Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте , преди време много от вас си бяха купили eveline lash booster

Ако може да споделите какви са отзивите, има ли резултат? Blush

# 526
http://i.enzo.bg/view/12/mixa/mxxbbcw_kfcr85__6.jpg използвали ли сте този продукт за вашите лица, понеже аз искам да го използвам за себе си, не върху бебче   bouquet

# 527
Момичета чудесна тема за дискусия,чета Ви отдавна,но за първи път пиша,може ли помощ при избора на дневен и нощен крем...

# 528
Miss_Bingley,    ❇Sisi_91❇,благодаря!Преди експериментирах доста с фон дьо тени,но покрай майчинството карах на крем или СС крем в краен случай и сега трябва пак да вляза в час:)На Римел,Ревлон и Лумене не съм пробвала,определено ще ги разгледам.Импала ползвах преди много години,а ГР никога,но ми се струва,че те са от тези,които стоят като маски.Афинитон също няколко пъти съм си взимала,не е лош,но до там.Иначе последно бях доволна от Healthy mix serum на  Bourjois,но мисля да се възползвам от предложенията ви. Hug

# 529
Аз лично доста дълго ползвах на Импала фон дьо тен-а с помпичката. Но много мазен ми стоеше и точно като маска, защото доста тъмен беше за лицето ми. Сега съм с maybelline stay better skin. Просто много нежно стои според мен и много естествено на лицето. Малко по-скъп е от Импалата , но ми харесва как стои на кожата.

# 530
няма друго мляко като Garnier Essentials eye make up краставицата (зелено шише)
което да сваля всяка спирала с две бръсвания

# 531
    KaRoLa,maybelline stay better skin как е като покривност?Четох хубави отзиви като цяло за него и мисля и него да погледна.

# 532
Maybelline stay better skin не е лош. Не омазнява кожата. И аз си мислих, че стои естествено, но колежките ми казаха, че Bourjois Healthy mix serum и  Bourjois CC стоят по-добре и по-естествено.

# 533
  • Бургас

аз си го ползвам този серум,не мисля,че има някакъв резултат като удължаване или сгъстяване,но пък е разкошна основа за спирала,буквално отделя всяка мигла,не съм имала подобна четка,миглите ми стават като от реклама

# 534
Буржоа е много хубав но омазнява ли,покривен ли е изобщо?мисля си че не съвсем защото една приятелка го имаше и каза че не е мниго покривен,номо пък стои много естествено.Лумене е стахотен,само че би бил идеЛен за кожа,която почти няма несъвършенства.Когато кожата ми е в добро състояние ми е идеален,но иначе идва лек.Ще се ориентирам към по-покривен.

# 535

аз си го ползвам този серум,не мисля,че има някакъв резултат като удължаване или сгъстяване,но пък е разкошна основа за спирала,буквално отделя всяка мигла,не съм имала подобна четка,миглите ми стават като от реклама

И аз използвам за основа, не забелязвам сгъстяване.

# 536
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Bourjois Healthy mix serum е много приятен и неомазняващ фдт.Лично аз разчитам на него при поводи.Писала съм за него.

# 537
А тази основа за мигли, изчаквате ли да изсъхне или направо нанасяте спиралата?

# 538
До като намажа и двете очи, тя изсъхва и тогава слагам спиралата.

# 539
  • Стара Загора
До като намажа и двете очи, тя изсъхва и тогава слагам спиралата.

И аз като я тествах процедирах така. Действително миглите изглеждаха добре с нея, но честно казано като сложих спиралата, не можах да видя повече обем или удължаване. Затова и не го купих. Аз съм с нормални мигли, нито дълги, нито къси.... с хубава спирала постигам същия ефект и щеше да е неоправдана покупка. А и още имам от Realash, та не можах да си намеря причина да го купя. Blush

Общи условия

Активация на акаунт