Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
аз първо мацах пяната,изсушавах,тормозех косата с една маша,когато оформех къдрици от едната страна пръсках лак за фиксация,после започвах с другата страна,не знам дали не съм прекалявала с пяната и лака обаче

# 601
Ми от къде да знам, за това попитах.Помислих, че може след накъдрянето да се дооформи... Peace

# 602
Ziaja natural olive eye cream

Мислих да взема с козето мляко, но пишеше, че изглажда бръчки и се отказах.

# 603
  • Стара Загора
Ми от къде да знам, за това попитах.Помислих, че може след накъдрянето да се дооформи... Peace

Едва ли, ако си с естествено чуплива коса да, но в моя случай права като дъска - никакъв шанс. Mr. Green

# 604
 Да, даже си е направо естествено къдрава. Simple Smile Но с машата си я дооформям.

Доволна съм от балсама на Балеа за къдрава коса.

# 605
Кога нанасяте околоочния крем?Само сутрин и вечер ли?

# 606
Сутрин и вечер Wink

# 607
# 608
И аз сутрин и вечер слагам околоочен.
Загледах се в състава на околочния показан по нагоре- Жая olive eye cream.
Тази съставка не беше ли много вредна или се бъркам- PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL)

Ивче, много си красива-коса, лице, абе всичко. Grinning

# 609
Не се бъркаш - парафин. В дългосрочен план изсушава и състарява кожата, а в околоочната зона ще си проличи даже по-рано...  Sick

# 610
И другия ли съдържа това? Този с козе мляко?Ужас не ме стряскайте де
 newsm78 дая не го хвърлям в коша  Thinking

# 611
  • оттам, откъдето започва България
Е, то в продукти за деца и бебебта се среща, а ти искаш да го хвърляш. Питам се, може ли да се избяга от действителността.

# 612
  • Някаде там
И аз си купих вчера този с козе мляко и ме хваща яд. Сега му четох съдържанието в интернет. Това не го видях, но пък има парабени. Ама кои да чете...

# 613
вчера си измих косата с този шампоан на Гарниер и съм доволна.само че ми го пратиха от Германия и не знам българският дали е същият  newsm78 иначе е на промоция по магазините

# 614
И аз съм си купила този с козе мляко, различен е от другия околоочен на Жая. Но то за тези пари няма как да очакваме нещо много много добро. Ето това му е състава. Успокоява ме това, парабените са последни. Mr. Green
 Състав: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-20, Cetearyl Glucoside, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Goat Milk Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Ethylparaben.

Който разбира от състав да каже две-три думи. Холи пинк?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт