Отговори
# 465
Рекламират на Хазал ашкъма и новия му серял Laughing якънда Naughty

# 466
  • У Диспансера ...♥♥♥
И една френдка има HTC- единицата и няма антивирусна изтеглена  Peace

# 467
Не Ренку тези ги харесвам като дизайн само  Peace и ябълката мяза малко на него  Peace

Те антивирусните се теглят от маркета Joy Joy
А убаво Heart Eyes че #2gunfire Mr. Green ми това казвам че нямам антивирусна Peace
Не ти е требвала не си я инсталирала :35; Joy
Даже се бях засилила да си взимам такъв бял с нов номер за служебен ама ме разубедиха че питах приятели дет имат 4 от 3 казаха не и си останах само с 1  hahaha и това ми е грешката че ням лично/служебно при мен и няма как да си изключа телефона че ще има бой бой

# 468
Тихо Naughty почва ми Душко Heart Eyes мое да ми е за последно Mr. Green Зиз ти видя ли ми сутиено Laughing

# 469
Вай бе пинах една водка и вие сте изписали света  ooooh!
Мараба на све че забраих кой е тука  Mr. Green
И да се изкажем и аз по спора  Naughty тия Айфони мой си ги боднете знаете къде  Naughty детски играчки  hahaha hahaha hahaha самсунг е истината. Па компа ми е Хари Потър и не е мръднал 3та година  Naughty

# 470
И да се изкажем и аз по спора  Naughty тия Айфони мой си ги боднете знаете къде  Naughty детски играчки  hahaha hahaha hahaha самсунг е истината. Па компа ми е Хари Потър и не е мръднал 3та година  Naughty
Аз имам малък такъв Heart Eyes ма щерката го заля Mr. Green и не сме го оправяли Laughing

# 471
Ренде  Heart Eyes Ибрахим ли ти е Душко  newsm78

# 472
тая па, кво си играеш с водки-модки, сипи по една рикия  Laughing

Ренку, честит ти ситроен  Hug

# 473

Моя беше този.

# 474
Тц Laughing тоя де му дава часовника Laughing с очото от пред Laughing

# 475
тая па, кво си играеш с водки-модки, сипи по една рикия  Laughing

Ренку, честит ти ситроен  Hug
newsm78

# 476
Бельото ти честити ма  Mr. Green не го знам кой ти е Душко  Laughing

# 477
# 478
# 479
нищо ма, тъй си викаме с познати "види ти се ситроенО" кат е пред други хора  Laughing тъй кодово минава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт