Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Prague Czech Republic
Някой ползвал ли е? Около очен крем на Balea! Благодаря предварително.

Да,ползвам в момента на Balea с уреа много съм доволна.

Благодаря! Hug

# 481
Урея, предполагам знаете че значи урина. Flutter

# 482

не знаех ....

# 483
  • Пловдив
 Уреята е краен продукт от съществено знчение при обмена на белтъци в организма. Синтезът на урея се осъществява единствено в черния дроб от CO2 (въглероден двуокис) и NH3(амоняк) . За разлика от амоняка, уреята не е токсична. Тя се разтваря добре във вода, преминава през всички мембрани, които са пропускливи за вода, поради което се разпределя равномерно в тъканите на организма.
    По-голямата част от образуваната урея се отделя чрез бъбреците, малки количества се излъчват през стомашночревния тракт и кожата.

Уреята НЕ Е урина, а се отделя с урината  Peace В случая с козметиката дори най-вероятно се добива по химичен път, нали не вярвате фабрика с работници и хиляди литра урина всеки ден да се изследва и по някакъв начин да се отделя уреята?!?  ooooh!

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 10:07 от Десиссслава

# 484
Момичета хубав топ ми трябва,не мога да си задържа лака и два дни,и основа слагам и заздравители и топ,но се обелва понякога и на първия ден.

# 485
Уреята е краен продукт от съществено знчение при обмена на белтъци в организма. Синтезът на урея се осъществява единствено в черния дроб от CO2 (въглероден двуокис) и NH3(амоняк) . За разлика от амоняка, уреята не е токсична. Тя се разтваря добре във вода, преминава през всички мембрани, които са пропускливи за вода, поради което се разпределя равномерно в тъканите на организма.
    По-голямата част от образуваната урея се отделя чрез бъбреците, малки количества се излъчват през стомашночревния тракт и кожата.

Уреята НЕ Е урина, а се отделя с урината  Peace В случая с козметиката дори най-вероятно се добива по химичен път, нали не вярвате фабрика с работници и хиляди литра урина всеки ден да се изследва и по някакъв начин да се отделя уреята?!?  ooooh!

Дефакто познай от какво я извлчат? И чрез потта се отделя.

# 486
Момичета хубав топ ми трябва,не мога да си задържа лака и два дни,и основа слагам и заздравители и топ,но се обелва понякога и на първия ден.

Смени лака/марката.

# 487
ами аз имам всякакви лакове  Simple Smile и много трудно ми издържат по цяла седмица, да взема да ходя за един гел и да не се занимавам вече, само че еднакъв лак много бързо ми омръзва Thinking

# 488
  • Пловдив
adelinda, не ми се навлиза в спор  Hug просто за себе си съм сигурна, че не е тази урея от урината  Peace

Miss_Bingley , едва ли ще намериш топ-лак, който да ти запазва лака повече от 4 дни...най-дълго ми е издържал лак върху гела, дори и без топ лак  Peace
Аз в момента ползвам второ шише от топ-лака на Голдън Роуз и съм доволна

# 489

Miss_Bingley , едва ли ще намериш топ-лак, който да ти запазва лака повече от 4 дни...най-дълго ми е издържал лак върху гела, дори и без топ лак  Peace
Аз в момента ползвам второ шише от топ-лака на Голдън Роуз и съм доволна

[/quote]

гела и на мен ми издържа много време, тоест лака върху изкуствените нокти е супер издръжлив, това е нормално,аз точно за лаковете на ГР исках да кажа, че са супер нетрайни, не че очаквам противното де Simple Smile в момента съм любимият ми номер 45 едно много хулаво червено с шимъри, ама вече два пъти се лакира и не ми държи дори и два дни, а този топ не съм го ползвала, аз все на перфект си оплзвам

# 490
Може да си с по-мазна плочка, вземи си хубава основа

# 491
Но не са за тази тема Poshe Seche Vite Opi.Най вече съм доволна от Poshe

# 492
Моля да ми препоръчате крем за лице за много суха кожа! 

# 493
  • Бургас
Но не са за тази тема Poshe Seche Vite Opi.Най вече съм доволна от Poshe
Дано не се повторя,но откакто имам този 8 в едно на Евелин ,който ползвам за основа,лакът ми стои колкото поискам,чак нокътя  отдолу израства както става и с геловете,,преди това лаковете ми издържаха 2-3 дни,не повече

# 494
Някой може ли да ми каже къде се продават фдт на Евелин и има ли някой доволен от тях?

Общи условия

Активация на акаунт