Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Belgium
Аз най-трайните лосиони за тяло съм имала донесени от Америка, за жалост Sad Имат много трайни аромати и много нежни. ( http://www.bathandbodyworks.com/home/index.jsp )

Да, наистина са доста трайни ароматите на Bath&Body Works. Имам един антибактериален гел за ръце, като го сложа и цялата стая в офиса заухава на ванилия и мъфини. Даже са ме питали какъв ми е парфюма  Laughing

Най-траен аромат според мен ще се получи с напластяване - душ-гел, лосион за тяло и евентуално парфюм с едно и също ухание. Имам някои много трайни боди бътъри, но не са за тази тема.

# 676
Благодаря!  bouquet

"Морски цветя" звучи точно по моя вкус.
Това с напластяването сигурно ще е ефективно,но парфюм много рядко си намирам,който да ми харесва.А сега имам 5-6,които са ми подарък и нито един не ми харесва. Crossing Arms

# 677
  • Пловдив
От тeзи спиралr съм много доволна  Peace
golden rose

vollare cosmetics /купих я от Елитис-а/

# 678
: Десиссслава червената да обем ли е? Аз търся ефект обем и изкуствени мигли, драматични общо взето  Simple Smile

# 679
Аз сега ползвам спирала на Maybelline The Rocket, синя. Доволна съм, вече трета си взимам и на сестра ми я препоръчах, понеже тя имаше проблем с ронене на спиралата. Ползваше на Лореал но не беше доволна точно заради това. Дадох и да пробва веднъж моята и цял ден изкара без да се рони или размаже.

С две ръце за Maybelline Rocket, много ми харесва дълго време карах само с нея. Сега преди няколко седмици си купих новата им  Maybelline Lash Sensational. Много ми харесва, прави обещаното - да разделя и удължава миглите. При мен всяка друга спирала слепва малкото мигли, които иначе имам. В момента спиралите на Maybelline са намалени в ДМ  Peace

# 680
Зелената спирала на Golden Rose не ми хареса - с нея все едно нямах спирала (почти). И розовата съм имала, тя беше по-добра.

И на мен много ми хареса розовата. Едната страна на четката ползвам за да сложа спирала, а другата за да разделя миглите. Сега си взех и oоранжевата. Много интересна четка  Laughing

Аз мисля, че за цената си за добри. Имайте предвид, че свършват или изсухват по-бързо от повечето други спирали, но за мен това не е проблем.
Аз също съм доволна от спиралите на Maybelline, но все пак са 3-4 пъти по-скъпи. До преди да пробвам тези, ползвах само на Maybelline.

# 681
Взех си матиращата прозрачна (пресована) пудра на Есенс, до сега не съм ползвала такъв продукт и нямам база за сравнение, но като цяло сякаш си върши добре предназначението. Единственото което ме разочарова е че при първото нанасяне с четка пудрата се натроши, не съм натискала повече от необходимото. Сякаш в средата беше куха и при допира на четката тя се начупи, другото лошо е че кутийката не се затваря плътно и ако реша да я сложа в чанта ще стане голяма беля.

# 682
  • Стара Загора
Аз имам пудрата от скоро, с нея наистина по-бавно ми лъсва лицето, даже като лъсне след часове не е толкова фрапиращо. 

# 683
Цитат
Момичета, кажете нещо ефективно против косопад? По принцип имам страхотна коса, много гъста. От два месеца се сипе направо, не мога да я спра, просто е страшно. Не ме интересува цената, важното е да е нещо, което действа. Направо откачам  ooooh!

Цинк и биотин, Приорин, Ревалит-това са хапчета.Приорина и Цинк и биотин са много ефикасни и двете съм ги пила. Също може да пиеш комбинирани витамини от А до З на Абофарма.Шампоан Здраве Форте с таурин и кофеин, фолиева киселина, витамин Б комплекс, отвара от коприва-за пиене и обливане на косата много помага. Храни се добре, не пази диети.
Дюкре-шампоани Анафаз, таблетки и цялата серия също помагат. Ампули за растеж, спри пресите и сешоарите  Simple Smile
И не се шашкай, пролетно време си е нормално  Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet
Ще пробвам хапчета + Дюкре серията , дано да има ефект  Praynig

# 684
Днес обикалях за спирали ама не си ицбрах, още се чудя между Рокета и Телескопик.
Телескопика е уникална спирала,ако я взема 100% няма да сгреша. И сега се чудя.  Simple Smile

# 685
  • Пловдив
Miss_Bingley, дават я за обем, удължаване и извиване...лично аз с всякакъв тип спирала, миглите ми изглеждат по абсолютно един и същ начин  Peace Използвала съм много евтини и скъпи спирали...ефектът е един и същ...за мен е важно, четката да е силиконова, по-лесно се нанася и не ми сплесква миглите, разделя ги добре.

# 686
Харесах тази. Дали я има вече?

[/color]

# 687
  • Стара Загора

Отдавна. Peace

# 688
Ивче, много благодаря.Днес ще отида до Лили да си я взема.А знаеш ли дали е със силиконова четка?
Хубав ден момичета.

# 689
  • Стара Загора
Ивче, много благодаря.Днес ще отида до Лили да си я взема.А знаеш ли дали е със силиконова четка?
Хубав ден момичета.

Не мисля, имах предната и двете са с нормални четки, не със силиконови.

http://snejanaatanasov.blogspot.com/2015/04/my-march-favourites-2015-video.html

Общи условия

Активация на акаунт