Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Младост
Говорили сме доста за какаовата на Жая също
Къде я намирате какаовата маска за коса на Жая? В Лили предлагат само продукти за лице и тяло от серията.

# 76
  • Стара Загора
Къде я намирате какаовата маска за коса на Жая? В Лили предлагат само продукти за лице и тяло от серията.

Аз лично от Елитис си я купувах.

# 77
  • София-Младост

Аз лично от Елитис си я купувах.
  bouquet

# 78
И в Карфур я има  Peace

# 79
+ щандовете на ГР в моловете

# 80
Мацки да ви питам за някакви наистина хубави кршстали за коса .. без Линеа Био - не ми харесаха изобщо.

И за да не е спам съм много доволна от зеления лакочистител на Лили, както и маслото за нокти и кожички на Икаров.

# 81
  • София
Мацки да ви питам за някакви наистина хубави кршстали за коса .. без Линеа Био - не ми харесаха изобщо.

И за да не е спам съм много доволна от зеления лакочистител на Лили, както и маслото за нокти и кожички на Икаров.

Едно време, когато още ползвах кристали, ползвах на Биофарма БиоОйл. Много ми харесваше аромата и действието на кристалите....

http://www.ivis.bg/biopharma-bio-oil-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0 … %D0%B0-p8462.html

# 82
  • Варна
Аз използвам на BioPharma. Доволна съм, голямо шише си взех дооооста отдавна и вече е на привършване. Преди това ползвах Сери и по мое мнение са по-добри дори от сегашните, правеха ми косата една идея по-мека от сега.

# 83
  • София

Някой ползвал ли е тази пудра на Catrice?Доволни ли сте от нея,моля споделете впечатления?  newsm78

Това пудра ли е? newsm78
Повече ми прилича на метеорити  Peace

# 84
Ами те пресованите метеорити на Герлен са си баш озаряваща пудра  Mr. Green Малко по-горе е споменато за тази пудра на Катрис, аз лично не знаех за съществуването й  Shocked

# 85
Уж съм фен на Катрис, но не съм я виждала досега. Къде може да се намери? Бих я пробвала.

# 86

За 4 лева,500 мл,много хубава миризма и върши страхотна работа  Heart Eyes

# 87
Най-добрите кристали за коса (моята е суха), които съм ползвала са оранжевите на италианската фирма Black - ето как изглеждат. Много пестелив продукт, с който забравих какво е да ти се оплита и да ти цъфти косата... докато не реших да разнообразя.  ooooh!   Не видях кой знае какъв ефект от кристалите на BioOil и на Avon - Advance Techniques. Имайте предвид, че тези на Black са доста по-тежки в сравнение с тях, но за мен са идеални и 2-3 капки ми стигаха за голямата грива, която отглеждах тогава Laughing Харесвам ги дори повече от Macadamia Healing Oil, което довършвам в момента.

Препоръка за руж с прасковен подтон?

# 88
Скрит текст:

За 4 лева,500 мл,много хубава миризма и върши страхотна работа  Heart Eyes

Още страдам по едни сттрахотни техни шампоани,които ползвах преди години и естествено спряха Sad Колкото любими шампоана съм имала, толкова пъти са ги спирали (от различни марки)  smile3514 smile3514

# 89
  • Стара Загора
Уж съм фен на Катрис, но не съм я виждала досега. Къде може да се намери? Бих я пробвала.

Тази пудра беше от Бароковата колекция (преди 3-4 год. пусната). Няма ги отдавна по магазините.
Червилата от нея също бяха много харесвани.
Аз имам 2 пудри още Mr. Green и са ми любим продукт, имат ефекта на Метеоритите при мен, само че не матира толкова силно.

Общи условия

Активация на акаунт