Отговори
# 660
А, превключихте, вече сте на тема коли. Mr. Green rotfImao rotfImbo
Следващата тема моля. Laughing

# 661
Некви изроди откраднали от кола животоспасяващо лекарство на детенце  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire мама им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 662
А, превключихте, вече сте на тема коли. Mr. Green rotfImao rotfImbo
Следващата тема моля. Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
Геро  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Яз най обичам да пушим и да говорим по тел и евентуално да карам  hahaha Пейчев вика че спешно треа да ми се присади 3та река преди да се заварим некъде  Joy Joy Joy
Аз по тел не говорим Laughing
Кога Ладите беха на мода мобифони немаше  Naughty Grinning палиш, ако тръгнеш е празник, даваш газ и ауспуха е пред инфаркт  hahaha hahaha

# 664
Яз най обичам да пушим и да говорим по тел и евентуално да карам  hahaha Пейчев вика че спешно треа да ми се присади 3та река преди да се заварим некъде  Joy Joy Joy

Е щот караш у софето, там и аз не говорим  Laughing ма у щат Компир всичко е законно  Mr. Green

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нийде не говоря и аз като карам, такива рискови работи не предприемам  Naughty

# 666
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тая му каза че Фериде е хамиле Mr. Green и той какви тикове на лицето получи rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo уникален актьор Heart Eyes

# 667
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Па яз си метам тела нейде из колата и ми е бана не кой ме търси и за кво се бори... Mr. Green
Ма ся си говорим от часовника...Трайков ми го подари да ми се обажда по 20 пъти Grinning

# 668

Е щот караш у софето, там и аз не говорим  Laughing ма у щат Компир всичко е законно  Mr. Green
И извън Софето пак Peace страх ме е Peace

# 669
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що госке сме сбралЕ с наште спомени Mr. Green

# 670
ехх, чудни години беха  Peace вие ме върнахте у първи клас таа вечер  Laughing

Ма Ладока си е Ладок  Heart Eyes Mr. Green

# 671

И извън Софето пак Peace страх ме е Peace

Турнем си слушалките и си приказвам  Mr. Green ма вероятно и мене ше ме фане шубето след време

# 672
10 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.  Mr. Green

Аз се оттеглям. Hug Hug Hug

# 673
10 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.  Mr. Green

Аз се оттеглям. Hug Hug Hug
Лека, Наде  Hug

Тва е зарад БелиО лебед  Laughing Laughing

# 674
Лека нощ момичета. Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт