Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добавям течният коректор 2в1 на Evelin. Слагам го няколко пъти вече и има приятен ефект върху лицето. Напоследък ми изглежда уморена кожата, но с коректорът изглежда сравнително по-свежа.  Peace

# 571
  • Бургас
Взех си околоочния на Жая с козе мляко.На промоция е в момента в лили. Надявам се да върши работа.
Много е готин,попива като сметанка в кожата и я прави като кадифе

# 572
И аз днес този крем си взех. Wink

# 573
Взех си околоочния на Жая с козе мляко.На промоция е в момента в лили. Надявам се да върши работа.
Много е готин,попива като сметанка в кожата и я прави като кадифе
Доволна съм-много.

# 574
Miss_Bingley , ще чакам отзиви  Praynig На каква цена е крема?

3 и 80 нещо от сорта, грабнах го без да се замислям, че нали много го похвалихте. Радвам се, че има хубави отзиви и ще ви споделя като го изпробвам и аз.

# 575
Момичета, по препоръки от форума си взех лентичките за почистване на черни точки на Esence. Изключително много се изненадах от това какъв ефект имат за ниската си цена. Е, само три са в опаковка, но.... Та, искам да ви питам дали можете да ми препоръчате такъв тип маска, за да мога да почиствам и други части на лицето?

# 576
Момичета, по препоръки от форума си взех лентичките за почистване на черни точки на Esence. Изключително много се изненадах от това какъв ефект имат за ниската си цена. Е, само три са в опаковка, но.... Та, искам да ви питам дали можете да ми препоръчате такъв тип маска, за да мога да почиствам и други части на лицето?

Присъединявам се към молбата и да попитам глинените маски дали биха имали този ефект?

# 577
  • Щастлива мама на 3 слънца

Присъединявам се към молбата и да попитам глинените маски дали биха имали този ефект?
Момичета според мен черни точки се стискат само на ръка. .

# 578
Момичета трябва ми силен стилизант за коса. Трябва ми за ретро преса. Някакви предложения?

# 579
Има такива маски, но тази, която ползвах беше по-скъпа. Лично аз бях доволна от тази, без да имам особени проблеми:
http://www.makeupbuthow.com/the-black-peel-off-mask.html
Иначе за по-евтин вариант се сещам за Ейвън, тя имаха май  Peace

# 580
Стискането на ръка не ми е в опциите, защото се зачервява кожата ми и се подувам.... Ще разгледам на Ейвън какво имат, не се сетих за тях. Днес взех и друг тип ленти на Essence пак за същото и ще ги видим довечера как ще се представят  Laughing

# 581
  • Бургас
Момичета трябва ми силен стилизант за коса. Трябва ми за ретро преса. Някакви предложения?
Сещам се за Велла,имат хубави стилизанти,ползвах ги за къдрене на коса преди време

# 582
Сещам се за Велла,имат хубави стилизанти,ползвах ги за къдрене на коса преди време

За дълго време ли задържат къдриците?

# 583
  • Бургас

За дълго време ли задържат къдриците?
Ами докато легнех,на ставане беше кошмар

# 584
Благодаря, mariqivanova799   bouquet

А за черния лак за коса на Тафт какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт