Отговори
# 390
Илде Laughing вчера гледах фрагманта на Карагюла Laughing паднах от смях Joy некви въоръжени заплашват някакви Laughing и изодзаде кат се появиха тетките със сопите и кат ги замааха Joy Joy Joy и оръжие отиде и све Joy появи се и бившия на Зиз Laughing

# 391
  • в подножието на планината
Илде Laughing вчера гледах фрагманта на Карагюла Laughing паднах от смях Joy некви въоръжени заплашват някакви Laughing и изодзаде кат се появиха тетките със сопите и кат ги замааха Joy Joy Joy и оръжие отиде и све Joy появи се и бившия на Зиз Laughing
Е, аз го бях сложила тук в темата да го видите, който иска, но нямаше желаещи... Laughing

# 392
Здравейте  Hug Hug Hug

Честито на всички с нови дрешляци  Grinning

Сис,честито за новото телефонче  Hug

Браво на Гришо  newsm44

# 393
И финерче имам ма Mr. Green ама свети кат умрел свещ Grinning
И радио си имам hahaha hahaha hahaha hahaha
Ехеее ако кажеш че и видео записва Joy
Ти си цар бе Joy Joy  аслан беним хахаха
Ам чИ кЪ Joy Joy Joy Къде си видела таквоз чудо събрано на едно място...фенерче, камера, видео и радио...повтарям..радио... Naughty Mr. Green
ако кажеш 4е и тетрис има, признавам те Naughty Mr. Green

# 394
Здравейте  Hug Hug Hug

Честито на всички с нови дрешляци  Grinning

Сис,честито за новото телефонче  Hug

Браво на Гришо  newsm44
Вани Hug Heart Eyes

# 395
Вани Hug

Зиз Laughing а можеш ли да говориш по него newsm78 Mr. Green

# 396
Звезде Hug то и мен не всички ме здрастват ама аз здраствам наред......засега Peace и държа на взаимните поздрави било то персонални или комплексни а пък много ми е неприятно като поздравя персонално някого, и отсреща ни вопъл ни стон, ooooh! затова написах засега. Без значение дали е във виртуала или в реала аз съм си една и съща.
Както и да е, да си кажа.
Ренка Hug къде изчезна, питах за теб?!
Зизче мерси лелче за разяснението но нЪл си ме знаеш, обичам да чета с разбиране и затова отвреме навреме питам.

# 397
  • в подножието на планината

Вани, Hug Heart Eyes

Вани Hug
Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Е, аз го бях сложила тук в темата да го видите, който иска, но нямаше желаещи... Laughing
Аз снощи се заврех у темата на тоя и го видях Laughing

# 399
Аз съм у 21 век. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 400
Звезде Hug то и мен не всички ме здрастват ама аз здраствам наред......засега Peace и държа на взаимните поздрави било то персонални или комплексни а пък много ми е неприятно като поздравя персонално някого, и отсреща ни вопъл ни стон, ooooh! затова написах засега. Без значение дали е във виртуала или в реала аз съм си една и съща.
Както и да е, да си кажа.
Ренка Hug къде изчезна, питах за теб?!
Зизче мерси лелче за разяснението но нЪл си ме знаеш, обичам да чета с разбиране и затова отвреме навреме питам.
Спах Laughing па зъб ме боле Mr. Green и те така Hug

Сигурна ли си Mr. Green

# 401
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вани Hug

ТЦ! Mr. Green не мога...сал си го гледам Laughing

# 402
И финерче имам ма Mr. Green ама свети кат умрел свещ Grinning
И радио си имам hahaha hahaha hahaha hahaha
Ехеее ако кажеш че и видео записва Joy
Ти си цар бе Joy Joy  аслан беним хахаха
Ам чИ кЪ Joy Joy Joy Къде си видела таквоз чудо събрано на едно място...фенерче, камера, видео и радио...повтарям..радио... Naughty Mr. Green
Фаща ли Хоризонт Joy Joy 

# 403
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Даже и Христо Ботев ловим Mr. Green

# 404
Ти може ма телефона то е реликва Joy

Общи условия

Активация на акаунт