Магията на изтока - тема 40

• 38 218
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Филма на Мими не ми направи особено впечатление. Големи реклами ,дълги снимки и накрая не оправда очакванията ми. Той кога ще ходи войник? Сигурно ще се отложи  Simple Smile все пак Сузи не е за изпускане.  Wink

# 226
Цветница е!
Честит празник,дами! newsm51

Филмът на Мими и при мен не беше моят Wink Просто не се получи ,но главните поне не бяха зле-визуално Two Hearts и игрално.Като се замисля,за Мими-хубаво е да играе и такива малко по разлини роли от обичайното му прекрасно амплоа.В този смисъл-за него този филм е крачка напред. PeaceЕротичните сцени ми бяха в повече и не виждам нуждата от тях.Направо да ми се чуди човек,хем не са ежедневие голотийте в тези ширини ,хем ми били много.Ми така е. Mr. Green
Хубав ден!

# 227
Честит празник Simple Smile.

Филмът на Мими мисля да го пропусна Whistling.
А що се отнася до казармата, със Сузи-без Сузи до края на другата година ще трябва да влезе.

# 228
  • MJF
 flower

Аз пък можеше да пропусна Love Forecast. Пожертвах се малко, защото верния ми мишок ме спаси. Оценка 3 по 10-балната. Не 2 все пак заради общия ни труд  Mr. Green, най-вече на моя мишо.

# 229
нощен гост, отвори ли шампанското? Първа победа днес.

Шошулчо ще гледа У И Фан в Somewhere Only We Know, ха, това е новина.
Приятно филмче, гледах го именно заради У И Фан. Справи се страхотно, останах много доволна от него, макар филмчето да не блести с нищо кой знае какво. Романтична история, ако не играеше Фанфан нямаше и да го погледна.
Кадрите от Прага ще ти харесат със сигурност.

Един друг китаец от мен - най-любимият ми.

# 230
  • BG
Честит празник и от мен  bouquet

Aaaa,  rossonera пак ще ми свършат шампанското нашите момчета Hug
Този път съм заредила добре.
Скрит текст:
Видях какво си публикувала в темата им още сутринта, доста голяма разлика имат в гласовете с останалите. И клипчето от предаването видях -голяма суматоха в у-ще, голям кеф за ученичките, заслужават поздравление, научили са танците на ЕХО перфектно, особено онази пълничката ученичка въобще не и пречеха килограмите да се представи добре  Grinning

Купували ли сте сладки картофи, от известно време ги гледам в Лидл и все се чудя дали да си взема и дали са сладки, или стават за готвене, не знам ако взема как да ги приготвя, т.е. само така ли се ядат или и на някакво ядене стават да се сложат

# 231
Зареждай, а, така. Да се чувства изобилие, тепърва започват. Днес дори не им сметнаха точките от продажбите на албума (вече другата седмица, тъй като едва преди три дни стартираха промоции), а само тези от SNS. И аз гласувах. Поръчах си и два от албумите - по един от корейската версия и един от китайската.
Супер бяха в Guerilla Date, нали? Разсмяха и мен. Сехун го бъзикнаха, когато си пожела да участва в We Got Married, без значение с кого. Той имаше предвид, без значение дали жената ще е по-голяма или по-малка от него, а Чани и Джонг Де го избъзикаха, ами ако му сложат мъж, хаха.
Супер бяха. Аз гледах и фен-камери, имали са игри с прегръдки с момичетата, което говори добре, в смисъл SM Ent. винаги ги държат настрана от феновете им, а и с основание, знаеш колко са луди. Този път обаче се бяха отпуснали и беше забавно. И на момчетата сигурно им се иска да общуват отблизо с феновете си, но с техните откачалки - засега не е много възможно. След мизериите, които вършат по летищата фенките, блъсканиците, преследванията - не им е лесно, но няма как, така е с тях.

Едно страхотно парче на Джимин от дуета 15&, което излезе преди броени минути. Тези две JYP-сладуранки много ги обичам. Имат невероятни гласове.

Купувай.
Пробвай, то глава не боли. На мен лично ми харесват. Първо ги изпечи на фурна, опитай и си прецени.

# 232
  • DE
Сладкия картоф има вкус на... тиква  Shocked
Аз от любопитство и нали гледам как ги хвалят, че било много вкусно та опитах  ooooh! . Купих, пекох и... изхвърлих  Grinning Много ме гавриха у дома  Whistling
Иначе обичам печена тиква  Mr. Green

# 233
  • MJF
 Whistling време мина докато загрея "къв е пък тоз У И Фан"?! Гледам и не виждам. Ама то така. Вчера гледам в програмата на БНТ2 написан китайски филм, но всичко написано на български. Е как да го позная/проверя кой е, гледала ли съм го, ни на китайски , ни на латиница нещо изписано.... ooooh! Tired. С китайските имена е една мъгла. Добре че поне за фигуристите , благодарение на Zanda Ksurik ги знам правилно.

нощен гост и аз като теб, само ги гледам тез картофи  Laughing. Ясно за новите фермери, мързеливи, даже и картоф един няма да отгледат  ooooh!. Сладък картоф ми звучи като солена тиква, т.е. не е за мен, ама аз съм полу-кулинарна-консерва  Blush.
 Wink Hug

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 15:52 от Шошулчо

# 234
Имената са си предизвикателство - У И Фан/ Wu Yi Fan известен още и като Крис от ЕХО (едно от напусналите групата китайчета).

На бататът и аз не му станах фен. Нещо средно между картоф и тиква на вкус. Единият го пекох, другият го варих, но и в двата варианта не ми допадна, а по принцип съм отворена към нови вкусове.

В петък започна Falling for Innocence.

Излъчи се и първи епизод на The Lover, на който са му сложили едно 19+. Като за корейски сериал са прекрачили границата на "пърхащите погледи и докосване на малкото пръстче на ръката" и направо са се изстреляли във висините по отношение да покажат общуването между двойките Joy.

# 235
  • MJF
Ще ги видим тез 19+  Mr. Green.
Еиииии от кога не съм вижала Ahn Seok-Hwan    , че и Park Young-Gyu в комбинация  Joy. Да си уточнят броя епизоди.

# 236
Шошулчо, У И Фан след като напусна ЕХО, се ориентира в снимането на филми в Китай. Тази година ще излязат нови три заглавия с него. Момчето има талант, а във филма, който предстои да гледаш с него - Somewhere Only We Know ще го видиш.

Вторият китаец, което напусна ЕХО е Лу Хан. В момента и Лу се преориентира основно към снимането на филми. С него, ако имаш желание можеш да гледаш 20 Once Again (2015) (коментирала съм го в темата му в Спирита). Това е китайската версия на корейският Miss Granny. Гледах и двата, но китайската версия е в пъти по-добра за мен.

В момента Лу се снима в новия филм на известният китайски режисьор Джан Имоу, който ти отлично познаваш, голям любимец и на Tuon (и мой).

Заглавието е The Great Wall и ще излезе официално в Холивуд на 23 ноември 2016 г. Снимките стартираха преди седмица в Пекин, но е холивудска продукция, първата на Джан Имоу и е на стойност 135 милиона долара. Сумата говори достатъчно, че продукцията ще е внушителнa, а главните роли от американска страна са поверени на Мат Деймън и Уилям Дефо.
Филмът ще е исторически, а и по заглавието разбираш за какво ще става дума, затова и снимките са в Пекин.
Гледах снимки от онзи ден на Лу - беше облечен като китайски воин, та, очаквам и аз с интерес повече от китайките, да споделят повече новини и снимки.

Лу публикува преди малко в Инстаграм. Снима филма, но от снимката, която е споделил, не се разбира къде е точно. Около него има сняг, някакви соц-блокове, прилича ми на Русия, защото в Пекин няма сняг в момента... Ще видим, ще се разбере повече тези дни, но снимките вървят, може да са отскочили и до Русия.

Това е. Други напуснали китайци засега няма в ЕХО. Засега, защото човек никога не знае какво го очаква в бъдеще.

нощен гост, японският сингъл Hands Up излезе, но само аудио. Парчето е страхотно, не спирам да го слушам, Жокерът отново се е постарал. Браво. Чакаме тези дни и видеото.

# 237
  • BG
rossonera, аз само два тийзъра успях да намеря.Нищо, ще изчакам, но  този път да вземат да  поденсят малко във видеото, или поне да се покажат зад някой ъгъл, да им се порадвам малко визуално, не само музикално Grinning

Шоши, на моите хора ( от сериала) шефа им се казва Пак Гю, обаче на тях все им звучало като fuck you  Joy

# 238
  • MJF
 Thinking брей, що така Джан Имоу?! Запътил се с бодра крачка към "не гледам", то Холивуд ли, то жанр ли, то американския конкретен каст ли ....,  Crossing Arms лошо. Заплювам за гледане 20 Once Again (2015). Добре че каза Miss Granny. Като го мярнах в ресурсите ми този китайски филм скоро, се зачудих на какво ми напомня по сюжет ама не се сетих, а то каква била работата. Miss Granny не мога да кажа че ми хареса много, имах забележки къв творческия екип.
Киното каквато е "лъжа и измама" нищо чудно Лу да си е в Пекин със се снега и панелките,  Mr. Green особено с тоз бюджет.

нощен гост , така става като " п" и " ф "са им едно  ooooh!, копи , копииииии.  Joy hahaha Joy  нееее, не им е лесно.

# 239
  • DE
Ама как може същество като Гаин с липсваща талия да я обличат с къса поличка и дълбоки (стил 80) къси гащи(на "Music core" вчера) И Бек Джи Йонг в стил 18 годишна КК   ooooh!

Обувките с висок ток и чорапки с дантелка няма да комемнтирам  Rolling Eyes Иначе приятна песен и добро допълнение с господин пуловер...

Общи условия

Активация на акаунт