Магията на изтока - тема 40

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Някой трябва да ме зарадва с нещо.- lovekiss
Скрит текст:
Чак сега успях да сваля филмчетата с Фаса ooooh!

# 196
  • BG
Някой трябва да ме зарадва с нещо. cry no cry
Aз затова се чудех да ти честитя ли, или да си замълча, имах някакво усещане, че сюжетите не са за теб. Но нищо, скоро ще стартираме Троновете, тъй че няма страшно Wink

Както и ви споделих преди време решили са корейците вампирската тематика да е новата им мода, но не им се получава нещо, Blood го зарязах на 5-6 eп, не  могат да се справят с вампиризма и това е. Ако толкова искат да се зорят с митични същества, да се съсредоточат върху някое дългокосо красиво Гумихо, това поне им се получава.

# 197
сосче,Фас ще го мразя догодина когато ще играе във филм по играта Аssassin`s Creed и още един X men.
няма да е много мразен

да се съсредоточат върху някое дългокосо красиво Гумихо, това поне им се получава.
Да,да и да.
 По-малко от 2 седмици и ще има Тронове.
А по-късно през годината  и Белами Heart Eyes

# 198
Tuon,а сега де-ми тази игра ни е фаворит у дома.Пък в Х мен не съм го забелязала Rolling Eyes

# 199
сосче,не е лоша играта,но се сети,че героят е скрит под качулка. Crossing ArmsАз искам а го гледам Rolling Eyes
В последните два филма играе.First Class и от миналата година (някакви дни бяха)+още един през 2016г.Играе Магнето и е лош Heart Eyes

# 200
  • MJF
E не, предавам се . Lee Jun Ki как пък не се пъхна в едно "гледам" откакто ....  ooooh!. Катерицата и той да не поеме по същия път.

Second Love изгледан. Хареса ми.
Краткото ми мнение - става за гледане и отговаря на жанра си - романтика.
Дългото ми мнение:
На база гледаните от тази авторка заглавия съм на мнение , че нейните сериали по-скоро не са за текущо гледане. Пише така образите че все едно са за филм така да се каже. За това и този сериал с 7 епизода като се редактира и става един по-дълъг филм. Аз така го изгледах и напълно ми хареса. Реалистичен и романтичен. Забележка нямам. Интересно ми бе да видя Kyoko Fukada в роля различна от последната в която я гледах. Стилиста на Каме получава слаб 2 - коафьора имам предвид  ooooh!, идеше ми да  #Silly smile3553
Tuon,   Joy Joy голяма липса на такси в последната серия, мда. Мястото на последната среща в Япония ми хареса, колкото улови камерата. То хубус тичат ама докато тичат поне някакви мисли да виждаме на екрана на вглъбения бягащ. Колко му е да потичаш в туй село Токио и да стигнеш на бегом до заветната цел/ да запълниш ен на брой минути от епизод   tiptoe
Ехх, гледа ми се филм чудесен като Ten  (2002) . Кога ли ще ме напусне мързеливата ми фаза  Thinking

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 23:15 от Шошулчо

# 201
  • DE
Знам, че азиатците са расисти, ма чак пък толкова  ooooh!
http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/tamnokozha-mis-skara-japonija.html
И едно изпълнение от днес

ужасно неподходящо розово, ужасни прически  ooooh!
поне пеят, те така или иначе изнесоха целия албум + Чен  Heart Eyes

# 202
  • MJF
дането, и ти ли със стилистите на нож  Mr. Green. Мани, мани.
Туй за менютата на английски ме  Laughing. Обаче ме подсети пък за друго. Гост от чужбина с нас на почивка в България. В края на престоя сериозно пита английския официално ли е втори език в държавата ни  Laughing, милия и на латиница и на кирилица бая анлийски думи видя в околната среда тук  Laughing, че и менюта на английски му носеха и в по- неглиже места за хранене  Laughing.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 23:30 от Шошулчо

# 203
  • BG
Добре са си, добре са си, в този кръг от бели рози (ако са рози) и под тези  падащи бели  листенца са си точно като сладки цъфнали вишни  Grinning
дането, това изпълнение го беше пуснала rossonera по-рано днес Peace, ще го броим за ЕХО ден днешният  Laughing

# 204
  • DE
Мноу съм зле  ooooh! да го броим за ЕХО ден  Laughing Аз се подразних от стайлинга и затова го споделих. Сигурно не съм чела внимателно коментарите Blush За компенсация, песента коята на мен хареса. Аз и без това си ги кльопам повече на китайски  Grinning

И един младеж на когото съм фен. Исках да го чуя в по-разчупена песен от скучните балади които пя до сега. И ме изненада, песен която много обичам  Heart Eyes

Какви сценографии само правят за едно обикновено музикално предаване  Shocked

# 205
  • BG
Ънхьок и Донгхе пак извадиха готина песньовка.
http://www.jpopsuki.tv/category/video/SUPER-JUNIOR-DONGHAE-%2526amp%253B-EUNHYUK---Saturday-Night-/51bf6d2ace29280caa7eff9d057a32a4/2

# 206
  • MJF

A Girl at My Door   Dohee-ya
По корейските ми стандарти добър филм. Обществено лицемерие, видно и обществено неглижирано насилие, "махленски манталитет" на по -затворени соц. общности- все теми в този филм. От сайтовете виждам че това е първи дългометражен филм  на авторката-режисьор. Забележки имам но като цяло добре, аз бих намалила филма с около 20-30 минути, бих държала малко повече на добра кинематография защото на такъв филм някак си му утива и бих балансирала по-добре темпа.
Чудех се Kim Sae-Ron докато гледах филма от къде ми е толкова позната. Но чак като свърши филма и разцъках "кой какво" разбрах че е от добрия  A Brand New Life (2009) . Браво, чудесно изигра образа си. Гледайки филмографията ѝ се сетих че щях да питам скоро 2в1 нещо, но съм си забравила като почнах да спортувам  Mr. Green. 2в1, гледала ли си The Queen's Classroom?

# 207
Шош, не съм го гледала, но е римейк на японската дорама Queen of the Classroom/Jyoou no Kyoushitsu.

# 208
  • MJF
Queen of the Classroom/Jyoou no Kyoushitsu e мнооооого силен сериал, който съвсем скоро гледах. Силно препоръчвам на всеки, еле пък на бъдещи  родители и  на деца още не приключили с училището. Понеже като видях профила  на Kim Sae-Ron в чудене от къде ми е позната видях корейската версия а си спомням че тук е представяна та .......  Laughing. Брей  другите да си признаят ако някой се е жертвал с корейската версия.  Simple Smile

# 209
Шош, щом си останала с такива чудесни впечатления от японския, по-добре не си разваляй удоволствието с корейския. Едва ли са го надминали, а и знаем склонността им към драматизиране и излишни преувеличения.

Общи условия

Активация на акаунт