Отговори
# 645
Маман и майката на Герса, са били кат вълка от Ну пагади, той така пуфтеше с едната ръка, а с другата караше  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy то и аз така, па и Рена Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy

# 646
Маман и майката на Герса, са били кат вълка от Ну пагади, той така пуфтеше с едната ръка, а с другата караше  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уморихте ме тая вечер беее  hahaha hahaha hahaha
Ааа, забрайх и пцуването кат дрът брадат циганин  Laughing Laughing

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, я знам аз, тя от едната пали другата, га че няма запалка и поддържа огънчето  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 648
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уморихте ме тая вечер беее  hahaha hahaha hahaha
Ааа, забрайх и пцуването кат дрът брадат циганин  Laughing Laughing
Това е задължително Naughty Mr. Green

# 649
Те я бееееее, М 4651 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с жлътиО номер  ooooh! Laughing

Скрит текст:
Тва ти ли си  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Гледай кво чудо има под мене, не ме гледай у тиквоча  hahaha hahaha hahaha

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
Все едно на пиадестал си качена, такава горда осанка  hahaha hahaha hahaha

# 651
Ренку, я знам аз, тя от едната пали другата, га че няма запалка и поддържа огънчето  hahaha hahaha hahaha hahaha
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Те я бееееее, М 4651 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с жлътиО номер  ooooh! Laughing

Скрит текст:
Тва ти ли си  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Гледай кво чудо има под мене, не ме гледай у тиквоча  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
Геро  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Яз най обичам да пушим и да говорим по тел и евентуално да карам  hahaha Пейчев вика че спешно треа да ми се присади 3та река преди да се заварим некъде  Joy Joy Joy

# 653
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох беееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo олигофрениииии  Joy Joy Joy Joy Joy

Ся си представям Зиза у ладата пред ЦУМ на светофара, фаса в устата, дъни генгста парадайса и вика сиии шерефсис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не моа пойчииииии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Яз тогава не знаех ''сиии...шерефсис", ама знаех друго....''Отвори джама...ей гей, мой ли да....''
И един път попаднах на един дет реши да се саморазправя и правихме гонки из Надежда...една приятелка при мен в ладата щот участвала в отварянето на джама и кай...''и ся кога ше ни докачи да ни ступа" викам ''кога ни свърши бензина..." Mr. Green
Добре, че тоя се отказа, че ролята на бърза и яростна не ми допадна кога не е по желание Mr. Green

# 654
Все едно на пиадестал си качена, такава горда осанка  hahaha hahaha hahaha
Тва ми е на първия учебен ден в първи клас  Laughing Laughing голем кеф  hahaha hahaha

# 655
Геро  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Яз най обичам да пушим и да говорим по тел и евентуално да карам  hahaha Пейчев вика че спешно треа да ми се присади 3та река преди да се заварим некъде  Joy Joy Joy
Аз по тел не говорим Laughing

# 656
Ох беееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo олигофрениииии  Joy Joy Joy Joy Joy

Ся си представям Зиза у ладата пред ЦУМ на светофара, фаса в устата, дъни генгста парадайса и вика сиии шерефсис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не моа пойчииииии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Яз тогава не знаех ''сиии...шерефсис", ама знаех друго....''Отвори джама...ей гей, мой ли да....''
И един път попаднах на един дет реши да се саморазправя и правихме гонки из Надежда...една приятелка при мен в ладата щот участвала в отварянето на джама и кай...''и ся кога ше ни докачи да ни ступа" викам ''кога ни свърши бензина..." Mr. Green
Добре, че тоя се отказа, че ролята на бърза и яростна не ми допадна кога не е по желание Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Некви изроди откраднали от кола животоспасяващо лекарство на детенце  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire мама им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 658
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 659
Най после Душко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тая ше му спре системите #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт