Отговори
# 420
# 421
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку и тя е с ябълка ма не знам води ли диалог с асистента дет е вътре  hahaha hahaha hahaha

# 422
Леново е таблетката на синковеца и е много доволен от него, ама то дали е ябълка няма никаква гаранция, че ще се окаже читав. Кога си взимах, категорично я отказах ябълката, щото ми предложиха и такъв бяха на една цена с моя . Не съм им фен на тия телефони нещо, а сина ся тва иска за именния си ден  ooooh!
Леново ли  newsm78
А леново бе, кат твоята отхапана ябълка петица, не знам ти с коя си  Mr. Green
Същата  Mr. Green
Купи му кво се праиш голяма работа че е нагризана Joy
Важното е че не е червива  Joy
Сега даже в теленор са много изгодни  Peace

# 423
Ренку и тя е с ябълка ма не знам води ли диалог с асистента дет е вътре  hahaha hahaha hahaha
Аз си водя диалог с нея кога ми е скучно и я изпитвам разни неща Joy

# 424
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ нема ябълка... Naughty
А, тая па щерката се окъка с тая ябълка...моя отговаря на твойте параметри, не забива, нема вируси, освен кат трее се чисти...и музичката ми е рахат шекеримче.. hahaha hahaha

Е, отвреме на време слизам в мазата при разговор, ама тва да нагледам бидонти, не за друго Mr. Green

# 425
Не съм Laughing кат го бях хакнала беше супер телефонче Heart Eyes после мъж ми го прееба #Cussing out в момента виси в един шкаф Laughing

# 426
РенУ нема ябълка... Naughty
А, тая па щерката се окъка с тая ябълка...моя отговаря на твойте параметри, не забива, нема вируси, освен кат трее се чисти...и музичката ми е рахат шекеримче.. hahaha hahaha

Е, отвреме на време слизам в мазата при разговор, ама тва да нагледам бидонти, не за друго Mr. Green
Засега но ще имаш вируси и бъгове  Peace
IOS все още нямат вируси и системата е надеждна  hahaha докат не се появи някой червей хаха
Носят на бой,кафе,олио и уиски Joy Joy

# 427
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да си оправи слабите оценки и ще преценя, така му казвам де. Инак даже и съм му избрала, засега има промяна и взе ми се прибира с шестици  Mr. Green
Систър, моя работи по-същия начин както описа твоя, само дет си нямам асистент си говорками, ама съм много доволна от него и скоро съм казала нямам намерение го сменям  Heart Eyes
Пък за дете на 13 години леко ми идва прекалено се движи с такъв скъп телефон, ама неговата самсунга 300 лв беше и ей го отказа ѝ камерата, забива, пуууууу ега ти и боклука  #Cussing out #Cussing out

# 428
Че то и андроида няма вируси Peace

# 429
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
+1 Peace

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми за една година, няма ни бъгове, ни вируси, абе доволякис съм засега  Mr. Green
Ама какво хакваш бе Ренку, аз ако не мога кво ще го правя тогава  newsm78

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систъра, им е рекламно лице и получава тлъст хонорар, не я слушайте той договора я принуждава така да говори  Joy Joy Joy Joy

# 432
Релаксита, 4естит ти телефон  bouquet

Звезде Hug Heart Eyes

Ааааа, тия двамката у "Отново любов" кък се връгалят у снего  Joy Joy Joy Joy Joy
Как я разнасяше на ръце и се метна кат брашнен чувал със се булката Joy Joy Joy

А па оная как го тепа Орхан с кво намери Joy и накрая с лопатата май беше хахахаха
най ме изкефи сцената с катастрофата Joy 4е оня се батиса от падането от дървото, а не от самата катастрофа hahaha и то щото малоумниците друсаха дървото Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дааа, а у снегО тоя кат и вика, че е 65 кила и тая кат зина  Mr. Green Mr. Green

# 433
Илде   bouquet мерсаж  Hug

# 434
Андроид никога няма да си взема ...отврат са и бързо се скапват  #Cussing out
не е въпроса само до марката голяма работа дали е ябълка мабълка или пък нещо друго  Peace
Да за неговите години малко гъзария идва,но доста деца имат вече  hahaha джаджи са си и интересни ама аз освен за разговори и да влизам у мамата не го ползвам за друго Joy
Кофтито освен мелодиите е че всичко което искаш да качиш на телефона трябва са мине през айтюнс  #2gunfire  това му е смотаното и аз вече 4-та година не мога да го схвана Joy или то е тъпо или аз Joy
И батерията му пада бързо ( зарядното ми е винаги в чантата и имах за колата ма брата ми го взе кат му подарих стария ми )

Общи условия

Активация на акаунт