Отговори
# 75
  • в подножието на планината
И аз не познах Криско... Rolling Eyes

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 77
Аз мислех че който загуби ще отиде в 3 кръг ooooh! много е прост коментатора ooooh!

# 78
Ирко, ава ти от Magic Mike ли е  newsm78

# 79
Ко ти дреме Laughing призиденту нали го познаме Mr. Green Party

# 80
Герс, как може ти хареса епизода на Дневниците, направо тая Каролайн ми иде я оскубя косъм, по-косъм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ми ареса ми, че има екшън, па и на тая патка Каролайн да й се придаде смисъл манкечко на ролята, че сал обикаляше до ся кат обран евреин  hahaha

# 81
# 82
Кви са тия семки и кукурузи у сутиена ти ма Mr. Green Joy Joy Joy

# 83
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти кви са тия слънчогледи у сутиена ти, като кукерка си  hahaha hahaha hahaha hahaha
От някакво предаване беше гост и го накараха да направи движения от филма, и той не чака втора покана  Joy Joy Joy

# 84

Чек ма  Naughty голем ми е багажа и не мой ми стане сутиена  Mr. Green

# 85
  • У Диспансера ...♥♥♥
Семки и кукурузи  Joy Joy Joy Joy
Ма как се е барнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 86
# 87
  • У Диспансера ...♥♥♥
Герс, как може ти хареса епизода на Дневниците, направо тая Каролайн ми иде я оскубя косъм, по-косъм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ми ареса ми, че има екшън, па и на тая патка Каролайн да й се придаде смисъл манкечко на ролята, че сал обикаляше до ся кат обран евреин  hahaha
Баш, па сега така ми вдига нервата пръдла такава, че и тоя ся Стефчо и той си изключи не знам вече за кой път тая човечност и ще почне ги яде наред  ooooh!

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт