Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
линеа био в кой маазин я има  #Crazy

# 46
  • Варна
Елитис, и е доста евтина.

Аз имам тази с Арган и маслина, мирише много сладко, няма общо с миризмата на двете изброени, но понякога ми иде да я изям. Grinning

# 47
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Аз съм се объркала Биотен имат cc крем,не bb. Но така или иначе,той не е подходящ за мен,тъй като съм с мазна/смесена кожа Simple Smile

# 48
Някой питаше за спрей за разресване- взех си един много евтин от Джъмбо, бяло шише със син надпис- не съм ползвала по- добър. Щерка ми е с гъста коса до кръста- родих се от както го намерих този  Peace Най- хубавото е, че не омазнява.

# 49
Дами т.к. в предната тема обсъждахме епилирането с кола маска, позволявам си да питам тук. Какви продукти полазвате за след епилация. Питам по скоро за такива, които предотвратяват пъпчици, враснали косъмчета и т.н. Под коляното на долу е някаква криза при мен - червени точки и цялата на белези от пипане  Rolling Eyes  ooooh!

# 50
аз малко неволно пренесох дискусията и тук  Blush
все пак, една по-подходяща тема за борбата с подкожните косми е тази  Wink

# 51
аз малко неволно пренесох дискусията и тук  Blush
все пак, една по-подходяща тема за борбата с подкожните косми е тази  Wink

bouquet

# 52
Искам да попитам какво ви е мнението за фон дьо тените на  буржоа ?  Stuck Out Tongue

# 53
  • Стара Загора
Елитис, и е доста евтина.

Аз имам тази с Арган и маслина, мирише много сладко, няма общо с миризмата на двете изброени, но понякога ми иде да я изям. Grinning

Нали? Много силно мирише.... на сметанов сладолед. Heart Eyes

Искам да попитам какво ви е мнението за фон дьо тените на  буржоа ?  Stuck Out Tongue

Ползвам от 2 години Healthy mix Serum, преди това бях с класическия Healthy Mix и съм адски доволно и от двата. Лека покривност, може да се напласти до малко по-голяма. Сочен завършек, не изсушават и имат много приятни плодови аромати. Heart Eyes

# 54

Ползвала съм healthy mix,но не си уцелих цвета 1 2 тона ми е по-тъмен, иначе е добър за цената си и стои естествено.

# 55
Аз пък ще споделя за фон дьо тена от серията им 123 Perfect.Много съм доволна. Лека до средна покривност, не много течна текстура, а и не изсушава изобщо. Аз съм с комбинирана кожа и цял ден не лъсвам, дори без пудра.

# 56
запис и от мен   bouquet
Аз преди няколко дни си взех шампоан на Милва с жен шен и хинин, два-три пъти вече го ползвах, също и мъжа ми, аз съм доволна, а и той не се  е оплакал, за разлика от рекламираните по Тв Сайос  Naughty
Милвата я взехме от Марешки за 2,24 лв  Mr. Green
също така скоро си взех розова вода на Евтерпа, има ли доволни от нея, защото аз сякаш не съм, не ми маха спиралата, а продавачката каза че си я сваляла само с розова вода, но може би не на евтерпа... та пак ще си търся нещо за сваляне на грим, спирала.Преди да взема розовата вода, бях с мицеларната на Кауфланд,но ми досвидяха към 3 и нещо май беше, да ги дам, въпреки че ми изкара мнооого време  Hug
Според мен само с розова вода не можеш да махнеш, която и да е спирала.Ако добавиш някое масло вътре - може.Тук момичетата са доволни от комбинацията розова вода+масло от жожоба.

# 57
  • Варна
Аз грима си го почиствам с гел, след това минавам с тоник или с розова вода. Моята е на Престиж. Честно казано, винаги имам остатъци от грима, ако чистя само с розова вода. А за спирала да не говорим.

# 58
Зависи от спиралата, обикновено си взимам неводоустойчиви, за да мога да ги махам само с вода и малко мицеларна вода или тоалетно мляко. Сегашната на Макс Фактор обаче няма махане, само дегримьор я преборва и то с накисване  Sick , а уж също не е водоустойчива  Rolling Eyes

# 59
Най-добрият дегримьор за водоустойчив грим:

За колко го вземаш ?
м/у другото преди малко в нашия магазин видях че има шампоани на Милва за 1,80лв  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт