Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 85 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
http://apteka.framar.bg/11010748/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BC … -40-%D0%BC%D0%BB-
това ли е?Много лошо са ми напукани ъгълчетата,наистина до кръв,много искам да ми мине,изпих сума ти витамини,уж било от авиаминоза,ако трябва ще го купя този Медико идеал,той е с цинк и е точно за раздразнена или разранена кожа[/quote]

Да, точно това е. Предполагам и с цинкова паста може да стане, но аз първо хванах този крем в шкафа и с него се намазах, а той взе че помогна.

# 106
бях тръгнала да търся синия балсам за устни на Мейбълин и съвсем случайно виждам балсам на Бочко за 2,50,също в синьо,струва 2,50 и понеже съм доволна от всичко на Бочко си го взех,като цена е супер,да видим ще ми оправи ли устните,в двете ъгълчета са сцепени,много боли,до сега ги мацах с чист бял вазелин,сега ще пробвам с Бочко (не че не  е пак вазелин)
Можи ли снимка да го видя. Grinning Ни знаех, че имат балсамче Бочко.

# 107
бях тръгнала да търся синия балсам за устни на Мейбълин и съвсем случайно виждам балсам на Бочко за 2,50,също в синьо,струва 2,50 и понеже съм доволна от всичко на Бочко си го взех,като цена е супер,да видим ще ми оправи ли устните,в двете ъгълчета са сцепени,много боли,до сега ги мацах с чист бял вазелин,сега ще пробвам с Бочко (не че не  е пак вазелин)

Не се ли води детски балсам по принцип? Затова не е и толкова известен.

# 108
За мен най-добрият продукт за устни е на La Roche-Posay - Cicaplast Levres. Цената му не е много за темата /9 лв,/, но е супер иконимичен, а относно ефект - нанасям и след 15 минути сякаш въобще не са били напукани... страшно бърз и ефективен. Откакто го открих, напукване не съм получавала, а имам всякакви скъпи и прескъпи мазила... Освен това в него няма парафини, аромати, консверванти, цвят, а и е сладък на вкус...  Embarassed Ако има напукване, не дразни и не предизвиква болка, понеже съдържа пантенол във висок %.

# 109
  • В полите на Витоша :)
Този балсам на La Roche не се справя с моите напукани устни. Нито така валения Зима и на Алверде с невен. Пробвала съм вече какво ли не. Моля, препоръчайте ми ефикасен балсам/вазелин за устни.

# 110
  • Стара Загора
Този балсам на La Roche не се справя с моите напукани устни. Нито така валения Зима и на Алверде с невен. Пробвала съм вече какво ли не. Моля, препоръчайте ми ефикасен балсам/вазелин за устни.

Щом тези не помагат, може и следващите препоръчани при теб да не действат. Пробваш докато не намериш своя. Имаше доволни от този:

А аз харесвам Nuxe Reve de Miel.

# 111
  • Бургас
бях тръгнала да търся синия балсам за устни на Мейбълин и съвсем случайно виждам балсам на Бочко за 2,50,също в синьо,струва 2,50 и понеже съм доволна от всичко на Бочко си го взех,като цена е супер,да видим ще ми оправи ли устните,в двете ъгълчета са сцепени,много боли,до сега ги мацах с чист бял вазелин,сега ще пробвам с Бочко (не че не  е пак вазелин)

Не се ли води детски балсам по принцип? Затова не е и толкова известен.
детски е ,но не мога да намеря из нета моя-синичък с русалка и рибка и между другото много ми омекоти устните

# 112
Момичета,доволни ли сте от кремовете на Регал с роза и с козе мляко?

Питам за майка ми,на 40+ е.Помоли ме да и  препоръчам крем,но и аз не знам какъв.Оплаква се от суха кожа на лицето.

# 113
Препоръчайте ми крем за лице. Кожата ми е мазна и с пъпки.
Свърши ми този, който харесвах:

Имам дневен с козе мляко на Жайа. Много бавно поива и не ми харесва.
Имам и Ейвънски с чаено дърво - мирише ужасно.

Държа да попива бързо и да е до 10 лв.

# 114
  • Стара Загора

Щом си била доволна от кайсиевия, защо не пробваш гел-крема с алое от Love Nature?
Аз също харесвах горния, запасих си за лятото половин. Наскоро приключих http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30160 (със суха кожа съм) и ми идваше лек за зимата, но на теб с алоето мисля че ще ти е ок.

# 115
В момента около мен няма орифлеймски представител. Иначе бих си купила същия - оранжевия.

# 116
  • Стара Загора
В момента около мен няма орифлеймски представител. Иначе бих си купила същия - оранжевия.

Няма го, лимитка беше лятото.

# 117
  • където ми харесва
Имате ли отзиви за този шампоан?

# 118
Здравейте,днес успях да отида до ДМ (като си в София с приятелка,а не с мъжа си така се получава  Laughing )
Харесах си някои неща.Имате ли отзиви за тях?

От тази снимка - продуктите на Балеа

И този измиващ гел за лице:

Следващият месец като отидем пак ще съм със списък  Laughing

# 119

Защо не пробваш Здраве акне стоп?Мисля, че ще ти хареса

Общи условия

Активация на акаунт