Отговори
# 450
Моя първия беше един Филипс...ако те лупнем оставаш на място. hahaha hahaha hahaha
Ама то кога беше 1996г...ехеееееееееее... Joy Joy Joy Joy А, пък Мобифон - делта къртеше миФките hahaha hahaha hahaha После имах един от тия дет по филмите ги даваха...голем и с голема антена...мноу бърже се отървах, че ми закриваше главата Mr. Green
На Трайков 1-вия беше един куфар за у колата hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 451
Моя първия беше един Филипс...ако те лупнем оставаш на място. hahaha hahaha hahaha
Ама то кога беше 1996г...ехеееееееееее... Joy Joy Joy Joy А, пък Мобифон - делта къртеше миФките hahaha hahaha hahaha После имах един от тия дет по филмите ги даваха...голем и с голема антена...мноу бърже се отървах, че ми закриваше главата Mr. Green
На Трайков 1-вия беше един куфар за у колата hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
+1  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
моя Сименсо после мина през половината рода  Laughing Laughing ма не мой се включи вечИ, що у една жега му се разтече екрана  Mr. Green и после ни звук, ни картина  Laughing

# 452
То явно в самата система имат андроида  Thinking
Ренку, моя е подобен на твоя и не го давам за нищо  Naughty
А ябълките ми харесва само маската им отзад, че много хубав дизайн има  Peace
Имаха  hahaha 6-цата е думи нямам Joy мяза на нещо между HTC one и Самсунг галакси Joy и са кат таблет и те вече  ooooh! 4-ката беше хубава но много тежка и е стъкло отзад  hahaha 5-цата ми е любима много стилна тънка и лека  Peace

# 453
# 454
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ей такъв имах...ама само седмица... Joy Joy Joy
Не ми се смейте....изживявах се кат филмова звездЪ Mr. Green

# 455
  • У Диспансера ...♥♥♥

Кат Алф си била  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 456

Бетер мутра Joy

# 457
Имат баба им Mr. Green аз не съм намирала нищо свързано с антивирус кат се врем у настройките и тем подобни Laughing

То явно в самата система имат андроида  Thinking
Ренку, моя е подобен на твоя и не го давам за нищо  Naughty
А ябълките ми харесва само маската им отзад, че много хубав дизайн има  Peace
Имаха  hahaha 6-цата е думи нямам Joy мяза на нещо между HTC one и Самсунг галакси Joy и са кат таблет и те вече  ooooh! 4-ката беше хубава но много тежка и е стъкло отзад  hahaha 5-цата ми е любима много стилна тънка и лека  Peace
Ти нещо против тилифончиту ли ми говориш Thinking Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 458

нема много, обещавам  Joy Joy Joy
тва кат цепнеш некой и направо звъниш на попа да иде с кандилото  Mr. Green

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥

Моя беше те такъв  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 460
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нали казах да не ми се смейте Mr. Green
Тогава имах мнооу силни връзки във ВИС-о и го взех от една мутра...обаче мнооу бърже го върнах hahaha hahaha hahaha
Влезнах в новото време с мобифон -делта махагон...еййййййййййййц....мнооу бех вървежна Grinning Grinning Grinning Grinning
А, Филипса ловеше странно...покритие имаше тук там...застанем на ъгъла на Раковска и не ловим, минем от другата страна да фанем сигнал. Crazy Crazy Crazy
Немаше още МТел...беха ТаТ и имаше едни офис на бул Мадрид....картата ми беше ''Цитрон" Laughing

# 461
еее, ти си била по-напреднала от мене  hahaha чак пък и с цветен дисплей и полифонии  Laughing

# 462
ей го първия ми Heart Eyes 4 часа съм се редила у ментел за него #Cussing out

# 463
Не Ренку тези ги харесвам като дизайн само  Peace и ябълката мяза малко на него  Peace

Те антивирусните се теглят от маркета Joy Joy

# 464
Не Ренку тези ги харесвам като дизайн само  Peace и ябълката мяза малко на него  Peace

Те антивирусните се теглят от маркета Joy Joy
А убаво Heart Eyes че #2gunfire Mr. Green ми това казвам че нямам антивирусна Peace

Общи условия

Активация на акаунт