Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз да задам един тъп въпрос  Embarassed - понеже стана въпрос за околоочни кремове, вие къде ги нанасяте , само под и около очите или и върху клепачите?

# 541
  • Стара Загора
Аз да задам един тъп въпрос  Embarassed - понеже стана въпрос за околоочни кремове, вие къде ги нанасяте , само под и около очите или и върху клепачите?

Аз около очите - целите ги мажа, макар някъде да пише, че се нанасял само отдолу и не се слагало отгоре, но аз имам сух контур и не мога да се представя да не ползвам на подвижния клепач.

# 542
  • Пловдив
Случайно да сте засичали червила на Флормар  https://www.google.bg/search?q=flormar+selection+lipstick&bi … 53BNJ7X8NwT8WXPGM или Мода в Пловдив ?

# 543

Бях чела,че не трябва да се слага върху подвижния клепач,а под веждата и клепачът си дърпа,колкото му е необходимо.За отдолу ясно.Аз така процедирам,иначе ми люти и ми сълзят очите.

# 544
  • Бургас

Аз около очите - целите ги мажа, макар някъде да пише, че се нанасял само отдолу и не се слагало отгоре, но аз имам сух контур и не мога да се представя да не ползвам на подвижния клепач.
и аз мажа целите очи,от евтините кремове Жая с козе мляко и Регал  изобщо не ми дразнят,на Нивея щипят и лютят,та се ме траят

# 545
  • Стара Загора
На мен досега с никой крем или гел не ми е лютяло, затова мажа обилно. На сутринта няма и помен от крем, кожата ми ги изпива. Laughing

# 546
momi4eta izvinqvam se za ezika no ne6to se precaka
znaete li kude se namirat produkti na himalaq osven v centralniq im ofis
dali gi ima v dm ili lili ne sum tursila dosega a sum super dovolna ot edin gel za lice

# 547
И в ДМ и в Лили съм виждала техни продукти! Peace

# 548
ddjji много ти благодаря улесни ме да не се разкарвам

# 549
  • София
Здравейте , преди време много от вас си бяха купили eveline lash booster

Ако може да споделите какви са отзивите, има ли резултат? Blush

Аз го ползвам и съм доволна. Както оформя миглите така оставт и след нанасяне на спиралата. Не мога да коментирам за сгъстяване и растеж на миглите, защото мйте са гъсти и дълги.Отразява ми се добре. Искам да си купя още една опаковка, но вече не го намирам в Лили.

# 550
  • Пловдив

Аз мажа и клепача и под окото.

Да попитам, този възстановяващ серум подходящ ли е само за краищата и утежнява ли? Понеже, ако се нанася само арганово масло без измиване утежнява и не е подходящо  newsm78

# 551
  • Някаде там
Здравейте. Някой да е виждал скоро в Джъмбо розовите четки за почистване на лице,към 10 лв.  Мисля да отскоча:)

# 552
Здравейте. Някой да е виждал скоро в Джъмбо розовите четки за почистване на лице,към 10 лв.  Мисля да отскоча:)
Декември си купих, имаше ги , аз съм доволна. Ползвам я само 1-2 пъти в седмицата, защото иначе ми изсушава кожата. Дано съм била полезна.

# 553
Kaто споменахте Джъмбо къде се намират органайзерите за червила в магазина на бул. България?

# 554
  • Някаде там
Патенце, благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт