Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 928
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Някой може ли да ми каже къде се продават фдт на Евелин и има ли някой доволен от тях?
Където има стелаж на Евелин,там има,но са доста мазни,за Бургас съм сигурна,че има в Лили в Бургас Галерия

# 496
Тук в бг мама или в някой блог , не се сещам, бях чела за коректор на Евелин. Момичето беше много доволно, но и аз не съм засичала декоративна козметика тяхна Rolling Eyes. Или може би не съм обърнала внимание. ooooh! Embarassed

# 497
blond_wimp, Воистина Воскресе! easter
Не съм пробвала заздравителя на Евелин 8в1 като основа. Ще пробвам, ако наистина издържа по-дълго лака ще е супер!

# 498
  • София
Момичета хубав топ ми трябва,не мога да си задържа лака и два дни,и основа слагам и заздравители и топ,но се обелва понякога и на първия ден.

Първо преди да започнеш почисти нокътната плочка със спирт,за да се обезмасли, а за топ пробвай на Констанс Карол топ лака, 3 лв. струва и е много добър! Но не забравяй да лакирваш добре свободната част отпред и отстрани с лак и топ !!!

# 499
Има ли доволни от околоочен крем Nivea?

# 500
  • Стара Загора

Ползвала съм този пред 3-4 год. но честно казано за тези пари бих взела 3 броя - с вит. Ц на Дева и двата на Жая.

# 501
Някакви препоръки за молив за очи който да се задържа във водната линия на окото? Търся си черен молив, както и някой в телесен цвят  Praynig

# 502
  • Бургас
аз не съм доволна,лютят ми нз очите

# 503
благодаря ви за съветите момичета, щеси взема евелин и без това от дълго време се каня
това за спирта не го бях чувала
има ли значение с какъв? може ли с ментолов, защото имам такъв в момента

# 504
  • Belgium
Някакви препоръки за молив за очи който да се задържа във водната линия на окото? Търся си черен молив, както и някой в телесен цвят  Praynig

Черен - Golden Rose Kohl Kajal - ползвам го предимно за водна линия (горна и долна) и не оставам без него. Много е добър:

Перфектният телесен цвят молив за водната линия, който я озарява и прави погледна отпочинал за мен е Rimmel Scnadalеyes, цвят Nude (левия на снимката), водоустойчив. Не знам дали е за тази тема, но не бих казала и че е скъп, някъде към 6-7 лева е.

# 505

И аз се записвам към търсенето.  Laughing

# 506
Препоръчайте ми сенки за очи, единични. Ползвала съм на Ейвън, Орифлейм, Есенс, Мода. Не ползвам основа и не издържат цял ден.

# 507
  • София
Момичета хубав топ ми трябва,не мога да си задържа лака и два дни,и основа слагам и заздравители и топ,но се обелва понякога и на първия ден.

От миналата година ползвам ТОП на ГР и съм много доволна. Ето този:

Независимо с каква марка лак съм, издържа 1,5 - 2 седмици, но задължително слагам основа преди лака..

# 508
  • Стара Загора
Препоръчайте ми сенки за очи, единични. Ползвала съм на Ейвън, Орифлейм, Есенс, Мода. Не ползвам основа и не издържат цял ден.

Сенки, които да издържат цял ден без база не съм срещала и особено от горните марки съм учудена как се вадила добър цвят. Shocked

# 509

Сенки, които да издържат цял ден без база не съм срещала и особено от горните марки съм учудена как се вадила добър цвят. Shocked

Да, дори и професионалния грим не издържа цял ден без основа. Така че по-добре си купи основа.

И аз препоръчвам черния молив каял на ГР, това е най-черното черно, което съм ползвала и издържа сравнително. По принцип във водната линия често трябва да се нанася молива, нормално е да се изтрива.

Общи условия

Активация на акаунт