Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Имам един тъп въпрос.  Blush
Имам шампоани на Милва - с женшен и хинин (много ми харесва), бирен и с коприва. Косата ми стои много суха и твърда ако се мия само с тях. Затова първо се мия с друг шампоан - лилавия Медикс, розовата Шаума, синьо Тео и после слагам този на Милва. Дали не бъркам последователността?
Мисля, че обикновения шампоан отмива нечистотиите, а другия подхранва.  Rolling Eyes
После слагам от чесновата маска.

Aз само с Милва се мия, 1- 2 пъти я шампонирам, после маска задължително. Тези на дева/рубела много харесвам. Как чесновата маска след всичко това, някаква готова или с истински чесън? newsm78

# 376
Готовата на Лорис. Не мирише.

# 377
Някой доволен от шампоаните на Орзен Rolling Eyes По-точно този за мазна коса...
Препоръчвам ти този на Wash and Go, ще бъдеш очарована  Peace
Пак за мазна коса ли?

blond_wimp мерси! Peace

За нищо пак заповядай.А колкото за шампоаните моята коса също се омазнява бързо.Единственият от който имаше ефект,говоря за моята коса, е този на Clear за мазна коса имах и пърхот и за него ми помогна.Чувала съм ,че шампоана трябва да се сменя,но за сега не съм намерила друг ,който да ми действа така добре за това ще следя и за други мнения.

# 378
Здравейте момичета,
препоръчайте ми някакво червило, което да е дълготрайно? Сега едното ми червило е на Golden Rose, но стои едно сухо... и трябва първо да сложа балсам за устни. И бързо се маха... Не ми харесва нещо

# 379
Здравейте момичета,
препоръчайте ми някакво червило, което да е дълготрайно? Сега едното ми червило е на Golden Rose, но стои едно сухо... и трябва първо да сложа балсам за устни. И бързо се маха... Не ми харесва нещо

Евелин, имат едни почти като химически, но няма голям избор от цветове. Иначе слагаш сутрин, до вечерта почти можеш да не повтаряш. От тази серия: http://www.evroskip.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE%20%D1%87%D … ew=1072&page=

# 380
  • В полите на Витоша :)
Някой ползвал ли е някой от избелващите продукти на Боди-Д - Биле-ВА? Ще се радвам на отзиви Simple Smile

http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/
Не съм, къде могат да се купят...аптеките?

Видях ги в Елитис миналата седмица на цени около 4 лв. Не знам къде другаде ги има.

# 381
Момичета , препоръчайте ми нещо за матиране на Т-зоната преди фдт , както и пудра за Фиксировка през деня .   bouquet

# 382
Момичета , препоръчайте ми нещо за матиране на Т-зоната преди фдт , както и пудра за Фиксировка през деня .   bouquet

За пудра препоръчвам матиращата на essence с две ръце

# 383
от шампоаните на All Nature съм много доволна, не са 2лв, но при намаление може да се вземе за около 4-5.
https://www.allnature.eu/bg/products
От заздравителите на Перфект не съм очарована или поне за моите нокти ефект нямаше. Само един ми помона, но не е за тази тема.

Заинтрегуваха ме тези шампоани понеже пише, че  са без парабени, силикони и най вече без SLES, т.к. си мия косата всеки ден и търся бюджетен шампоан с по-нежен пенител. Къде ги продават?

# 384
от шампоаните на All Nature съм много доволна, не са 2лв, но при намаление може да се вземе за около 4-5.
https://www.allnature.eu/bg/products
От заздравителите на Перфект не съм очарована или поне за моите нокти ефект нямаше. Само един ми помона, но не е за тази тема.

Заинтрегуваха ме тези шампоани понеже пише, че  са без парабени, силикони и най вече без SLES, т.к. си мия косата всеки ден и търся бюджетен шампоан с по-нежен пенител. Къде ги продават?

Почти навсякъде, като в кварталния супермаркет!

# 385
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

За пудра препоръчвам матиращата на essence с две ръце

Подкрепям за пудрата.Кремът за матиране в Т-зоната, от който видях някакъв ефект просто не е за тази тема.

# 386
Бихте ли споделили снимка,  за да знам как изглежда пудрата?
Пантера,  би ли ми написала на ЛС в такъв случай за пробваният от теб крем за матиране.
Благодаря Ви много!!    bouquet

# 387
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Компактна и минерална:

# 388
  • Пловдив
Каква е разликата Embarassed

# 389
  • Стара Загора

Shocked
Едната е компактна /пресована/, а другата на прах /прахообразна/.

Общи условия

Активация на акаунт