Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Най-добрият дегримьор за водоустойчив грим:

За колко го вземаш ?
м/у другото преди малко в нашия магазин видях че има шампоани на Милва за 1,80лв  Shocked
Около 8 лв и нещо

# 61
  • Варна
По принцип всички шампоани на Милва са от порядъка на 1,80 - 2 лева. Аз използвам този с хума и жен-шен мисля, много добре действа на косата ми и мирише доста приятно. По добър е от този на AVIA.

А приятелят ми има проблем със скалпа и пърхот, та катранения шампоан и този с коприва на Милва винаги ги имаме. Пробвал е какво ли не, от скъпо до евтино, но това са единствените шампоани, които оказват положителен ефект.

# 62
  • София
Против подкожни косми след епилация ползвам две неща: пръскам си розова вода, а на силно раздразнените места слагам гел против врастнали косми от Орифлейм. (Да чукна на дърво до гела много рядко стигам, обикновенно с розовата вода се приключва). Иначе гела не е скъп, а ми се струва, че има ефект. Имам го от скоро, така че няма цялостен поглед върху нещата Simple Smile

Зa хидратация около очите гел от алое вера, ама той май не се класира в "евтините неща"..

# 63
Някой питаше за спрей за разресване- взех си един много евтин от Джъмбо, бяло шише със син надпис- не съм ползвала по- добър. Щерка ми е с гъста коса до кръста- родих се от както го намерих този  Peace Най- хубавото е, че не омазнява.

Аз питах за спрей. PeaceВинаги съм подминавала козметичния щанд в Джъмбо,даже не знаех,че има такива продукти,но следващия път ще погледна.До сега позлвах на Глисс с масла,много е хубав,но когато не е на промоция е малко скъпичък. Blush

bouquet

# 64
  • В къЩи.
Против подкожни косми след епилация ползвам две неща: пръскам си розова вода, а на силно раздразнените места слагам гел против врастнали косми от Орифлейм. (Да чукна на дърво до гела много рядко стигам, обикновенно с розовата вода се приключва). Иначе гела не е скъп, а ми се струва, че има ефект. Имам го от скоро, така че няма цялостен поглед върху нещата Simple Smile

Аз пък знам,че кожата след епилация не трябва да се мокри.  Thinking

# 65
Някой питаше за спрей за разресване- взех си един много евтин от Джъмбо, бяло шише със син надпис- не съм ползвала по- добър. Щерка ми е с гъста коса до кръста- родих се от както го намерих този  Peace Най- хубавото е, че не омазнява.

Аз питах за спрей. PeaceВинаги съм подминавала козметичния щанд в Джъмбо,даже не знаех,че има такива продукти,но следващия път ще погледна.До сега позлвах на Глисс с масла,много е хубав,но когато не е на промоция е малко скъпичък. Blush

bouquet

Пробвай го, около 3 лв е, на бг пише омекотяваща вода, съдържа провитамини и силикон  Peace

# 66
  • Бургас

Аз пък знам,че кожата след епилация не трябва да се мокри.  Thinking

да,поне 12 часа

# 67
  • В полите на Витоша :)
Взех си шампоана на Милва Хинин и хининовата им вода. Да ги ползвам ли заедно или ще дойдат в повече за косата?

# 68
Розовият лакочистител на Essence

Балсам за устни Маybelline - baby lips - peach kiss

# 69
Доволни ли сте от baby lips балсамите, аз си взех жълт и съм разочарована. Дадох 4лв, за същите пари щях да си взема нивеа или леокрема, който ми подхранват устните, а този е не балсам ами гланц по усещане, все едно си слагам балсамите на хармония само че те са 1лв, а това 4лв. Не бих си го купила повече.

# 70
  • София
Като балсам не ми харесват бейби липс, нивеа и подобните също не харесвам. Хубави са тези с цвят, ако искаш да ги използваш вместо леко червило.

# 71
  • Стара Загора
Babylips са много прехвалени, всъщност не са нищо особено. Аз имам 4 балсама - единия си ги купих още като излязоха на нашия пазар, другите 3 ги спечелих от една игра. Нямат кой знае какви хидратиращи свойства.

# 72
и аз имам един бейби липс с розов отенък - хубав е , но наистина не хидратира много Tired
Момичета бяхте писали в стара тема за червила на флормар, от тези матовите, нюд нюанси, може ли пак да покажете точно кои са ...тези http://www.ivis.bg/flormar-pretty-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8 … %D0%B8-p8154.html ?
доволни ли бяхте и тук в сайта цената сякаш по- висока ми се видя от коментираната от вас  Thinking

# 73
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен синият Бейбилипс /този без цвят/ изненадващо ми оправи напуканите устни, с които се боря цяла зима и които не се оправяха нито от Нивеа, нито от Леокрема, Burt's Bees и Sierra Bees.

# 74

Oт Лидъл - 2 лева, много е добър Peace, икономичен. Имам проблем с много суха кожа на ръцете и постоянно се мажа с какво ли не, този крем ми действа чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт