Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Да, бялата също няма в нея тампон, но и аз нанасям с четка, за да не е толкова натрупано.  Wink

# 406
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета не нанасяйте пудрите с тампоните в кутийките на пудрите. Така порите на лицето просто се "затлачват" с мръсотия. Крема върху кожата, с пурата отгоре, попиват върху тампона и така се пренасят с всяко ползване отново и отново върху кожата, което не е оптимално.
Есенс имат най-бюджетният вариант четка за пудра за лице. С нея нанасянето става нежно и равномерно, като воал. Четката се почиства лесно и поддръжката и е най-удобна. Peace

Подкрепям с две ръце и 2 крака.Само като видя тампон в кутийка и се изривам, плюс това се чистят много по-трудно от четка.

# 407
  • Стара Загора
Аз тази вечер си взех пудрата на Essence, но не съм я пробвала още.
И аз взех, спциално отидох до Елитис...и от толкова гледане съм взела друг модел пудра. И коментираната ли е без тампон за нанасяне? :

Няма как да объркаш матиращата пудра на Essence - тя е бяла на цвят, в кръгла кутийка, с надпис all about matt! fixicing compact powder, цената й е 6.59лв.
Скрит текст:

И аз нанасям пудрата с пухкава четка и по този начин става много фино и е трудно да прекаля с продукта (моята си я поръчах от Ибей в комплект с още 3 четчици, имам и други четки от Ибей и съм много доволна, а са за под 2 долара с безплатна доставка).

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 11:28 от ❇Sisi_91❇

# 408
  • Бургас
На Есенс са пуснали много красиви лилави четки за пудра,аз естествено си взех

# 409
бяла е матиращата на есенсе, по невнимание си я объркала,но нищо може пък и от тази покупка да си доволна Simple Smile  Wink
и аз нанасям с четка за пудра пак на есенсе и съм супер доволна от нея, наистина много фино става нанасянето и по този начин не може да се прекали.И четката е една лилава, с цветенца, много сладка Simple Smile

# 410
  • София
Момичета не нанасяйте пудрите с тампоните в кутийките на пудрите. Така порите на лицето просто се "затлачват" с мръсотия. Крема върху кожата, с пурата отгоре, попиват върху тампона и така се пренасят с всяко ползване отново и отново върху кожата, което не е оптимално.
Есенс имат най-бюджетният вариант четка за пудра за лице. С нея нанасянето става нежно и равномерно, като воал. Четката се почиства лесно и поддръжката и е най-удобна. Peace

Може ли линк за четката, точно това ми трябва   bouquet

# 411
 Понеже видях въпроса да отговоря па макар и, че не е за мен. Wink Ето линк.Това е четката на Есенсе.

# 412
От Орзен съм ползвала само този за нормална коса, синият. Хубав е и прави косата хубава.От този с кофеин на здраве форте и аз съм много доволна.

Благодаря, Мис Бингли. Все пак нещо друго, ново и лъскаво, хвана сврачешкото ми око в магазина и взех него - подхранващ шампоан и балсам на Шаума с нектар:

Скрит текст:

Когато придобия впечатления, ще пиша повече.

# 413
  • София

Може ли линк за четката, точно това ми трябва   bouquet
Видях, че вече са ти отоговорили, но за всички да я виждат, слагам картинка.
Гледам 6,59лв. струва тази четка. Ползва се с години! Hug

# 414
  • Бургас
да,моята е същата,много красива и полезна вещ,много си я обичам,ауу сега виждам от по-горе дадения линк,че всички четки са с подобни сладурски дръжки,май ще купувам...специално от по-старата серия четки тази за сенки на Есенс е единствената,която ми правеше супер грима на очите,дано и  новата е с такова качество

# 415
  • София

Miss_Bingley, Кopche, много благодаря !  bouquet

# 416
Днес пробвах какаовата маска на Жая и ужасно ми хареса.
Скрит текст:

Какво друго на марката е хубаво? Загледала съм се в измиващия гел с манука. Имам мазна кожа и акне и от години ползвам само Ла рош, Авен и Виши. Ама като гледам нищо не ми помага, та мисля да пробвам това с манука. Дали все пак му е хубав състава на този измиващ гел.
Имам нужда и от нов околоочен крем, че моя свършва. Тези на Жая?

# 417
  • В един копнеж!
Днес пробвах какаовата маска на Жая и ужасно ми хареса.
Скрит текст:

Какво друго на марката е хубаво? Загледала съм се в измиващия гел с манука. Имам мазна кожа и акне и от години ползвам само Ла рош, Авен и Виши. Ама като гледам нищо не ми помага, та мисля да пробвам това с манука. Дали все пак му е хубав състава на този измиващ гел.
Имам нужда и от нов околоочен крем, че моя свършва. Тези на Жая?

Да, например този със зехтин. Аз съм с него, доволна съм. Попива бавно, качествено, мирише приятно и като че ли ми поизбледняха тъмките кръгове под очите. Има и с козе мляко, но знам че се препоръчва за по-зрели кожи 40+.

# 418
  • София-Младост
Аз съм доволна от околочният с козе мляко, даже ползвам сега и дневният крем. Вчера си взех мицеларната вода на Жая с маслина...леко ми щипе на очите, когато махам спиралата...и при обтриване на лицето леко става, все едно има сапун в нея.
А пудрата не я обърках нарочно разбира се...като не си записвам какво търся...просто хванах една, на която пишеше matt и реших, че е тя. Нищо фатално разбира се, вчера при нанасяне с тампон обаче ми се получи лек кир ефект...Ще я пробвам и с четка.

# 419
  • Варна
Момичета, имам питанка.

Търся си козметика, с мирис на жасмин. Шампоани, кремове, какво и да е. Обожавам тази миризма и се чудих дали мога да намеря нещо с него. има един шампоан на Авиа с хума и жасмин уж, но нищо жасминено не усетих там.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт