Магията на изтока - тема 40

• 38 238
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Май пропускаме,че е петък Embarassed Popcorn

# 211
Mи аз още не съм се осъзнала от новината за Lee Jun Ki в ролята на Зъбчо ooooh!

# 212
  • MJF
 Laughing няма такава опасност 2в1  Hug.
Tuon, подсети ме за нещо минорно горе  Crossing Arms. Аман от тези любимци. Усещам филмофа фаза.

# 213
  • BG
Няколко потребителки от спирита са направили форум за фенове на тайландско, ако някой иска, може да погледне http://thaifanzone.forum2x2.net/login.
Аз изтеглих първите два еп. на Once Upon a Time in Saengchori , звучи ми свежарски и разнообразно, дано ми хареса.

# 214
  • DE
Стилиститеееее  bash

Нещо съм им набрала smile3512

# 215
  • BG
Стилиститеееее  bash
Скрит текст:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=xhbe0AbHrDs&list=LLXPZY3OBsf6nduMT33KxIeQ&index=1
Нещо съм им набрала smile3512
Усилила съм звука докрай, че едвам чувам Джежджин, Жасминов и той едвам се крепи на китарата с унила физиономия, въобще много уморен народ.

# 216
  • BG
Голям майтап е този сериал Once Upon a Time in Saengchori . Как съм го изтървала, голям пропуск съм направила. Малко прилича на Фермерите, но този повече ми харесва- един отдел на фирма, който няма никакви успехи искат да го закрият, но понеже не смеят да уволнят всички, ги преместват   в техен филиал на село, но те всичките  служители са супер образи и половина, пълна противоположност на изрядния и можещ всичко образцов корейски служител. Менажера на компанията пък го удари мълния и от математичски гений сега не може дори да позная числата, та и той избяга при останалите на село. Местните и те крият някаква тайна, която не искат да се разбира, на всичко отгоре пристигнаха и двама детекти, които разследват смъртта на един от служитлите на отдела, тъй че има и крими нотка.
А това е "филиалът", който им го пстроиха за ден-два директно на полето  Joy

# 217
  • MJF
 Shanghai Calling  става за лежерно и леко гледане.

My Man психологическа драма от тези на Kazuyoshi Kumakiri
Обаче превода с който го гледах не бе на висота. Ако бе с добър превод и съкратен и малко пораздвижен щеше да е приличен филм в жанра си и тематиката , която засяга.

My Love, My Bride
Двата сценаристи ме  Thinking дали единия не е писал само мъжкия главен образ- който е единствения добре написан, останалото ми бе твърде кор-клиширано, а ГГ напрово зле като текст. Играта на Cho Jung-Seok бе единствено това , което възпираше мишока да не редактира сцените на кавги "тип махалата" м/у младия съпружески дует  Tired. Да снима повече Cho Jung-Seok- добър е.

# 218
Once Upon a Time in Saengchori ми стои свален не помня от кога newsm78 (май още от времето, когато го излъчиха) и все не ми идва музата за него. Гостче, викаш става за гледане.

И My Love, My Bride е свален и в изчакване. Както и Somewhere Only We Know , The Royal Tailor , Love Forecast , Chronicle Of a Blood Merchant. Списъкът с филми нараства Grinning.

# 219
  • BG
2в1, нали знаеш колко съм претенциозна напоследък към кор сериали, но този ми хареса. Първо-нов за мен каст, поне така си мисля, второ-неизвестен край, дори и самото действие ми върви непонятно от епизод за епизод, и трето-повече смях и забавни ситуации, приятни диалози и липса за момента на драма, направо си е само за разтоварване, гледаш и не мислиш.

# 220
  • MJF
 Simple Smile Somewhere Only We Know и Love Forecast са и в моя списък. нощен гост, тез фермери какво отгледаха?  Thinking зелето го излапахме, време е за нови посеви/подвизи.

# 221
  • BG
Шоши, аз за 6 епизода все още не разбрах точно с какво се занимават, някаква брокерска компания са, сега предлагат на селяните да им управляват парите/земите, различно казват, но по принцип повечето време нищо не правят, играят разни игри в офиса, понякога залагат по между си  и това е.

# 222
Започнах  Danda Rin Labour Standards Inspector с Matsuzaka Tori . Търсих криминален ,японски. Защо избрах този - за пръв път срещам артист с кръвна група А2 ,като моята и да се различаваме само в годините и в пола. Голямо съвпадение. Сега с този трети пол ,може са се окаже ,че сме  еднакви и по този признак Joy

# 223
  • DE
Мими за "Грация"  Heart Eyes
Скрит текст:

Този път са му дали хубава мома  Grinning

# 224
азиатски снимки на Себастиао Салгадо
Скрит текст:
джамията Mosque of Istiqlal в Индонезия (1996)

Хо Ши Мин,Виетнам (1995)

"Along the Bund" по р.Хуанпу,Китай (1998)

о.Минданао,Филипини (1999)

племето Yali,Папуа - Индонезия

Ах smile3544 Мими

Kim Jae Wook Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт