Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
С многократно нанасяне цвета се получава.
Никога не съм ползвала база. Какво представлява - прахообразна ли е или е като крем? Марки, цени?
Не ми се смейте за глупавите въпроси.

# 511
Никога не съм ползвала база. Какво представлява - прахообразна ли е или е като крем? Марки, цени?

Има в малки бурканчета или с апликатори. Имаше много хвалби за базата на АртДеко ( май към 12-13лв). Има и на Катрис (към 6-7лв), с апликатор, което според мен е доста по-лесно за нанасяне. Пробвай,защото зависи и от кожата на клепача все пак. Аз имам бурканче на Манхатън (10лв), с нея съм изкарвала цял ден и нощ и няма мърдане на сенките,нито се събират,нито разтичат. Това е целта на всички бази.

# 512
Благодаря ти много, Потребител 22!

# 513
  • София

Има в малки бурканчета или с апликатори. Имаше много хвалби за базата на АртДеко ( май към 12-13лв). Има и на Катрис (към 6-7лв), с апликатор, което според мен е доста по-лесно за нанасяне. Пробвай,защото зависи и от кожата на клепача все пак. Аз имам бурканче на Манхатън (10лв), с нея съм изкарвала цял ден и нощ и няма мърдане на сенките,нито се събират,нито разтичат. Това е целта на всички бази.

Аз ползвам на Катрис и съм много доволна. Simple Smile

# 514
Основа за сенки мога да ти препоръчам също

Тази на Avon не съм я пробвала, но съм чела доста мнения за нея и сега ще си я взема да я пробвам

Цената и на двете е около 5 лева.

# 515
  • София
Ползвала съм и на Есенс основата - не е лоша.

# 516
Лу благодаря ти! Веднага ще си взема този на Golden Rose, дано само да ги намеря.
А този на Rimmel как ми хареса цвета.. Аз до сега не съм пробвала техните моливи  Embarassed Но този задължително ще си го купя!  Hug    bouquet

# 517
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За моливите се пише редовно.За водната линия за мен най-добър си остава силиконовият молив на Импала.От водоустойчивата им серия има много приятно бежово, което ползвам, тъй като Римелксия се намира трудно и доскоро изобщо не го внасяха в Бг.

Относно сенките и базите.Новите единички на Лореал са много добри дори и без база, но са скъпи за темата.
От евтините бази съм склонна да похваля Катрис.Тази на Ардеко наистина си заслужава и се ползва над година за цената си от 12-13лв.

# 518
Момичета,препоръчайте ми фон дьо тен!Кожата ми е смесена към мазна,с несъвършенства.

# 519
Birddy
и моята е такава горе-долу, не мога да ти препоръчам Импала, Гр или нещо подобно от тези по-бюджетните, защото не съм ги ползвала отдавна, но съм много доволна от Лумене-арктическия,той също не е скъп като за фон дю тен.Матиращ е, не омазнява и точно затова много го харесах, но не е от най-покривните.Само, че е супер естествен, не жълтее, не омазнява и матира иделно, задържа се през целия ден и не мазнее.
Доскоро ползвах само Афинитон-помпичка и в тубичка но спрях, защото забелязах прекомерни омазняване в края на деня по челото и защото ми излизаха пъпки.Иначе не е лош и той.Но за мазна кожа си вземи по-скоро този с помпичката, защото е с по-суха консистенция.Импалата също не са никак лоши, доколкото си спомням ако не са ги развалили.Сега ще си взема Колорстей на Ревлон.
Нека кажат момичетата ако познават повече марки фон дю тени

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 16:52 от Miss_Bingley

# 520
  • Стара Загора
Момичета хубав топ ми трябва,не мога да си задържа лака и два дни,и основа слагам и заздравители и топ,но се обелва понякога и на първия ден.

От миналата година ползвам ТОП на ГР и съм много доволна. Ето този:

Независимо с каква марка лак съм, издържа 1,5 - 2 седмици, но задължително слагам основа преди лака..

И аз го имам този топ лак, но въобще не ми харесва - на втория ден след нанасянето лакът под него се напуква. Пробвала съм с различни лакове и все така се получава. Явно има различни партиди, защото има крайно доволни и крайно недоволни (като мен) от него.

# 521
  • Belgium
Лу благодаря ти! Веднага ще си взема този на Golden Rose, дано само да ги намеря.
А този на Rimmel как ми хареса цвета.. Аз до сега не съм пробвала техните моливи  Embarassed Но този задължително ще си го купя!  Hug    bouquet

Моливът на GR се намира лесно, не се притеснявай  Laughing

И аз не бях ползвала моливите на Римел до сега, но този е чуден, цветът се задържа поне при мен цял ден на водната линия, а е толкова естествен, че реално не се разбира, че си с него. Някои гримьори го препоръчват, ако са ти зачервени очите от недоспиване например, защото скрива червенината и "отваря" погледа  Laughing
Моят е от Енцо, имат доста цветове от тази серия на Римел.

# 522
  • Варна
Момичета, кои са най-евтините ленти за обезкосмяване, които сте ползвали и от които сте доволни ?

Aз си взимам от големите ленти, които са за тяло и си режа малки лентични. От около година карам така, не съм видяла някаква разлика с тези, които се водят за лице. Освен цената, разбира се Laughing

# 523
  • Стара Загора
Момичета,препоръчайте ми фон дьо тен!Кожата ми е смесена към мазна,с несъвършенства.

И моята може да се каже, че е такава, и съм в търсене на добър фдт или cc/bb крем. Имам фдт на Rimmel Stay Mate - при мен наистина матира за по-дълго, по-гъст е, като мус, но ми е малко тежичък за ежедневна употреба, а и не съм си нацелила цвета, има 2 цвята по-светли от моя, но май много ми розовеят. Кофти е, че няма мостри, които да пробваш вкъщи, но аз мисля скоро да отида в някоя дрогерия с едно миниатюрно контейнерче и да си сложа от тестерите за да мога да пробвам вкъщи. В момента този фдт е намален - 8лв. в ДМ май беше.

# 524
Сиси, ако не държиш кремът да има фактор, пробвай тониращия крем на Алверде с лайка и минерали. Стои много леко, матира и балансира кожата. Издържа часове наред, без да се свлича. Не розовее, по-скоро е с неутрален подтон. Светъл е, но на мен ми е около тон по-тъмен, отколкото трябва. Ако не си много светла, би трябвало да ти пасне. Мисля, че е към 5,50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт