Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Момичета, кажете нещо ефективно против косопад? По принцип имам страхотна коса, много гъста. От два месеца се сипе направо, не мога да я спра, просто е страшно. Не ме интересува цената, важното е да е нещо, което действа. Направо откачам  ooooh!

Шампоан Фитовал. Има и капсули за вътрешен прием. При мен подейства дори само шампоана, но имай предвид, че от него косата става сухичка.

# 691

Крем за тяло, лосион ти трябва..... душ гел с аромат, който да се задържа след като излезна от банята не съм срещнала. Whistling

Определено има такива душ гелове, но не са за тази тема, за съжаление. Примерно душ геловете от Body Shop определено оставят траен аромат по кожата.

# 692
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен душ-геловете на The Body Shop не се задържат дълго по кожата (не са купувани от БГ, а от официален техен магазин).За бутерите е друг въпрос.  Peace

# 693
Здравейте ,кажете маска за коса.Ползвах на Регал с козе мляко,но не мога да я открия нито в Лили я има ,нито в Дм...Преди само в ДМ я намирах.Та сега се чудя каква да взема.
И от кой шампоан сте доволни...

# 694
  • Варна
 Виждала съм я в Елитис   Peace

# 695
Ивче, много благодаря.Днес ще отида до Лили да си я взема.А знаеш ли дали е със силиконова четка?
Хубав ден момичета.

Ето тази е със силиконова четка:

http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/lash-ma … reloaded-mascara/

# 696
Аз много харесвам тази спирала на ГР:

# 697
  • оттам, откъдето започва България
Аз реших да експериментирам и си взех тази: http://malena-shop.bg/cat-walk-spirala-za-obem-v-nasiteno-cherno.html Учудващо добре се справя с извиването на миглите и не спластява.

# 698
Здравейте, имам проблем с намирането на балсам за устни, защото съм алергична към пчелни продукти. Моля ви препоръчайте ми изпробван балсам без пчелен восък, ще съм много благодарна.

# 699
  • Стара Загора
Здравейте ,кажете маска за коса.Ползвах на Регал с козе мляко,но не мога да я открия нито в Лили я има ,нито в Дм...Преди само в ДМ я намирах.Та сега се чудя каква да взема.

Преди да си взема маската я бях видяла в ДМ, като поисках вече да си я купя янямаше там, също и в Лили и Елитис. Взех си я от от нормален магазин за козметика (май струваше 3 и нещо).

# 700
  • София

Не съм доволна от тази спирала. Поне с моите мигли не успя да се справи. Хвърлих я. Sad Спиралите на ГР са евтини, но много бързо свършва или изсъхва туша.

# 701
6u6ulina аз харесвам маската на Дав -хидратираща, Миозотис-червена кутия/в момента съм с нея/ Еко са много хубави маски с маслина и портокал,Денис-с плацента и костен мозък-жълта опаковка,Лореалските са хубави също.Лорис с чесън или змийската също ги хвалят момичетата.
 От тези двата шампоана съм доволна. В момента съм с този на Лю пети марселе.
На Гарниер продукти не ползвам като цяло, но този шампоан Ултра дукс ми допадна.
Аз съм фенка на меда и млякото  Simple Smile

Благодаря за препоръките за спирали. Взех си на Есенс удължаващата. Ще изкажа впечатления по-нататък.

# 702
Някой ползвам ли е новите кремове на Пирин Дрийм, с ябълкови стволови клетки? Отзиви?

# 703
Сигурно сте обсъждали спиралите на Мейбълин,но да кажа и аз.Взимам си ги, когато са на промоция за 10лв.и я ползвам по година.Не изсъхват.

# 704
  • Някаде там
Може ли да ми препоръчате хубави сенки с цвят праскова или нещо керемидено.

Общи условия

Активация на акаунт