Магията на изтока - тема 40

• 38 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Тъкмо се чудех кой и филм на Имоу съм пропуснала и той сам се появи Laughing
Фасбендър ,защо така на източния фронт-да не се е снимал в нещо японско?

# 166
16 и днес приключи.

Две ИКЕ-та орязаха косите и се скриват за две години в казармата. Тупи, недей да плачеш spoko.
Скрит текст:

# 167
  • Toronto
Не само плача newsm45 smile3545 Направо се разболях! Ще го пуснат чак на 30 декември 2016! И докато захапе пак с главна роля, кой знае колко време ще мине.
Да идва Ким Сун А, че да се поутешим. Аз пък я искам с Рейн Crossing Arms

Но обикновено не се случва това което искам, не ме слушат и туйто. Любопитна съм кой ще е маскирания.

# 168
Тупи spoko

Поне Джи няма да влиза в казарма Laughing
Представи си и него да ни вземат.

За Маскирания прокурор нагласих вече Joo Sang Wook,ама не ги знам какво ще решат.
Той все пак е играл супер герой и има тренинг с костюми Crazy
Скрит текст:

Амммммм....много е сладурест с тази прическа Великолепието Blush

# 169
  • MJF
Ама то в Second Love ГГ се играе от Kyoko Fukada. Каме та Каме ама аз нея съм я гледала доооста по-скоро и то в добре изградена роля- Silent Poor. Погледнах епизод 1. Не е нужно да казвам че мишока ми спести всички ученически неволи, уч. колектив та от епизода остана Тя-Той и запознаване с майка ѝ. Ще  го мина туй заглавие, макар че от епизод 1 ми е ясен таргета му с това как снимал режисьора, продуцента и агентите на тоз Каме. Имат късмет че съм уморен мързел в момента та за да не ровя в Списъка, където са предимно сериозни тематики,  туй е под ръка. Tired
Ayuko Tsukahara  се е разснимал- гледала съм N no Tame ni  , Ferris Wheel at Night - Yakou Kanransya
Shizuka Oishi- редовен писател  Simple Smile- First LoveGlass House - Garasu no Ie, The Weather Girl KnowsMitsu no Aji - A Taste Of HoneySecond Virgin . Като гледам след First Love е стигнала до Second Love  и може след време да гледаме от нея Third Love  Laughing.
2в1 , ясно за Ho-Goo's Love. Питах понеже видях презаветното 15 до него и реших че е може да е заветните 16.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 10:59 от Шошулчо

# 170
Шош,само внимавай с Мишо и последния епизод,за да си наясно защо ученичката се държи така съмнително с учителката. Mr. Green
Винаги мога да ти кажа,но си е смешно как го изсмукаха от пръстите това hahaha

Питах понеже видях презаветното 15 до него и реших че е може да е заветните 16.  Simple Smile
И е обявено,че ще го продължат с още 4 епизода.
инфо

# 171
  • MJF
 Joy Laughing хванах се на въдицата TuonHug
То хубус ученичката ами каква алергия имам към еднополови класове в училища. Този тип класове/училища антоматично ме карат да  ooooh!. Слава богу че не съм учила в такива.

# 172
  • Toronto
Тупи spoko
Поне Джи няма да влиза в казарма Laughing
Представи си и него да ни вземат.

А, тогава направо щях да се гътна Laughing Макар, че Джи напоследък не става за утеха, докато не заснима нещо истинско. Нали обичаше да играе, стига е мързелувал!
Tuon, ако се съберат Ким Сун А и Съкровището, наистина ще стане комедия! Joy hahaha Ама нямам нищо против.

# 173
За първи път следя с трепет обявяването ня някой каст. Praynig Дано се окажат верни писанията и да са двамата.

Реклама на Съкровището за почистващ препарат

И по време на снимките  hahaha

# 174
  • MJF
Съкровището добре чисти.

Изслушани EXO  и FTISLAND албумите. Нищо за фонотеката. Но са прилични съответно за всяка от групите. Даже някои вокали май почвам да ги разпознавам. Една песен от албума на EXO ми напомня на една на Майкъл, все едно е разработена в/у нея. Интересно. Още не се сещам обаче на коя по-точно на Майкъл, ще трябва да поровя малко.

Мда, песента  TRANSFORMER е тази която ми напомни за Майкъл, май за някоя песен от постсмъртно издадените албуми..

# 175
Хелоууу, дами  Wink.

Днес започва драмата на Мики - Sensory Couple/The Girl Who Sees Smells.

Скоро започва и новия сезон при японците. В AsianWiki можете да видите какво да очаквате от предстоящите заглавия, а в японския раздел на Спирита следете за коментари какво си струва да се погледне.

# 176
  • MJF
 Blush като мързел и готованец чакам на готово нови заглавия.

Second Love 2-3 изгледани. Бързо се гледа.  Blush то и с редакция де но все пак е бързо и съм наясно с всички герои. Shizuka Oishi си има специфичен стил на писане на образи, свикнала съм ѝ и забележки нямам.

# 177
  • DE
Не е истина каква емоция излива това дете на сцената  Heart Eyes Силно се надявам папа YG да го вземе под крилото си  Praynig

# 178
Шошулчо, напомня ти, защото по албума ЕХО са работели почти изцяло с Теди Райли (дори и главното парче Call Me Baby е изцяло негово дело). Щом си фен на Джако, значи знаеш кой е Теди Райли. SM Ent., специално при ЕХО, работят почти изцяло и основно с американски и европейски музикални продуценти/ композитори.

Tuon, китайския Blind Massage го гледах, когато разбрах, че е спечелил първа награда на Азиатските филмови награди. Ами... тежичък филм, доста дори, защото през цялото време наблюдаваш герои, които са слепи. Филмът е от любимите ми - човешка драмa и все пак останах доволна на финал. Заслужено е спечелил първа награда, защото лентата е социално и обществено ангажирана. Постява теми/ въпроси, на които всеки един трябва да се замисли (в чисто човешки план).
Гледах миналата седмица церемонията от Макао, защото Infinite бяха там с кака си Пенка Ду На, както и Кьонг Су.
Кака Пенка взе много учудващо (и за критиците дори) първа награда за главна женска роля, при положение, че останалата й конкуренция беше убийствена, а ролята, която е направила корейския A Girl At My Door не била чак толкова добра, в сравнение с други нейни изпълнения.

Иначе, като споменах Infinite, та, вчера бяха поканени на Show Champion, който беше един вид и празничен, заради 1 април. Изпълниха Ромео и Back. Гледам ги аз, точно по време на изпълнението на Back - Гю пее пред камерата, а Хоя се вижда как танцува зад него. Изведнъж при едно рязко движение на Хоя, хоп, едно копче от ризата ми се разкопча, но той продължи да танцува. След малко сменят позициите си при танца, Хоя идва точно пред камерата и хоп - още едно копче се откопча, хаха. Така ми стана смешно, а той продължава да танцува, като истински професионалист, какъвто е, все едно нищо не е станало.
Помислих си и да не би копчетата да са се скъсали, то при неговите страстни танци на сцената има и такава вероятност, но не - разкопчал ги е. Хоя ги умее тези неща и само с едно движение, хаха.

# 179
  • MJF
 Crazy Hug щях да си разлея кафето цели 2 пъти!

Първо гледам rossonera сама по себе си  Crazy . След това  Crazy от слуха ми. Ей как го "хванах на местопрестъплението" Теди Райли  Mr. Green. Ще издиря в коя песен на Майкъл има цели музикални откъси от тези в албума на кор. група. Улових го значи музикалния почерк на Теди Райли, то като цяло звука на албума ми се стори познат, като музика.

Те наградите нека си ги раздават, ама зрителя какво оценява и кого е съществената част. И Blind Massage (2014) и A Girl at My Door са в списъка ми.

Пенка Ду На ме подсети за един китайски фигурист който по м/ународните турнири го изписват на латинаца - Boyang Jin и аз както и да се старая го именувам Боянчо.  Laughing
 Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт