условия

Активация на акаунт