Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Дами, предния месец имаше на промоция в Avon си взех комплекта на Black dress - голям и малък парфюм, крем за тяло и рол-он дезодорант. Много приятно изненадана съм от ролката против изпотяване. По принцип не обичам ролки, предпочитам сухи стикчета, но и дадох шанс. Цял ден не съм имала проблеми с изпотяването, няма петна по дрехите и попива бързо  Shocked Не знам дали не беше просто заради смяната на продукт, но ми се отрази добре.

# 91
Благодаря за новата тема   bouquet
Нищо ново не съм взимала скоро, което да похваля.

# 92
Много съм доволна от новата спирала на Мейбълийн много хубаво извива миглите и прави обем в същото време.

# 93
  • Варна
Има я на промоция в Елитис за около 11 лева, ако не ме лъже паметта. Макар, че не мисля, че този продукт в този ценови глас може да се причисли към евтини продукти - редовната ѝ цена е около 15-16 лева.

# 94
Мисля, че съм показвала този крем, но си го взимам отново и съм отново очарована колко бързо ми успокоява лицето след козметични процедури. Имам и малката, и голямата опаковка. Голямата кутийка е 2 лева, а върши страхотна работа. Малко по лек е от крем Здраве, консистенцията не му е толкова трудна за нанасяне и го предпочитам пред крем Здраве.

# 95
За втори път си купувам от метро комплект шампоан и маска на Herbal time, взех ги за 5лв и някакви стотинки и съм доволна.

# 96
Аз няколко пъти заглеждам маската им за коса, но все не си я взимам. Мисля да я пробвам щом си доволна.

# 97
Много съм доволна от тези маски за лице за малко над левче /в Елитис/
Взех за проба тази в дясно и съм решила да си купя от всички, които са налични Peace

# 98
  • Бургас
бях тръгнала да търся синия балсам за устни на Мейбълин и съвсем случайно виждам балсам на Бочко за 2,50,също в синьо,струва 2,50 и понеже съм доволна от всичко на Бочко си го взех,като цена е супер,да видим ще ми оправи ли устните,в двете ъгълчета са сцепени,много боли,до сега ги мацах с чист бял вазелин,сега ще пробвам с Бочко (не че не  е пак вазелин)

# 99
На мен наскоро ми се беше сцепила така устната в ъгълчето, стигаше до кръв направо, едвам си отварях устата. И с какво ли не се мазах, какви ли не балсами и чудеса. Накрая се намазах с Медико идеал. За един ден често мазане се оправи. Иначе за устни съм най-доволна от балсамчето на Йогурт (споменавала съм за него), взех го дори скъпи за 2,50 по принцип е около 2. Много ми харесва как действа на устните ми. От кръглите на Нивея съм доволна, но ми седят малко мазни без особена хидратация.

# 100
  • Щастлива мама на 3 слънца
Много съм доволна от новата спирала на Мейбълийн много хубаво извива миглите и прави обем в същото време.

Има ли тестери

# 101

Има ли тестери

В аптеката от която си я взех нямаше,но в Лили и ДМ може и да има.

# 102
Много съм доволна от сапунчето на Бочко  Grinning

# 103
  • Бургас
На мен наскоро ми се беше сцепила така устната в ъгълчето, стигаше до кръв направо, едвам си отварях устата. И с какво ли не се мазах, какви ли не балсами и чудеса. Накрая се намазах с Медико идеал. За един ден често мазане се оправи.
http://apteka.framar.bg/11010748/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BC … -40-%D0%BC%D0%BB-
това ли е?Много лошо са ми напукани ъгълчетата,наистина до кръв,много искам да ми мине,изпих сума ти витамини,уж било от авиаминоза,ако трябва ще го купя този Медико идеал,той е с цинк и е точно за раздразнена или разранена кожа

# 104
  • Варна
А аз от шампоана на Тео бебе с ориз. Косата ми става много мека. Има много приятен, лек мирис, но не остава по косата.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт