Магията на изтока - тема 40

• 38 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
rossonera

Мерси за инфото.
Ye Lou е популярен с неконвенционалните си филми,които показват китайското общество извън лъскавите сгради,технологии и рамките прието/отхвърлено.
Два негови филми съм гледaла - Suzhou River и Summer Palace,като самият режисьор добива световна популярност след като отегля филма (Summer Palace) от участие в Кан под заплаха на китайските власти,която включвала и забрана за снимане за няколко години.Blind Massage пък беше в надпреварата за Златна мечка на Берлинале 2014,но тогава не беше наличен за гледане и тотално го забравих Blush,пък статуетката я грабна Black Coal, Thin Ice.
Почти усещам какво предстои, как може да мачка емоционално и психически,но моа щом може да изгледа The Salt of the Earth,може да изгледа всичко....или почти.

spam2
Фас днес има ден   cook

Вик за  Men's Uno 04/2015
Скрит текст:

# 181
  • MJF
 Thinking хм, все си мислех че Suzhou River (2000) съм го гледала а сега виждам че не съм си го отбелязала в imbd. Проба ще трябва. Mystery (2012)  и Summer Palace (2006)  със сигурност гледани. Първия ми е харесал , втория не толкова. Love and Bruises, Purple Butterfly (2003)  и Spring Fever (2009)  определено не са  ми  харесали.  Crazy излезе че Ye Lou сериозно изгледан от мен.

Laughing  The Salt of the Earth (2014)  точно вчера ми го препоръчаха. В списъка за гледане е.

# 182
Tuon, не бях влизала в темата сигурно година и половина, че сетих и като видях, че Шоши има нужда от ЕХО-гуруто си, веднага се притекох на помощ, хехе.
А теб те забелязах, че си споменала за наградите и си отбелязала филмите (което е супер), та, затова тъй като гледах филма миналата седмица, реших да ви споделя.
Мерси и за инфото за режисьора. Мисля, че ще погледна и другите негови заглавия, които си споделила. Аригато!

Шоши, новият албум на ЕХО е добър - r&b, балади, денс (това са точно те), отново са на нивото на ХОХО-албума от преди две години. Точно това е техният стил и не бягат, слава богу, от него, за да се правят на нещо, което не са. SM Ent. знае как да печели от тях, напук на всички хейтъри, които не гледат собствените си любими групи, а плюят по ЕХО.

След някое време може отново да намина и да ви "видя".
Шоши-то обаче не може да се оплаче, защото не е спирала да ме "вижда", защото продължавам да я ориентирам редовно за японските сериали в жанр "човешка драма" в японския отдел в Спирита, хехе.

Лека ви засега.
Аз съм погълната тези дни от ЕХО-албума и промоциите в Корея, а след това и в Китай.

# 183
  • MJF
 Blush то аз не мога да се изказвам назад по музикалните истории на която и да е k-pop група, но това което чух като албум вчера съвсем прилично за този музикален жанр. Целия албум се  слуша без проблем. А и ето че разгадахме на какво се дължи  Grinning. Моя милост е толкоз "увредена" от краля на попа че безпогрешно улавя този точно музикален подстил. Сега ще си пусна Майкъл да открия  за коя песен ми напомни  TRANSFORMER.

# 184
  • BG
И аз се радвам, че rossonera се появи, липсваше ми много с коментарите си. И след като е тук да кажа, че много ми хареса албума на ЕХО, видеото на Call me baby също, и танците, и визията им, всичко е добре направено.

# 185
rossonera,После гледай и This Is Not A Film  Mr. Green
за да видиш на какво е способен един творец след забрана да снима.Китай не е Иран (все още) но цензурата е огромна и в двете страни,а пропагандата вървис бясна сила било то на религиозна или политическа, идеологическа основа.

Шош,пък и епизодите на Second Love са 40 мин.От тях 10 са какво стана в предишния епизод+какво ще стане в следващия.После Мишо спестява още поне 10 и ти остават едни 20 мин. гледане. Joy

# 186
  • MJF
Като каза This Is Not A Film разбира се веднага се сетих за игуана но по-важното е че виждам че Jafar Panahi снимааааа.

Laughing, мда, това  заглавие е от бързо "вървящите", пък какво остава като редактирам ученичките и танците.  Naughty не са сцените в леглото.  Стой и гледай. Майката на Тя е най-интересния ми образ  Mr. Green. Ясна отвсякъде, плаче жената за психолог, но все пак интересна  Laughing. Белким до края на заглавието стигне до такъв, макар че сериозно почвам да се съмнявам "таково животно има ли в Япония"  Thinking

Панера от аватара на rossonera да не казвам в какви прегрешения ме вкара.

# 187
гост, теб те знам, че си вярна вече EXO-L, както и B2UTY. BEAST и те се завръщат скоро, а след тях, през месец май и Infinite. Нека ЕХО да минат сега, в края на април е ред и на "зверчетата", а след това на Хоя и компания. Всъщност, предполагам следиш темите им в Спирита, а аз пиша редовно там, така че сигурно знаеш.

Шошулчо, вторият сезон на Let's Eat 2 започва в понеделник (на 6 април) по tvN. Готова ли са за нова порция Юн Ду Джун, но без Бараши?
Днес Лидерът беше на пресконференцията и срещата с журналисти в Сеул, по повод старта на сериала.

Ето и два от новите тийзъри - Let's Eat 2 (2015) - Teaser 1 и Let's Eat 2 (2015) - Teaser 2

Tuon, добре ще го запаметя и него.
А за китайската цензура съм наясно, а и скоро се сблъсках отново с това, покрай един хонгконгски филм, който е бил забранен в Китай.

Ето и сцената на ЕХО от днес на M! Countdown с Call Me Baby.
Добре, че отново върнаха нормалния цвят на косата на Лей, макар че във видеото ще си остане изрусено китайче.

А това е и първата им сцена от днес - изпълнение само на Бек, Кьонг Су и Сухо на парчето My Answer.

Шошулчо, панера от аватара ми е едни хлебчета, които правих във формата на зайчета.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 08:09 от rossonera

# 188
  • MJF
 Blush на мен и на стилизирани човечета ми приличат тези зайци от панера.

Ей , как го загубиха наш Бараши  Crossing Arms. Обаче в тийзърите видях една актриса , която винаги ми е интересна и сега пак различна -Jo Eun-Ji. Виждам в каста и Lee Joo-Seung. В по -зрелия актьорски състав видях актриси , които в комедии са стихии направо  Laughing.

# 189
  • BG
Днес прочетох, че Lee Jin Wook ще партира на Ха Джи Уон в кор. версия на In time with you. Toзи със сигурност ще го гледам, защото доста дълго чаках руски суб на тайванския и така и не го дочаках, тъкмо ще ми е по-интересен като не съм го гледала. Друг, който ми се струва, че ако не друго, то ще е забавен е Chaebol’s Daughter - богато момиче иска да намери човек, който ще я обича не заради парите и и затова скрива статута си. Да видим кой ще е влюбения беден младеж Laughing, засега се спряга Park Seo Joon.
Ами, дано се появи нещо като за мен, че аз отново нямам нищо текущо за гледане, освен последния еп. на Second love.

rossonera, следя всичко, което пишеш, разбира се, за Зверчетата много се радвам за звукозаписната им компания в Япония и чакам Ду в Let's eat 2,  и японският им сингъл One много ми хареса, не помня пускали ли сме го, но, и да сме,  ще го повторим като специлен поздрав  за Шоши  Simple Smile

# 190
Ооо, да One е супер, но на 8 април изкарват и втория поред японски сингъл, който е със заглавие Hands Up (като на 2PM, но парчетата няма нищо общо освен заглавието). И той е със страхотно звучене, онзи ден пуснаха тийзър, но е прекалено кратък.
Не съм писала в темата им, а имам материал и тези дни ще го направя, просто чакам да посъбера повечко и да пусна всичко заедно.

Eто краткия откъс и от него - BEAST - Hands Up, Japanese Single

Като дойда тук, все трябва да пиша повече (казвам го с добро чувство), защото има толкова много информация за любимите ни групи и неща, които ни интересуват/ вълнуват и ми се иска да ви споделя, а времето все не стига за писане. Затова пиша основно в Спирита, знам, че като ви интересува, ще прочетете там, а и всяка тема е отделна сама за себе си.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 08:07 от rossonera

# 191
  • MJF
 eat eat мммм, хихи тези зайци ако ги погледна като дългоухи ми приличат на едно зайче от анимационно филмче , което преди доста години даваха по Лека нощ, деца. Едното му уше помня че бе карирано и като цяло зайо бе май зелен, хвърчеше та пушек се вдигаше  Grinning, щото си ползваше ушите като перки на вертолет.  newsm49

нощен гост ,поздравите никога не ми ги повтаряш, така че продължавай  Laughing Hug

# 192
психолог .... Белким до края на заглавието стигне до такъв, макар че сериозно почвам да се съмнявам "таково животно има ли в Япония"  Thinking
Това е все едно да питаш дали имат таксита. hahahaНай-вероятният отговор е не и за това вся бягат,бягат и бягат.Той бяга за да настигне нея,Тя бяга,за да спаси котката му .... никой не се сеща,че може да си извика такси.
Или всички са спецове по маратонско бягане и могат да надбягат Мо Фарах или наистина не съществуват такива неща.
 smile3555 Такситата в японските драми са като пералните в корейските. Ние знам за тях,те знаят за тях,но никой не е наясно защо не ги използват.

Шош,ще ни се изчака чакането за Панахи.Докато го снима,докато излезне,докато го преведат ooooh!
И сме гледали такси по улиците на Техеран - Ten.
Нищо не казвам.Ще са различни.

# 193
Ауууу, едно приятелче ни е навестило Hug.

Song Hye Kyo и Song Joong Ki вече са потвърдени за Descended From the Sun, а драмата ще се излъчи по-късно тази година. Тя ще е лекар, а той войник и любовта им ще пламне, докато и двамата са на мисия в чужда държава, в която има военен конфликт.

Tuon, какво ще правиш сега Thinking? Или ще трябва да рискуваш въоръжена с чесън, върбинка и т.н. предпазни средства, или ще викаш войничето от горната снимка да те варди hahaha.
Lee Jun Ki ще е поредното зъбато bite, само че този път от Чосонската ера в базираната по комикс драма Scholar Who Walks the Night.

# 194
 cry
2в1,какъв е този пост с мрачни новини. Shocked
Катеричката  newsm78 какво е това?От сега мирише на сълзлива драма.Пък главният е войник.Още не е излезнал от казармата и навлича друга униформа.
Jun Ki .... майко мила ooooh!.Дори не искам да го коментирам.Кротичко страдам.Страдам.

Някой трябва да ме зарадва с нещо. cry no cry

Общи условия

Активация на акаунт