Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
 Mr. Green Е...кво чудно има?Аз грим не ползвам...Но поне да съм информирана,че кой знае може и да се зарибя Wink

# 391
  • Сливен
Компактна и минерална:

на мен от прахобразната ми се появяват пъпки,не можах да разбера защо,по принцип не съм с чувствителна кожа.

# 392
Добра е пудрата, ползвам компактната и наистина действа. По принцип моето лице лъсва след 3-4 часа задължително.... Ама внимавай с нанасянето, че ако прекалиш, става ефекта "брашнян чувал"  Laughing

# 393
  • Стара Загора
Аз мисля, че вече прахообразната не се предлага. Трябва да взема и аз да я пробвам тази пудра, защото понякога много бързо лъсвам. До колкото знам ако се нанесе правилното количество не си личи, при допир с кожата ставала прозрачна.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 12:38 от ❇Sisi_91❇

# 394
А няма ли да е прекалено товарещо за кожата ББ крем и пудра? Thinking

# 395
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не.Понякога пудра се слага дори за запазване на грима.Но все пак си зависи от кожата и продуктите.Аз няма как да пропусна пудрата, защото лъсвам за отрицателно време.

# 396
  • Стара Загора
Понякога става прекалено, когато върху фдт/BB крем/CC крем се постави пудра, която придава цвят. Аз си търся точно такава, която не придава цвят, а само фиксира нанесения преди това продукт и предотвратява бързото омазняване на лицето. В най-скоро време ще отскоча до някой магазин, в който продават козметика Essence и ще си я взема  Party

# 397
Аз съм с пудрата на Макс Фактор creme puff 1950.
Най-светлия цвят съм. Така процедирам-дневен хидратиращ крем, фон дю тен на Лумене-матиращ и отгоре само фиксирам т-зоната и много малко по другите части на лицето с пудрата. Не придава кой знае какъв цвят, но аз слагам съвсем малко иначе рискувам да стана като Мортиша Адамс.
Доволна съм от тази пудра, не ми омазнява, но моята кожа не е мазна, а смесена. Освен това факта, че ползвам матиращ фон дю тен със сигурност допринася затова, че не ми се омазнява кожата през деня.
Не си спомням цената, но беше около 10-12 лв. Препоръчвам я.

# 398
От бюджетните марки така и не намерих хубава трансперантна пудра, която да ми харесва...
От по-достъпните новата на Сефора е чудесна, фиксира добре и няма брашнян ефект. Цената и беше 20 и няколко, не е много за тук.
Иначе най-големият фаворит засега си ми остава HD пудрата на MUFE, но тя въобще не е за темата.

# 399
  • Стара Загора
Аз тази вечер си взех пудрата на Essence, но не съм я пробвала още.
Иначе погледнах моливите за устни,които са доста хвалени - в интернет на картинка си харесах 1-2 цвята, като бях в магазина нито един не ми хареса  Rolling Eyes

# 400
http://bilkalifestyle.com/?page_id=160 , първия продукт който успя да спре косопада на изтерзаната ми изрусена коса. Единствения му недостатък според мен е, че мирише малко остро, но за кратко. Взех си го за да не излизам празна от една дрогерийка, а то пък взе че свърши работа Laughing

# 401
Имам въпрос за една серия на Orzene - Ultra Light. Ползвал ли я е някой?
Скрит текст:

Питам, защото по описание ми се струва подходяща за моята коса, която е дълга, обемна, но с фин косъм, чуплива и със съответните екстри - хвърчи като перушина и се заплита.  Crazy

Свършва ми шампоанът против косопад "Здраве Форте", който си изпълни предназначението, но много ми изсушаваше косата. Отделно го съчетах с неподходящ балсам - този на Алверде с кайсия, който се води за блясък и лесно разресване, но не изпълнява нито едно от обещанията си.

Помня, че преди години ползвах Orzene и бях доволна, затова отново съм се насочила към тях.
Ще съм благодарна и на други предложения от техните серии. Важно е да заздравяват косъма и да не го утежняват. Благодаря предварително!   bouquet

# 402
От Орзен съм ползвала само този за нормална коса, синият. Хубав е и прави косата хубава.От този с кофеин на здраве форте и аз съм много доволна.

# 403
  • София-Младост
Аз тази вечер си взех пудрата на Essence, но не съм я пробвала още.
И аз взех, спциално отидох до Елитис...и от толкова гледане съм взела друг модел пудра. И коментираната ли е без тампон за нанасяне? :

# 404
  • София
Момичета не нанасяйте пудрите с тампоните в кутийките на пудрите. Така порите на лицето просто се "затлачват" с мръсотия. Крема върху кожата, с пурата отгоре, попиват върху тампона и така се пренасят с всяко ползване отново и отново върху кожата, което не е оптимално.
Есенс имат най-бюджетният вариант четка за пудра за лице. С нея нанасянето става нежно и равномерно, като воал. Четката се почиства лесно и поддръжката и е най-удобна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт